onsdag 20. april 2011

Kjører min egen berg og dalbane!

Som skrevet i tidligere innlegg av både meg og Lillemor, så har formen min rett og slett vært bedriten siden torsdags ettermiddag. Jeg er heldigvis på bedringens vei, men jeg har feber hver kveld og jeg blir fort sliten. Så jeg føler at jeg kjører min egen berg og dalbane når det kommer til formen; grei når jeg står opp, før den daler fort ned, for så å gå opp igjen, og ned på kveldene. Synes ikke denne formen for karusell er noe kul!

Så til tross for at jeg går på en hestekur med antibiotika, så tar det lang tid å bli frisk! Men når jeg tenker meg om, så har jeg de siste gangen når jeg har vært syk, slitt med at sykdommen ikke har villet gi slipp på kroppen. Den har hengt i meg i opp til 2,5 måned, og jeg har vært inn og ut av legekontoret med ny resept i hånda hver gang. Lå oss håpe at dette ikke skjer denne gangen, jeg har ikke tid til å være syk!

Mensen har også vart lenger denne perioden enn normalt, men hva gjør vel det når jeg vet at vi med litt flaks og skikkelig gullhår i ræva rekker en inseminering før vi reiser på ferie. 
Akkurat nå er Lillemor i testemodus, og driver å tisser på pinner i håp om å finne eggløsningen. Selv om hun tester positivt om kanskje noen dager, så er det mulig at egget hennes går til spille. Dårlig timing om hun får eggløsningen midt i påska når donoren ikke er tilgjengelig...Da er det bare å smøre seg med tålmodighet, og håpe at lykken er med oss, og sørger for at egget slipper når donor er å få tak i.

Overrasket gullungene på søndagen med å gi dem beskjeden om at vi skulle til syden. De har lenge gnålt om at de hadde lyst å dra tilbake dit vi var i fjor på ferie, men de har gjentatte ganger fått beskjed om at det ikke ble aktuelt fordi vi ikke hadde midler til en slik tur. De gikk å trodde at vi skulle på campingferie i år...
Vi har holdt det hemmelig for dem siden desember da turen ble bestilt, så det var en lettelse å få lov til å overraske dem. Og gleden var enorm, med seiersdans, jubelhyl og store smil kunne vi se at overraskelsen var fullkommen! Mandagen hadde begge ungene pakket ferdig koffertene sine...Som dere sikkert skjønner, så er det to grunner til at vi har holdt det hemmelig: hadde de fått vite det i desember hadde de pakket kofferten allerede da! Samt at vi ville gi dem den overraskelsen med sydenferie, når de har trodd i 5 måneder at det ble bil og campingferie.
Lillemor har skrevet om hvordan jeg valgte å overrekke beskjeden, og under ser du et bilde av hvordan jeg gjorde det....


Hilsen fra: Tuppen med reisefeber!

4 kommentarer:

 1. Håper du snart blir en frisk liten fisk, og er i tipp topp form til ferien :)
  Ble forresten glad av å lese at Lillemor har fått svar på hva som gjør at syklusene hennes er "ute å kjøre". Nå håper jeg bare det vanskelige legekontoret er behjelpelig med resepter og det som måtte være, og at dere begge to kan fortsette veien mot regnbuebabyen :)
  Jeg heier på dere hele veien i mål!
  *Klem*

  SvarSlett
 2. Et ønske: Tuuusen takk for herlig og god støtte!
  Klem fra oss

  SvarSlett
 3. Hehe, så morsom måte å fortelle om sydenturen! Tipper ungene ble overbegeistret ja :D
  Håper formen blir bedre snart, og at sykdomsperioden ikke blir så lang - for det er jammen meg ikke noe gøy!
  Masse god bedring! :)
  Klem

  SvarSlett
 4. Tusen takk min drøm! formen er det så som så med, men satser på at jeg er frisk til vi skal reise i neste uke. :D

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)