mandag 11. april 2011

Blå-mandag!

Våkna av at regnet høljet ned. Det er faktisk helt greit at det regner, for da forsvinner all snøen. Godt er det, for er det noe vi har nok av så er det snø! Selv om jeg hadde lovet meg selv å ikke teste i dag, så ønsket Lillemor at jeg gjerne skulle teste. Resultatet ble som forventet; blenda-hvit. Så da ble det dessverre ikke klaff på oss denne perioden heller. 

Kjenner at jeg er litt mettet av å være inne på diverse forum på nettet, så det er vel på sin plass å trekke seg litt tilbake. Kjenner jeg blir små-rar av denne prøvinga, og det hjelper ikke akkurat på at man skravler uhemmet med andre damer som er i samme situasjon. Det er mer enn nok å skrive ned tankene sine her på bloggen, i alle fall i skrivende stund. 

Skal ta tak i diverse prosjekter her hjemme, så får jeg tankene over på noe annet. Påsken er like rundt hjørnet, håper såklart på litt påskesol. Dessuten er det ikke lenge igjen til vi drar til varmere strøk, noe vi gleder oss veldig til. 


Hilsen fra: Tuppen

4 kommentarer:

 1. Huff, så kjedelig med blenda test. Men håpet er jo ikke heeelt ute før TR eventuelt dukker opp, så jeg krysser fingrene for dere litt til.

  Kjenner meg veldig godt igjen i det med forum, er på samme plass selv om dagen. Av og til så er det greit å begrense det litt og heller tenke på andre ting. Utrolig så oppslukt man kan bli i denne prøvingen.

  SvarSlett
 2. Nei og nei... Dette var jo virkelig ikke planen da.. :( Hadde så håp for dere denne gangen!

  Kanskje det kan hjelpe bitte litt å sjekke ut bloggen min?? (Håper jeg iallfall!! )

  Håper morgendagen blir bedre!! :)

  Og skjønner så godt det med å holde seg litt borte fra alle forum. Jeg orker virkelig ikke å følge med nå som jeg ikke får reist engang.. Andres suksess er min pine (selv om jeg selvsagt håper for de jeg har blitt kjent med)!

  SvarSlett
 3. Huff.... har ikke ord jeg. Men trur det er lurt å finne annet å tenke på ja. Argh.... at dette skal være så vanskelig å få til da... God tur til varmere strøk iallefall. Blendahvitt her i dag også... og litt rødt i trusa :-(

  SvarSlett
 4. har kjent litt på det å ikke være så aktiv inne på forumet, og det er faktisk veldig deilig. Tenker mye mindre på det med prøvingen, og det gjør veldig godt. Tror vi kommer til å bli mer aktiv når vi faktisk har fått klaff. :)
  Så kjipt med tante-besøk da ønskemor...Superklem til deg!

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)