mandag 20. februar 2012

Utålmodig!

Helga er over, og den har blitt veldig lite effektiv med tanke på pakking og flytting. Snørr, hoste, vonde ører og feber kom kastende over meg igjen, og jeg ble liggende strak ut på sofaen. Jaja, trøster meg med at vi ikke kan flytte nå uansett, huset er ikke publisert pluss at det er flere meter med snø utenfor husveggene, og det er absolutt ikke optimale flytteforhold. Formen er fortsatt ikke helt på topp, men den er bedre. Så regner med at det blir gjort endel i huset nå i ettermiddag.

Merker forøvrig at gonal sprøytene gjør susen, for jeg begynner virkelig å bli stinn i eggstokkene. Kanskje ikke så rart at jeg merker noe, for sist forsøk tok jeg bare 125 ie mot 225 ie nå. Tok en kjapp telefon til Hfs og pratet med kontaktsykepleieren vår der. Måtte spørre om det gjorde noe at det ble ultralyd en dag tidligere enn planlagt, og om jeg skulle ta synarela den dagen jeg skulle på ul. Det gjorde selvfølgelig ingenting at ul ble en dag for tidlig, og jeg skulle spraye samme dagen som ul. Trolig kan eggløsningssprøyta settes på lørdag, noe som igjen betyr uttak på mandag. Men ingenting er sikkert før vi har resultatet fra ultralyden. Går nesten rundt å tripper og venter på at torsdagen skal komme, slik at vi får vite med sikkerhet hvilken dag det blir i uke 9. Ventetid....tiden går så alt for sakte!

Forsøkte før helga å legge ut et par gamle bilder av vår nye bolig på Sørlandet, men blogspot hadde tydeligvis noen midlertidige problemer. Nå fungerer det, og her har dere et par bilder av boligen av ukjent årstall. 

En vakker arbeidshest forran huset og låven vår.
Ukjent årstall.

Huset vårt til venstre i bilde, og gårdsfolkene i forgrunnen. 

8 kommentarer:

 1. Spennende uker dere har framover. Ønsker dere lykke til med egguttak og innsett! Jeg skal selv inn til mitt 3 fryseforsøk i uke 9.
  Masse lykke til med flytting og eggruging;)

  SvarSlett
 2. Åååå så spennende da! :) Krysser fingrene for dere,og håper virkelig dette går veien!
  Masse,masse lykke til!

  SvarSlett
 3. Uff da vennen, masse god bedring til deg! <3

  Å så spennende, krysser fingre og tær for dere nå på at dette går riktige veien for dere! ;)

  Stor klem til dere begge

  SvarSlett
 4. Masse god bedring! :)
  Det er kjempespennende å følge dere nå! Når dere har flyttet sørover må dere se om det er bygdebok for stedet dere skal til. Der jeg kommer fra er det sortert etter gård og det er masse god historie å lese.

  SvarSlett
 5. Anonym: Uten tvil veldig spennende ;) Tusen takk for lykkeønskninger, de kommer godt med. :)
  Ønsker deg masse lykke til med tining av en liten eskimo, måtte det gå supert! :D

  SvarSlett
 6. Framineøyne: Tusen takk for lykkeønskninger og gode ord!! :D :D

  SvarSlett
 7. Ønsket om å bli foreldre: Tusen takk, formen er blitt adskillig mye bedre.

  Håper for alt i verden at det går veien denne gangen, og er det tilfelle, så blir virkelig 2012 et år vi ikke kommer til å glemme. ;)

  Mange klemmer tilbake :)

  SvarSlett
 8. Mummimamma: Tusen takk! :D Vi er mildt sagt spente selv også, for det er så mye som skjer rundt oss nå...

  Det virker som om det foreligger god dokumentasjon på gården, men lite av det ligger på nett. Så vi skal uten tvil saumfare alt vi kommer over av bøker på kommunen, museumet og biblioteket. Vil vite nøyaktig hvor gammelt huset er, og hva som har skjedd der. Morsomt å fordype seg i historie om sitt eget hus ;)

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)