tirsdag 5. april 2011

Power-nap!

Var virkelig trøtt etter at jeg kom hjem fra jobb, og ikke minst sulten! Jeg som aldri spiser mer enn et måltid om dagen var totalt bunnløs i dag...Glefset i meg to brødskiver, før jeg fant ut av jeg ville ha karbonade også, så da ble det to brødskiver med det også!! Etter maten var jeg ikke akkurat noe mindre trøtt, så jeg måtte innta horisontalen under pleddet på sofaen, tror jeg sovnet rimelig kjapt. Ikke bare er jeg vanvittig trøtt, men i dag etter to timer på jobben måtte jeg sette meg ned fordi jeg fikk så innmari vondt i ryggen. 
Er ikke jeg gravid nå, så er i alle fall kroppen helt rå på å sende ut lure-signaler!
Har en testedate med Wesla fra forumet vi vanker, om fire dager, da er jeg 10 dpo og sjansen for å få positivt utslag om jeg er gravid er til stede. 
Skal på mamografi undersøkelse på torsdagen og var usikker på om jeg burde ta timen eller ikke, men etter å ha lest et innlegg på lommelegen, så tror jeg at jeg tar den. Så lenge man gir beskjed om at man kan være gravid, så blir man ekstra beskyttet. Likevel så vil jeg nok ringe sykehuset i morgen, for å få deres mening.

bildet er hentet fra google, men akkurat slik føler jeg meg....


Tusler i seng igjen, er fortsatt trøtt!! 


Natta!! Hilsen fra: Tuppen

6 kommentarer:

 1. Åååååå, jeg fikk skikkelig med sommerfugler i magen da jeg leste innlegget! Dette må da bety spire i magen????? Håper sånn på det... :o)

  Klem til dere begge :o)

  SvarSlett
 2. Ja, så spennende... dette virker jo veldig lovende :-D

  SvarSlett
 3. Å så spennende! :) Håper så inderlig på deres vegne nå! :)

  SvarSlett
 4. håper du er gravid da:) slik jeg følte meg da jeg ble gravid også nå. kunne ikke motstå fristelsen av et godt pledd over meg, lukke øynene og ta 2 timer søvn på sofaen:)

  SvarSlett
 5. Spennende, spennende! Gleder meg til å høre hvordan det går med testinga :)

  SvarSlett
 6. Tusen takk, jenter!! Skal være flink med oppdateringer her inne på lørdag, vi lover!! :D

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)