torsdag 29. mars 2012

Gjeeesp!

Er fantastisk trøtt om dagene og gjør ikke annet en å sove. Er så alt for mye som burde vært gjort, men jeg verken ork eller overskudd til det. Trøster meg med at ingenting forsvinner i mellomtiden, og jeg sover med god samvittighet. 

Tok første magebildet på tirsdagen og kommer til å fortsette med bilder hver uke, venter nok litt med å legge ut bildene her, men de kommer etterhvert. Selv om "reka" er bittebitteliten har jeg en grei mage, men det kommer av at jeg er utrolig oppblåst. På kveldene ser det ut som jeg er 4-5 måneder på vei, og Lillemor synes det er utrolig morsomt. Som Lillemor skrev i innlegget i går har jeg fått dilla på frukt, men oppdaget i dag at leverpostei (fra de gule boksene) er vanvittig godt!

Er ikke så mye som skjer her hos oss for tiden, skal på første kontrollen i morgen, men har selvfølgelig glemt bort klokkeslettet...Må saumfare jakkene mine for å sjekke om jeg fikk sånn timekort når labb-dama ordnet time til oss. Blir bare et kort innlegg fra meg akkurat nå, for jeg er ulidelig sulten og trøtt. ;) Kommer med et lengre innlegg i morgen ettermiddag.

Føler at jeg er litt tom for ideer for hva jeg skal skrive om for tiden, så om dere har noen ønsker tar jeg i mot dem med stort takk.  

 

2 kommentarer:

  1. Har sitet her i spenning og ventet på hvordan det gikk hos legen...men ingen nyheter ennå.Håper allt er vel???

    SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)