mandag 12. mars 2012

...for godt til å være sant...

13 dpo
Orker ikke å skrive noe langt innlegg, men kan si så mye som at dagens test slo totalt knock out på meg! Var ikke akkurat det resultatet jeg var forberedt på. Er nå forberedt på at dette ikke går veien likevel, og venter bare på at jeg skal begynne å blø.

Bildet taler vel for seg selv...
 

14 kommentarer:

 1. De billig testene er flott til å fange opp HCG tidlig, men fargen på dem kan være misvisende. Jeg har en rekke med tester og der var det ikke alltid at fargen ble sterkere. Fikk til og med en CB digital som sa gravid, neste dag sa den ikke gravid, for så å gå tilbake til gravid. Vet at det er umulig å ikke teste hver dag, men det beste er så klart å vente 2-3 dager mellom hver test.
  Amaya

  SvarSlett
 2. Må henge meg på forrige kommentar: det er ikke akkurat anbefalt å bruke styrken på teststreken til å vurdere om HCG-nivået stiger eller ikke. Det kan variere en del hvordan fargen slår ut. Ta en ny test i morgen, spander kanskje på dere en av Clearblue's digitale med ukesindikator. Den gir jo et slags mål på om HCG-nivået er ca der dere forventer at det skal være.

  (Jeg følger litt med på dere, selv om jeg ikke er ivrig på kommenteringen. Vi har selv en liten kråke som er laget i Haugesund, da var jeg ivrig på testingen fra 9 dpo ;-) For oss slo testene tidlig ekstremt sterkt ut fordi det viste seg å være to små inni magen...!

  SvarSlett
 3. Jeg krysser fingrene for dere jeg! Når skal blodprøven taes?

  SvarSlett
 4. Jeg heier på dere fortsatt og her krysses det som krysses kan! <3

  SvarSlett
 5. <3varme klemmer til deg

  SvarSlett
 6. Huff så trist!! men jeg må si jeg reagerte på at Hfs gratulerte med så tidlig test, de burde da vite bedre enn å gi folk falske håp! kjemisk graviditet er desverre veldig vanlig:( Får håpe blodprøvene gir det et overrraskende positivt svar!! klem:)

  SvarSlett
 7. Men den siste testen er ikke negativ, jeg ser helt tydlig en strek. Styrken på streken kan varierer veldig, så at den er litt svakere i dag betyr ikke at dette går galt.

  SvarSlett
 8. Kjære dere! Jeg skjønner at dere fikk dere en nedtur, og jeg skjønner frykten for at det ikke skal gå bra. Men som flere har nevnt så trenger ikke styrken på testen å ha noe og si. Det kan være forskjeller i fargestoffet, eller urinen kan ha vært mindre konsentrert. Ja, det kan være veldig mange forklaringer.
  Jeg har også opplevd å få svakere strek på testen fra en dag til den neste i et av svangerskapene mine, men så ble den sterkere igjen.
  Jeg krysser alt som krysses kan for dere (kanskje bortsett fra bena akkurat nå..;))!

  SvarSlett
 9. Det er litt som mange skriver over her... Billigtestene kan variere mye i farge! Det sies at en strek er en strek, og man skal ikke se så mye på fargen.. Pluss at mange ting kan spille inn så tidlig.. Kanskje du drakk mye mer forrige døgn så konsentrasjonen ble mindre? Skjønner at dere bekymrer dere, og krysser alt jeg har for at dette går bra! Ikke mist håpet enda!! <3

  SvarSlett
 10. Jeg henger meg på og sier som de andre, jeg ser en strek, selv om den er svak! For all del, ikke mist troen enda!! Ha håp og tro om at alt går i orden iallfall til blodprøven er tatt!! Jeg krysser alt for at dette skal gå bra!! Som flere sier, det er en grunn til at billigtester er billige, så ikke nødvendigvis at de er sikre!! Utslag er uansett utslag!! :) Spent på onsdagen og svaret som dere får da!! Dette skal gå veien!! :) Klemmer!! :)

  SvarSlett
 11. Det var ikke dette jeg ville lese. :( jeg støtter de andre og krysser det jeg kan for en fin blodprøve. Klem. :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)