lørdag 31. mars 2012

Smerter og faenskap!!

Først må jeg bare beklage at det ikke kom noe innlegg på fredag som jeg hadde lovet. Var ufattelig trøtt, så jeg sov bort hele fredagen...

Uansett timen hos legen gikk bra, bortsett fra at jeg irriterte meg grønn over at hun hele tiden kalte vår lille spire for "den DER ungen"...Nå var det ikke fastlegen min, men ei som vikarierer 50%, men synes likevel ikke at det var greit at hun sa det hun sa. Kall meg gjerne nærtagenden, men det er vel ikke akkurat noe man ønsker å høre fra en lege som skal være proffesjonell. 

Urinprøve ble levert på labben, svangerskapspapirene ble fyllt ut, praten gikk greit, lunger, hjertet og blodtrykket ble sjekket. Alt var perfekt bortsett fra urinprøven min, den var grumsete og hadde blodspor i seg. Legen lovte å ta kontakt per telefon om det var noe galt med prøven, men vi hørte ikke noe mer fra henne. Vi forlot legen med tre nye bøker om svangerskapet. Måtte innom labben igjen, for standard blodprøver. Ettersom vi flytter snart blir svaret på disse prøvene også sendt til KK Kristiansand. Ny kontoll skal ikke skje før i uke 20 (!!!!!) så nå må vi bare finne oss en lege og en jordmor sørpå. Synes det er helt utrolig at antall svangerskapskontroller er kuttet ned til 8 stykker inkludert standard ultralyd. Men nå sa legen at om vi hadde behov for flere kontroler, så måtte vi bare ta kontakt.

I dag har formen vært heller laber, mye smerter i mage og rygg kombinert med spotting og friskt blod. Har stort sett ligget strak ut på sofaen i dag, og tatt livet ganske piano. Jeg har rett og slett ikke vært i stand til noe annet siden smertene har vært så intense. Nå tar vi ingen sorger på forskudd, for det er mange som opplever blødninger tidlig i svangerskapet, men vi misliker det sterkt at jeg har smerter ut over vanlige mensmurringer i tillegg. 

Lånt fra google.com


Nå venter vi bare på at mandagen skal komme slik at vi får sett vår lille regnbue-spire på skjermen igjen. Ønsker dere alle sammen en riktig god helg! 

 

12 kommentarer:

 1. Dårlig av legen og si det hun sa...
  Håper smertene gir seg og at dere får se en frisk og rask spire på mandag :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ble sånn passe oppgitt...
   Smertene roet seg litt i går, for å ta seg opp i dag men ikke noe mer blod.

   Slett
 2. Herlighet for en oppførsel fra legen da... Hjelpes!
  Satser på at dere får se en frisk og tidig liten regnbugespire på mandag og at alt er bare velstand! <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjente jeg hadde lyst å gi legen en skikkelig klask i bakhodet! Vi håper at det blir en bra start på uka :D Har heldigvis ikke hatt noe mer blødninger.

   Slett
 3. Det var ikke akkurat mye profesjonelt av legen deres syns jeg!
  Håper smertene gir seg og at dere får se deres perfekte og friske regnbuebaby på mandag! <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, og det gikk bare mer og mer opp for oss etter legetimen. Fikk oss liksom ikke til å si noe der og da, men om vi skal tilbake på kontroll og det blir samme legen, og hun kaller vår lille spire det samme skal hun da jaggu få høre!
   Smertene har ikke gitt seg, men vi håper på en bra start på uka i morgen. <3

   Slett
 4. Håper inderlig at smertene har forsvunnet og at alt er bare velstand i morgen!! Måtte helgen fly avgårde!! Sikker på at det ikke er noe gale, sikkert bare noe forbigående!! :) Klemmer!! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Smertene har dessverre ikke forsvunnet, men jeg har ikke blødd noe mer da heldigvis. *phuh*
   Krysser fingrene for at det bare er et skikkelig bøllefrø i magen. <3

   Slett
 5. Det var ikke dette jeg ville lese! Jeg håper at alt er bare bra på undersøkelsen i morgen. Håper at smertene og blødningene dine har gitt seg nå. *klemmer til dere begge*

  SvarSlett
  Svar
  1. Blødningene har gitt seg, men ikke smertene...Men vi satser på at vi får se et blinkende hjerte i morgen <3

   Mange klemmer tilbake. :D

   Slett
 6. Godt å høre at allt er bra og bli spennende og høre hvordan den lille har det i magen :)

  SvarSlett
 7. Huff... det synes jeg var veldig uprofesjonelt av legen. Veldig unødvendig faktisk. Åh... ikke artig med disse smertene og blødninger... Det MÅ gå bra!

  Jeg skal huske at dere kanskje vil kjøpe hagemøblene mine når og om jeg skal kvitte meg med dem.

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)