lørdag 2. april 2011

Hmmm, spennende!!

Tuppen kom inn på soverommet i morges, og kunne fortelle meg at hun hadde hatt lys-lys rosa utflod på dopapiret.... Før jeg fikk våkna ordentlig så ble jeg litt forfjamsa, for uansett skulle jo ikke hun få mensen nå!! Men så slo det meg; det kan jo faktisk være en liten festeblødning hun har hatt!! Det er jo 4 dager siden inseminering, og så vidt jeg husker nå, så er det mellom dag 4 og dag 8 man kan oppleve det. :-D Hun har ikke hatt festeblødninger før (så vidt jeg husker...) men dette er jo forskjellig fra svangerskap til svangerskap.

I går begynte hun i sin nye jobb, og i går kveld var vi på middagsselskap til den ene kollegaen hennes. Det var veldig koselig, og ikke minst sinnsykt god mat. Raklette er noe vi anbefaler på det sterkeste, for det var digg!!  

Regner med at snuppa mi kommer med ett innlegg enten senere i dag eller i morgen, jeg måtte bare inn og dele det som forhåpentligvis var en festeblødning!! :-D


God helg, folkens!!


Klem fra: Lillemor med sommerfugler i magen!!!!

 

5 kommentarer:

 1. OI, så spennende... krysser fingre!!!

  SvarSlett
 2. Oii, dette var spennende :o) Ble glad når jeg leste dette innlegget, krysser fingrene for dere :o)

  Ha en fin helg :o)

  SvarSlett
 3. Å - så spennende da!! Lykke til!!!

  SvarSlett
 4. Virkelig spennende dette da!! Kan jo helt klart ikke være mensblødning iallfall så har stor tro på at det må være festeblødning!! :) Håper det holder hele veien, det fortjener dere!! Helgeklem fra meg!! :)

  SvarSlett
 5. Spennende!! Krysser fingrene!! :D

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)