onsdag 28. januar 2015

Her telles dagene...

...til den store testedagen som er 3. februar. Tiden snegler seg av gårde, og vi er utålmodige som få. Kommer vi til å teste før tiden? Mnja, kanskje... eller kanskje ikke... Time will show! ;)

Så hva gjør vi da, for å få dagene til å gå? Jo, vi kjører ungene hist og her, koser, leker og nyter dagene med Plutten, Lillemor jobber og Tuppen er sykemeldt inntil videre. Helt god er hun ikke enda, så tror hun bare må ta tiden til hjelp. Og så koser vi oss to sammen når alle ungene er i seng. Tuppen pleies så godt Lillemor kan!

I går hadde vi besøk av onkel Blå, som kom med kombinert bursdag-/julegave til Plutten. "Pakke!!" ropte han ut da han så hva onkel hadde med. Så storfornøyd med duploen han fikk, at vi voksne til og med fikk prata litt.

I kveld var det egentlig badedag for Plutten, men tiden gikk rett og slett i fra oss, så det får vi gjøre i morgen. Mamma L stod for leggetiden, og etter å ha tatt kveldsstellet så sier hun: "Gå på badet så vi får pussa tennene." Å nei, hva sa jeg nå??? Vi må nemlig si do til alt som har med badet å gjøre, for hvis ikke så er det ensbetydende for Plutt at nå skal det bades! Så han sprang rett bort til badekaret og begynte å dra i balja si, hvor mamma L måtte løfte han bort til krakken. Etter tannpussen ble det skikkelig ramaskrik, for her tar Mamma L og bare bærer han inn på stua.... "Jammen, skulle ikke jeg bade nå???", var nok tanken som raste gjennom hodet hans.... Vel, litt Pingu gjorde underverker, og vips så var badinga glemt og Plutten klar for senga!

Klemmer fra Tuppen, Lillemor og Plutten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)