fredag 24. februar 2012

Siste nytt!

Hfs ringte rett før 9, og vi var ganske spente! 
Den flotte og blide sykepleieren kunne fortelle: "du skal ta samme dosen som du har tatt hele tiden, i kveld og i morgen lørdag, eggløsningssprøyta setter du på søndag kl.22.00 så er det uttak på tirsdag kl.10.00 og innsett på torsdag." 
Hun sa ingenting om antall follikler, og ikke ble dosen med gonal økt, så da regner vi med at alt er i skjønneste orden. 
 
Etter denne samtalen var det bare å kaste seg på telefonen til pasientreiser. Var tydeligvis mye kluss i systemet, og ting tok litt lengre tid enn normalt. Etter mye frem og tilbake klarte hun å få oss begge både frem og tilbake på samme fly...

DA er vi endelig skikkelig igang! Og jeg må få takke dere herlige damer der ute som deler egne erfaringer i forhold til IVF og alt rundt det. Etter vår heller noe kjipe opplevelse hos gynekologen, kom dere med oppløftende og forklarende ord. 11 follikler var visst ikke dårlig likevel! :) Dere berget kvelden vår i går, TUSEN TAKK!! Skulle dette forsøket gå til skogen, vet vi i alle fall at vi IKKE skal sammenligne med tidligere scanninger. Det å bli skuffet over at det er "få" follikler skal vi ikke gjøre mer, men heller bare vente på hva Hfs sier. Jaja, man lærer så lenge man lever. 

Det føles fantastisk å vite at vi bare er dager til vi skal gjennom uttaket, selv om jeg gruer meg litt...Enda et steg nærmere den store drømmen vår, måtte alt gå vår vei!
Nå skal vi bruke helga til maks kos og avslapping med familien!

 

4 kommentarer:

 1. Så spennende!! :) Må si at tiden virkelig har flydd fort avsted, har tenkt at det er lenge til neste forsøk!! :) Fikk med meg at det var litt styr med dårlig lege, men husk at det trengs bare ett gull-egg, så dere har allerede 10 til overs!! :) Jeg har virkelig troen på dette forsøket og skal virkelig følge godt med fremover!! Masse helgeklemmer!! :)

  SvarSlett
 2. Jeg sitter nesten her og hopper opp og ned på deres vegne :) Neste uke blir veldig spennende! Kos dere masse i helga! :)

  SvarSlett
 3. Vestlandsjenta: Tiden har uten tvil flydd avgårde, selv om det til tider ikke har kjentes sånn ut. Nå er vi bare tre dager unna avreise. Og du å du så herlig det føles!! :D

  Satser på at de klarer å fiske ut noen flotte egg, og strengt tatt behøver vi jo bare ett gull-egg. :D

  Herlig å høre at du har troen på dette forsøket, det kommer godt med! Vi behøver litt "boost" fra dere vettu ;)

  Mange klemmer og ønske om en god helg til deg også. :)

  SvarSlett
 4. Mummimamma: Hehehe!! Så morsomt at vi kan forårsake litt "trimming" hjemme hos deg med gledeshopping. ;)

  Neste uke er jaggu ikke langt unna, bare tre dager! Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)