onsdag 8. februar 2012

Ikke lenge igjen!

Skal si tiden flyr! Fikk brev fra sykehuset i går om at ultralyd timen er flyttet frem en dag fordi gynekologen var bortreist på avtalt dato. Det vil si at det nå er bare 15 dager til vi skal inn å sjekke hvordan det står til med folliklene. Er nå på den 8.dagen med spray, og den påvirker fortsatt ikke kroppen min i det hele tatt. Ingen bivirkninger å melde, men det er bare positivt.

Tror jeg har misforstått hvordan opplegget er denne gangen. Da jeg dro til apoteket med resepten, ba jeg bare om 1 stk synarela fordi den kom til å holde i 20 dager, og det var akkurat så lenge jeg skulle bruke den. Etter litt mer nøye lesing i papirene mine fra Hfs, så skal jeg fortsette med sprayen samtidig som jeg bruker gonal-f. Det vil altså si at jeg må bestille en til synarela. Var noe forvirret da jeg var på apoteket fordi jeg ikke skulle bruke orgalutran ved dette forsøket. Men det er jo fordi jeg skal fortsette med sprayen! Er bare glad til, det holder å sette gonal sprøytene...


Når det kommer til flytting sørover har vi funnet oss et annet hus som ligger mer sentralt enn det forrige huset vi forelsket oss i. To av Lillemors søsken har vært på visning, og meldingen var klar etter at de hadde vært der: "Kjøp huset!! Hadde vi hatt pengene hadde dere ikke fått huset, for da hadde vi kjøpt det!" 
Betryggende å vite at huset er så bra, at beliggenheten er så perfekt og idyllisk at søsknene har forelsket seg totalt i det. Har pratet med selgeren på telefon, en veldig hyggelig dame. Hun har fortalt enda mer om huset og området rundt, og det er ingen tvil om at dette huset passer oss perfekt. Det er et hvitt typisk sørlandshus med stor tomt og egen låve med et enormt potensiale. *drømmer seg bort*

Skal i banken i morgen og prate med min kundekonsulent, skal gjøre et forsøk i alle fall. Hun har alltid vært grei, men akkurat dette med huskjøp skjønner hun seg ikke på i det hele tatt. Hun er rett og slett håpløs, og det er veldig fortvilende at hun ikke forstår hva jeg snakker om. Det har faktisk vært så frustrerende at jeg har vurdert å bytte bank! Det hun ikke skjønner er at: huset vårt vil selge seg selv, og at vi ikke vil brenne inne med det. At man ikke betaler kjøpesummen på det nye huset før man overtar det. Ergo så er det ingen fare for at man blir sittende med to lån. Jeg vil sitte med en massiv egenkapital etter at huset er solgt, og vil selvfølgelig betale inn store deler av beløpet inn på lånet. Resten av beløpet skal settes bort for sparing. Blir spennende å høre hva resultatet blir i morgen. 


 

6 kommentarer:

 1. Så spennende at det nærmer seg!! Det går denne gangen :) Og jeg håper det ordner seg med huskjøp, det blir artig å høre hvor det er dere har tenkt å flytte :)

  Kommenterte tilbake på bloggen min - jeg har ikke fått den mailen dere har sendt...

  SvarSlett
 2. Da skal du gjøre det samme som jeg gjorde! Dette må jo bare fungere :D

  Så spennende med mulig nytt huskjøp da! Får håpe bankdamen forstår hva du vil, at hun ikke blir "vanskelig"..

  SvarSlett
 3. Så godt å høre at det går bra med dere og at dere har funnet et hus!! Håper inderlig at det går bra i banken og at det går som dere vil!! :) Gleder meg stort til dere skal sette forsøket ut i praksis, har så stor tro på dette forsøket!! :) Masse klemmer!!

  SvarSlett
 4. Lilleboffen: Så rart at du ikke har fått mailen, brukte den som sto på bloggen din. Men kan ikke du sende mail til oss da, så tar vi det derfra?
  Vi håper det ordner seg både med huskjøp og baby nå som det nærmer seg vår snart. Det er nesten for godt til å være sant om begge ønskene skulle gå i oppfyllelse. Men det er lov å håpe. :D

  SvarSlett
 5. Pergoberta: Ååh, hadde du samme regime som meg? Har sikkert fått det med meg den gangen du holdt på, men har rett og slett glemt det...Må inn å saumfare bloggen din etter hva du har skrevet om dine erfaringer rundt opplegget. :)Men det er som du sier: det MÅ jo bare fungere ;)
  Bankdama fortsto, og godt var det. Kunne overbringe en veldig bra nyhet til Lillemor på jobb i dag, og hun gikk bare rundt å gliste resten av vakta. ;)

  SvarSlett
 6. Vestlandsjenta: Vi har ikke bare funnet oss et hus, vi har funnet paradis på jord. En perle på det herlige Sørland. Åååh, måtte det bli vårt! :D Godt å høre at du har stor tro på dette forsøket.

  Selv har vi ikke turt å tro så alt for mye, siden vi møtte veggen sist gang. Vi er forsiktig optimistiske. Men vi tar en ting av gangen, og har innsett av embryo som et delmål denne gangen, så tar vi det derfra. :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)