torsdag 22. mars 2012

Ultralyd!

Var innom legekontoret i dag for å få svar på hCG prøven, men ettersom den måtte sendes utenbys og det i tillegg var forsinkelser med postforsendelsen så ville vi ikke få svaret før i morgen. Legen min kom tassende forbi og jeg huket tak i han og spurte om han kunne foreta en ultralyd. Han var egentlig ikke på jobb, men gjorde det likevel.

Inn på rommet hvor ultralydapparatet befinner seg, opp på benken og bretter ned buksa. Jeg fikk masse gele på magen og legen begynte å lete. Plutselig ser vi "ei lita boble" som måler 9mm! Vi har for første gang sett vår bittelille regnbuespire, og det var magisk. Legen sa at vi kunne komme tilbake på tirsdag i neste uke for en ny ultralyd om vi ønsket det. Et slikt tilbud kan man ikke takke nei til. I neste uke skal fostersekken være betraktelig mye større, og vi vil kunne se enda mer enn i dag.

Neste uke blir det altså ultralyd på tirsdag og den første svangerskapskontrollen på fredag, så ny innvendig ultralyd på sykehuset mandagen uka etter. Vi har virkelig ei uke å se frem til. For tiden går vi bare rundt og er meget fornøyd over tingens tilstand. 10 kommentarer:

 1. Åh, det var da mye bedre enn et blodprøvesvar da gitt!! :-D

  SvarSlett
  Svar
  1. JAAAA!!! Det var fantastisk herlig <3
   Sa det til dama på labben at nå var det ikke så nøye med den blodprøven, for vi hadde fått sett spiren på ultralyd :D Men skal da innom i morgen bare for å høre resultatet.

   Slett
 2. Åh så gøy :) vet akkuratt åssen dere har det.. vi var på første ul påonsdag :) Har blogget om det:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Har vært og lest! Så utrolig hærlig!! <3 Vi har enda mer å se fram til, skjønner jeg! ;)

   Slett
 3. Å så morro! :D
  Mye bedre enn å få svar på blodprøven da gitt og for en spennende uke dere har å se frem til ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Blodprøvesvar og synet på ultralyd kan ikke sammenlignes på noen som helst måte ;) Fantastisk herlig å få se spiren (selv om den er bittebitteliten) på skjermen. Og uken som kommer blir helt super! :D

   Slett
 4. Åh! Gratulerer! Så fantastisk fint! Jeg håper alt går bra videre også.

  (Selv mistet jeg knøttet mitt for et par uker siden og avskyr tanken på at min historie skremmer andre. Ikke glem at de aller fleste svangerskap går helt fint og ender med en frisk baby.)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk!! :D Det var ubeskrivelig herlig å få et lite glimt av spiren i magen <3

   Slett
 5. godt at alt er bra<3

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)