mandag 13. februar 2012

Nerveproblemer og hjertestopp!!

Presis klokken 10.00 i morges sendte vi mailen med budskjemaet til megleren, fikk telefon kort tid etter om at budet var mottatt. Han hadde ikke tid å prate noe særlig med meg siden vi hadde satt så innmari kort frist, kun to timer. Da klokka var 10.45 ringte dama fra banken og begynte å mumle bare bambus, og at hun var usikker på om vi kunne få lån siden det eksisterende lånet var så stort. Sluttmeldinga var at hun skulle tenke på det, og at hun måtte diskutere med en av sine kollegaer og at hun skulle ringe tilbake. La på røret og var lettere forfjamsa, og passe irritert! For ikke å snakke om at jeg hadde lyst å krype gjennom røret og kaldkvele dama!! 

Tida gikk, ingen bank dame ringte tilbake, og fristen for budet nærmet seg. Skulle hun virkelig ikke ringe tilbake, skulle vi miste dette huset også? Hjertet var i ferd med å stoppe, hadde flere og mindre slag i minuttet enn normalt og jeg kunne sikkert hatt gitarsolo med nervene som hang som tynne strenger utpå kroppen! 

12.01 ringer telefonen, er sikker på at hjertet stopper helt opp! Det er megleren, og jeg kjenner meg ikke trygg på noe som helst. Var sikker på at han skulle si at vi ikke fikk det fordi dama i banken plutselig hadde ombestemt seg. Men så kom det da: GRATULERER med huset! Aaaaah, herregud! Stakkars megleren som måtte høre på to hvinende kvinnfolk som hylte fra seg av glede. Han måtte avbryte oss: "jeg har et par andre med frist til 12.00, så vi får snakkes" 

HERREGUUUUUUUUUUUUUUUUUUD! Huset med stor H er vårt! Bbb bobler av glede. :D Skulle gjerne lagt ut bilde av meg og Lillemor, for glisene er så store at jeg er sikker på at de gir oss ekstra masse rynker. Men siden vi fortsatt vil være anonym, så må vi snyte dere for dette blinkskuddet. Så i mangel på et bilde av to meget glade frøkener, får dere ta til takke med bildet av huset. ;)

Fronten av huset :D

Sjarmerende trapp med trebenker hvor vi skal nyte mårrakaffen i sola.
Vi kunne strengt tatt ikke fått en bedre start på uka, håper bare hellet er med oss nå til uke 9 når IVF forsøket skal skje. Blødningen er godt i gang, så sprøytene kan trygt settes på onsdag. Pluss at huset vårt blir lagt ut for salg på fredag. Dette er virkelig uka hvor alt skjer på en og samme gang!

EDIT: glemte helt å si at vi også fikk med en egen låve i to etasjer med låvebru og en tomt på nesten 2 mål. Inne på låven skjuler det seg mange skatter, og vi gleder oss til å gå på skattejakt i både hus og låve. Huset er faktisk så gammelt at de ikke vet eksakt byggeår på det, men det er stadfestet at det ble oppført 1822! Ooj, vi har faktisk et hus som er nesten 200 år gammelt... Det har en veldig spesiell historie, men den kan vi skrive om i ett annet innlegg når vi har flyttet dit.


 

24 kommentarer:

 1. Det var IKKE meningen å være anonym ovenfor:)

  SvarSlett
 2. Har ikke fått noen anonym melding fra deg ;)

  SvarSlett
 3. MERKELIG!!! Hmm...det sto jo at den var publisert... jaja! Det jeg skrev var GRATULERER med nytt hus:) Vet hvordan det er å vente i tiden etter man har lagt inn bud og frem til man får beskjed, skikkelig nervepirrende. Men akk så gøy når man får det, slik som dere gjorde idag:) Når flytter dere da??

  SvarSlett
 4. GRATULERER!!! Så herlig <3<3 Og så koselig det så ut :-D Det var en bra start på uka, ja :))))

  SvarSlett
 5. Wow, for et lekkert hus! Skikkelig sørlandsperle. Gratulerer som huseiere!!!

  SvarSlett
 6. Drømmen om barn: Fant ut av det, den hadde havnet i nettsøpla fordi den var anonym. Tusen takk for gratulasjonen! :D Disse budrundene er til for å gjøre folk ekstra frynsete i nervene! ;)

  Er usikker når vi flytter, vil selge her først siden det blir så himla dyrt å sitte med to boliger. I følge megler vil nok huset gå fort.

  Men vil tro at når snømengden har minsket betraktelig vil vi sette nesen sørover. :D Ooooh, herlige Sørlandet!

  SvarSlett
 7. Flippy: Tusen takk!! :D :D
  Huset er utrolig koselig, men selvfølgelig vil vi gjøre noen justeringer etterhvert slik at det blir farger i vår egen stil. Men huset er ikke noe oppussingsobjekt, heldigvis!

  FANTASTISK start på uka :D

  SvarSlett
 8. Jordmoren: Tusen takk for gratulasjon og kompliment om huset! Og tenk, nå er det VÅRT! :D

  Vårt fremtidige barn skal vokse opp på Sørlandet og lære seg Norges mest sjarmerende dialekt. *sukk*

  Kan nesten ikke vente til vi skal flytte! Måtte det være i morgen. :)

  SvarSlett
 9. HURRA!!!
  Gratulerer så masse med hus på det blide Sørland!
  Det så virkelig idyllisk ut!

  SvarSlett
 10. Dustete bankdame som plutselig begynte å ombestemme seg ang lånet da, men det gikk jo bra til slutt :D

  Det ordner seg for snille piker, og nå er dere ett skritt nærmere drømme tilværelsen! Det som mangler nå, er at neste runde går bra :D :D

  Lykke til!
  Kjempe fint hus forresten! Hvor på Sørlandet lander dere nå da?

  SvarSlett
 11. Hurra for at drømmehuset ble deres, det der var jo virkelig DRØMMEHUSET!
  Gratulerer så mye igjen! :)

  SvarSlett
 12. Åhh... Så nydelig et hus! Gratulerer så masse!! :-D

  SvarSlett
 13. For et vakkert, idyllisk sørlandshus!
  Skjønner godt at dere gliser fra øre til øre.
  Meg og bollen kommer innom en sommerdag i 2014 :-)

  SvarSlett
 14. Gratulerer så masse..
  Vet hvordan det er å se det ene huset etter det andre gå rett forran øynene, og gleder meg masse til det er vår tur til å få drømme huset <3

  SvarSlett
 15. Hipp hipp hurra! Gratulerer så mye med et nydelig hus :) :)

  SvarSlett
 16. Mrs.O: Tusen takk! :D :D Vil si at det er paradis! Gleder oss ubeskrivelig mye til å overta huset.

  SvarSlett
 17. Pergoberta: Ja, den bankdama kunne du fått gratis av meg. Mamma var enig med meg med at dama burde finne seg et annet yrke, hun er for gammel!
  Men heldigvis ordnet det seg, og det til gangs for huset ble vårt! <3

  Det virker som den negative trenden som har sirklet over oss det siste året er i ferd med å snu, og det føles fantastisk!

  Huset ligger i Lindesnes kommune :D

  SvarSlett
 18. Ønsket om å bli foreldre: Tuuuusen takk snuppa! Og ja, det ER virkelig drømmehuset, og nå har jeg endelig fått låven jeg har drømt om i så mange år. :D :D

  Dere er hjertelig velkommen på besøk i sommer :D

  SvarSlett
 19. Fruen: Tusen takk! :D :D
  Er vel kanskje ikke så rart vi er forelsket i det huset, for det er utrolig perfekt. :D Ååååh lykke!

  SvarSlett
 20. Malene: Vi er i himmelen akkurat nå, endelig fikk vi det vi har drømt om så lenge!

  Du og bollen er hjertens velkommen, har plass i massevis :D

  SvarSlett
 21. Ufrivillig barnløs: Tusen takk for gratulasjoner! :D
  Vet akkurat hvordan det er å miste hus man så inderlig ønsker seg, men denne gangen trøstet vi oss med at det var ikke meningen vi skulle ha det andre huset.

  Håper dere får drømmehuset deres om ikke så alt for lenge :)Lykke til på husjakt.

  SvarSlett
 22. Min drøm: Tusen takk! :D :D Vi jubler og danser seiersdans i stua til tider, og kan nesten ikke tro at vi faktisk har fått DET perfekte Sørlandshuset. Surrealistisk!

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)