søndag 3. april 2011

En barnevogn til besvær.....

Tenkte tidligere i dag at denne uken har gått så innmari fort, helt til jeg fant ut at jeg ble inseminert på onsdag, og egentlig følte jeg at det ikke var 4 dager siden men 11! Nedtur....Uka hadde visst ikke gått så fort likevel.
Regner med at den kommende uka kommer til å gå mye fortere ettersom jeg har fullt opp på den nye jobben. Går uten tvil en veldig spennende tid i møte, og våren har fått et fastere grep, og jeg kjenner at jeg lever enda mer! Jeg blomstrer. 

Helga har vært tettpakket, og det er lenge siden vi vært så opptatt. Fredagen ble vi invitert på middag hos ei venninne noe som var både koselig og mettende. Fikk servert diverse kjøtt, ost og grønnsaker som vi skulle steke og smelte i sånn raklette. Hun hadde marinert alt fra scampi til kylling, og jeg var mett helt til neste dag. Frister virkelig å gå til innkjøp av et slikt produkt, men vi sliter med dårlig skap-plass på kjøkkenet. Vi fikk servert haugevis med alkohol, men jeg drakk et glass vin og klarte å lure meg unna det enorme drikkepresset som var der. Ettersom jeg skulle delta som modell på et moteshow dagen etter og måtte stå opp tidlig så kunne jeg rett og slett ikke drikke. Og det opplagte da; at jeg mulig er gravid, men det kunne jeg ikke fortelle henne. Hun maste en del, men sluttet etterhvert.

Lørdagen startet klokka ni for mitt vedkommende, dro til plassen hvor vi skulle møtes og fikk lagt make-up og stylet håret. Det ble en del venting ettersom vi var endel modeller, men det ble aldri kjedelig. Lillemor kom sammen med to venninner og kikket på showet, og det var skikkelig koselig. For der, rett forran scena sto Lillemor og kikket meg dypt inn i øynene mens jeg kom vandrende nedover catwalken. En herlig følelese! Etter showet spiste vi et bedre måltid, vi hadde det helt supert. Ble en tur ut i lystig lag, og vi var vel ikke i seng før klokka var nærmere halv tre i natt. Dagen i dag har gått med til avslapping. Været har vært så elendig, så det fristet ikke til noen søndagstur. Kos med kinamat forran tven, en perfekt søndag. Guttungen har også funnet ut hva som skjuler seg bak den døra som har vært låst over lengre tid....Han spurte i dag: hva er det som er på rommet egentlig? Jeg så han i øynene og sa: det vet du allerede!! Guttungen kunne da fortelle at ja, det visst han og han påsto at han hadde sett det fra utsiden. Men det er faktisk teknisk umulig, ettersom gardinene er dratt igjen. Så den sniken har vært inne på rommet og sett! Han klappet Lillemor på magen og spurte om det var lenge igjen og lo. Da ble hun selvfølgelig nødt til å forklare at hun faktisk hadde mensen og hvordan vi kvinner fungerer, og hvorfor vi får mensen. Etter denne forklaringen ble det ikke noe mer snakk om den barnevogna, så hva han egentlig tenker og tror oppe i hodet sitt vet bare han. Og det var veldig greit at det ikke ble noe mer snakk om den vogna, for jeg vet ærlig talt ikke hva jeg skulle ha sagt til han!

Ellers så har jeg ikke tenkt så voldsomt mye på at jeg ble inseminert for fire dager siden, men av og til har tanken slått meg. Det har vært veldig godt, for forrige periode holdt jeg på å bli gal av hele tiden lurte på om jeg var gravid eller ikke. Jeg har vel slappet mer av denne gangen, og det føles godt. Dessuten føler jeg at det har klaffet denne gangen, og jeg ble vel enda mer overbevist da jeg hadde den lyse rosa spottingen i går. Da vi testet positivt i februar hadde jeg også en slik spotting, så det lover godt.

Håper at akkurat dette har skjedd i magen min nå!!

Skiblerier fra: Tuppen som er sikker på at hun har spire i magen!

Spørmål: Hva ville du gitt til grunn for at du hadde ei barnevogn i hus?

3 kommentarer:

 1. Åh, du er heldig som har slik følelse. Jeg føler ikke at jeg er gravid for å si det sånn. Så jeg er det nok heller ikke. Men jeg slapper helt klart av mere denne gangen jeg også, selv om det føles som nærmere 3 uker siden jeg var i Danmark enn en uke.

  Ha ha... jeg må le litt av dere og innskjøpene deres... særlig denne vognen. Vanskelig å skjule en barnevogn for andre barn da, så dette måtte vel komme?

  SvarSlett
 2. Foresten, når det gjelder spørsmålet deres om hva jeg ville sagt til en barnevogn i huset.... hm.... jeg tror at da hadde jeg tenkt at jeg like gjerne kunne fortelle alt. Eller det hadde jeg vel gjort uansett. Jeg hadde nok ikke klart å holde dette hemmelig om jeg hadde barn fra før. Det tar altfor mye av tankene mine til at jeg hadde klart det. Fordelen med å holde det hemmelig er jo allikevel at da blir det ikke et tema og lettere å tenke på andre ting også da.

  Lykke til med bortforklaringene så lenge. Får håpe dere snart slipper bortforklaringer, men at spiren sitter og kan offentliggjøres om ikke altfor lenge

  SvarSlett
 3. Ja, vi kunne jo ikke la være å kjøpe den vogna ettersom vi fikk den til en latterlig billig penge og med masse utstyr. Var hellig overbevist om at spiren kom til å sitte forrige gang vi testet positivt, noe den dessverre ikke gjorde....

  Så ettersom vi følte oss trygg på det, ble det noen små-innkjøp i tillegg til vogna. For barn blir det uansett i dette huset, det er ikke lenger et spørsmål om, men når. :D

  Har ikke blitt noe mer spørsmål angående den vogna, så da får det bare ligge til neste gang det kommer opp. Men jeg har vært inne på tanken med å bare si det som det er: vi var gravide, men mistet. Føler at de fortjener å høre sannheten, men samtidig så vet jeg at det vil sette tankevirksomheten deres kraftig i gang!
  Skal ikke være lett :P

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)