tirsdag 6. mars 2012

Du er IKKE velkommen!

Min kjære allergi mot katt, hund, støv, pollen og annen faenskap, du er så absolutt IKKE velkommen her hos meg! Du skaper bare problemer, og ingen glede i hverdagen, så vær snill å hold deg borte. 

Slik som det er nå skulle man tro at det var sommer ute og at bjørk og gress var i full blomst, men ute ser jeg fortsatt at alt er dekket av flere meter med snø! Hva pokker er det som gjør at jeg har blitt så kraftig allergisk da? Jeg har mine mistanker...Sist vi var gravide ble allergien min ekstremt ille, og den er skikkelig ille nå også. At jeg er så voldsomt allergisk er jo ingen garanti for at vi er gravide, men det er lov til å håpe. Til tross for at nesen min er tettere enn normalt på grunn av allergien, har jeg en plagsomt god luktesans. Hunden som til vanlig har dårlig ånde, har plutselig fått kvalmende dårlig ånde. Jeg brekker meg så snart bikkja åpner kjeften! For ikke å snakke om kattkassa, den som normalt sett ikke lukter noe, den STINKER! 
Ellers har jeg ingen typiske symptomer på at jeg er gravid...Min nysgjerrighet om dagen tilfredstilles av å tisse i en kopp om morgenen. Japp, du leste rett! Huset flommer over av tester, så noe må jeg da vitterlig bruke dem til... Jeg testet for å sjekke om ovitrelle sprøyta var gått ut av kroppen, og testene ga meg like svake streker både fredagskveld og i går. Kunne ikke være noe dårligere i dag, så en test ble svidd av. Endelig fikk jeg det svaret jeg jaktet etter! Snodig at man ønsker at testene skal bli svakere, det høres jo ikke logisk ut i det hele tatt. Men joda, poenget mitt med denne testingen er å være sikker på at ovitrelle sprøyta ikke påvirker testene som skal tas den 14.mars, og nå vet jeg at om testen blir positiv (kryss fingrene) så er det fordi kroppen produserer naturlig hCG.

Er i dag 7dpo, jeg har ikke noe rester igjen i kroppen av ovitrelle sprøyta, og det er faktisk en HEL uke til blodprøven hos fastlegen skal tas. *sukk*  

Måtte denne uka fly avgårde i rasende fart! 6 kommentarer:

 1. Er skikkelig spent på deres vegne! Håper uken flyr forbi og at testdatoen plutselig er der :)
  Sender masse positive tanker til deg, der du sitter med voldsom allergi og fæl hundeånde!
  Lykke til :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Anonym: Synes dagene går så utrolig sakte, at når kvelden kommer så er jeg sikker på at det har gått to dager og ikke bare en...Skuffa når jeg oppdager at vi fortsatt bare er på tirsdag!

   Allergien kan du få gratis av meg! ;) Hehehe, slik som du skriver det skulle man tro at det var jeg som sliter med hundeånde og ikke bikkja ;)

   Tusen takk for lykkeønskninger. :D

   Slett
 2. Så spennende!! Håper dette betyr at det går riktige veien!! :) Måtte denne uken fly avgårde før du aner det!! :)
  Klem!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hadde det bare vært mulig å spole tiden fremover....Lovte meg selv at jeg ikke skulle bli symptom-jeger, men jeg tar meg i å klemme på puppene mine i tide og utide! Spent?! Nei, det er vi ikke... ;)

   Slett
 3. iiik det er så spennnende:))))

  sandramedhjertetihånden

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)