fredag 9. mars 2012

Bobler over!

Følelsene som herjer i kroppen for tiden er i motstridende! Med flaksende elefanter i magen og en liten djevel som prikker meg på skuldra. Er redd for å miste igjen, slik vi gjorde i fjor i februar, men samtidig så vet jeg at jeg ikke skal ha slike tanker! Jeg skal jo bare glede meg over at testen viser to streker, men samtidig tørr jeg ikke slippe alle hemningene. Det ligger liksom et lokk på følelsene for tiden, men det løsner nok etter at vi har fått svar på blodprøven i neste uke.

Måtte selvfølgelig teste i morges også, men jeg kan ikke se noen økning i forhold til testen som ble tatt i går. Så da er det bare å fortsette å teste gjennom helga, og bilder vil bli publisert her så snart vi kan se noen endring. 

Når det kommer til symptomer, så er min "nye" luktesans som er en smule plagsom. Holdt på å spy i bilen i går fordi bikkja gjespet, og dette fikk Lillemor til å knekke av latter. Hun synes ikke bikkja lukter ille, og skjønner ikke at nesen min kan være så sensitiv. Joda, den er hyper sensitiv! Det som får meg til å brekke meg så tårene spruter er til nå makrell i tomat og den hersens bikkja. Ellers så merker jeg ikke så mye til det, puppene er ikke så veldig ømme, det kjennes kun når man trykker spesielle plasser. Blodårene på begge puppene er veldig tydelige og kraftige, og det merkeligste av alt: er liksom "klebrig" rundt brystknoppen! Magen har est ut og eggstokkene er vonde, dette grunnet overstimuleringen, men det skaper ingen nevneverdige problemer.

Har også ringt inn til Hfs for å fortelle om den positive testen, og hun gratulerte så mye og hun lo godt fordi jeg hadde vært så utålmodig og teste før tiden. Nødvendige papirer blir sendt fra Hfs, og tidlig ultralyd er bestilt til uke 14. Måtte den lille spiren kose seg glugg i hjel inne i sin lune hybel og vise seg som et lite rompetroll på skjermen!


Et foster i uke 7


19 kommentarer:

 1. Så spennende!! Det første symptomet når jeg ble gravid var at gulosten luktet fotsvette:-) Prøv å nyte det, alle svangerskap er anderledes,ingen grunn til at det skal skje noe.. Men husker at vi ikke greide å slappe av vi heller. Så sender en klem til dere begge og en stor. GRATULERER!!
  Angelanny med tvillinger i magen;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Snodig hvordan både smak og luktesans forandrer seg når man er gravid. Ble kvalm av tacoen vi spiste i kveld, og måtte bare legge fra meg maten til slutt. ;)
   Gratulerer så mye med to skjønninger inni magehybelen din! :D Hvor langt er du kommet?

   Slett
  2. Her har vi akkurat startet på uke 26,og ankomsten nærmer seg med stormskritt:-) åhhh jeg unner dere så veldig dette som bare kan sammenlignes med et mirakel!følelsen å endelig være gravid er forsatt nesten uvirkelig, jeg kan tenke meg dere kjenner godt på denne følelsen om dagen;-)
   Angelanny

   Slett
  3. Da er det ikke så mange ukene igjen, og dere får barn på en veldig fin tid. :D

   Tror ikke ting føles reelt før den dagen man sitter med babyen(e) i armene, og får møte dem for første gang. ;)

   Man har liksom ventet så lenge, så ting føles nesten ut for godt til å være sant...

   Slett
 2. Oi.. Gratulerer så gøy :)Krysser fingrene for dere at den lille klorer seg fast :)

  Jeg blogger også om svangerskapet, dersom du ønsker og lese.. Er heller ikke så langt på vei 10+1 :) Legg igjen e-posten din om du ønsker invitasjon til bloggen min ! Ha en super helg :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Selvfølgelig ønsker vi å lese bloggen, har sendt deg mail :) Koselig å følge andre i samme situasjon ;)
   Gratulerer så mye med spire i magen :D

   Tusen takk for lykkeønskninger. :D

   Slett
 3. Dette er så spennende!! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. *nikker smilende*

   Holder på å sprekke! :D

   Slett
 4. Så spennende! Krysser fingrene for dere :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Det hjelper med lykkeønskninger fra dere, det er vi sikker på :D

   Slett
 5. Dette er så spennende, holder på å sprekke sammen med dere! <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Thi hi hi!! Er så glad for at dere er like etter oss <3 Denne gangen skal det gå snuppa!! <3

   Slett
 6. Da har jeg sendt dere invitasjon via den e-posten du sendte svar med :) Ha en strålende dag :)

  SvarSlett
 7. Så utrolig fantastisk!! Fikk ikke med meg at du hadde testet før nå, men dette gleder meg noe helt enormt!! Jeg er helt sikker på at det holder løpet ut denne gangen!! Nå er jo hus og alt på plass, så dette går virkelig veien!! :) Gleder meg stort sammen med dere!! Masse helgeklemmer!! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Mhm, og det føles utrolig deilig. Er nesten som alt det negative har løsnet. Dette blir uten tvil det året vi vil huske best! Vi skal løsrive oss fra det kalde Nord og etablere oss på nytt i drømmehuset vårt på Sørlandet og inni der skal en liten tass vokse opp og lære seg Norges herligste dialekt. *sukk*

   Tusen takk, det varmer hjertene våre <3

   Mange klemmer sende din vei, med ønske om en fantastisk helg med din kjære. :)

   Slett
 8. Kjære dere - GRATULERER så uendelig mye!
  For et år 2012 blir for dere!!! :)
  Og denne spiren blir værende, dette er jo GULLegget. Overleveren!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk søte du :-D
   2012 blir nesten litt surrealistisk....fy flate for et år vi går i møte <3
   Håper spiren klorer seg fast og kommer ut i november, beste førjulsgaven vi noen gang kunne fått <3

   Slett
 9. Gratulerer så mye til dere begge to! Kjenner det kribler i magen på deres vegne. Og jeg kjenner meg virkelig igjen i den store "symptomjakten" og bevisstheten rundt hva som skjer med kroppen ;)
  Klem :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)