onsdag 6. april 2011

Syns dette er morsomt jeg!

Er sjelden at Tuppen er den som kryper først i seng her i huset, hun er B-menneske med kjempestor B! Og nå er hun helt ferdig, hele tiden. Kjempeallergisk er hun også, og dette ble hun forrige gang hun testet positivt. Hun stod foran senga i går og tok seg på puppene, hvor hun utbrøt: De er kjempeømme joh! Og i motsetning til oss damer flest, så er ikke hun en av oss som får ømme pupper foran hver mens. Så jeg er nesten mer enn overbevist om at spiren nå sitter (igjen), og denne gangen skal babyklisteret hjelpe henne i tilfelle hun har en hostile uterus (fikk dette uttrykket fra Grey's Anatomy og syntes det var litt morsomt). Hun er sinnsykt varm om nettene, er nesten så at jeg ikke klarer å ligge inntil henne. Dette er også merkelig, for dette er ikke et problem til vanlig. Så dersom det ikke er noen spire denne gangen, så skjønner jeg virkelig ikke hva som går av kroppen hennes!

I dag har jeg vært på nok et møte, vi skulle på musikkøvinga i kveld, men i og med at jeg ikke har vært hjemme i dag så orket jeg ikke å dra på øvinga. Tuppen er stuptrøtt, hun ligger henslengt i sofaen og stirrer på tven, men jeg er usikker på om hun faktisk får med seg det som foregår der borte, eller om hun stirrer tvers igjennom den! :-D Jeg tror mest på det siste der altså! Hehehe!! Så jeg har full forståelse for at hun ikke dro heller. 

Omtrent slik har Tuppen det for tiden!   
Tror muligens hun tar ordet selv i morgen, jeg måtte bare inn å skrive litt, for jeg er så sinnsykt spent!! Det kribler i hele kroppen når jeg tenker på at Tuppen muligens har spiren vår i magen, det er en sinnsykt herlig følelse. Jeg tror også at jeg er mer ivrig enn henne på testing denne gangen, for hadde det vært opp til meg så hadde hun tisset allerede. Selv om jeg innerst inne vet at det ikke er vits i, jeg synes vel at 10 DPO er litt i tidligste laget det også.... Spennende er det i allefall! :-D

Spente klemmer fra: Lillemor som ikke helt vet hvor hun skal gjøre av seg for tiden fordi tiden står stille! ;-)

3 kommentarer:

 1. Åååååååh, så utrolig spennende! Jeg krysser fingrene for dere og håper at spiren nå klamrer seg fast! Vi er mange som følger spent med på testing om noen dager! LYKKE TIL!

  T.

  SvarSlett
 2. Jeg blir så glad av å tenke på dere om dagen... :-) Gleder meg spent til positiv test hos dere jeg også :-)

  SvarSlett
 3. T.: Tusen takk for lykkeønskninger!! :D Klem

  Ønskemor: Så koselig at du blir glad av å tenke på oss!! <3
  Klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)