torsdag 9. februar 2012

Med nervene i helspenn!!

Turen i banken gikk over all forventning! Hadde ikke trodd at dama skulle snu på flisa, for sist gang jeg var innom for å snakke om et nytt lån så var det bare problemer og ingen løsning på noe som helst. Mens i dag derimot, når jeg fikk forklart meg bra og lagt frem hvor mye jeg sitter med i egenkapital, fikk pipa en annen lyd! Nå som de vet hvor mye jeg er god for, så er jeg tydeligvis bra nok for dem som kunde....Vi har altså fått godkjent å legge inn bud på huset. 

Etter en samtale med megleren i samme bank fikk jeg noen tips og råd til hvordan ting bør skje fremover. Det skal være visning på huset i morgen, og vi var veldig fristet til å legge inn bud før visningen for å "skremme" bort eventuelle andre kjøpere. Men megler mente vi burde vente, siden huset har ligget så lenge for salg. Vi måtte ha litt is i magen, og heller klinke til med et kanonbud på mandags morgen med kort akseptfrist. Så da vet dere det, mandag er dagen hvor alt skjer! Kjenner nervene ligger i helspenn utpå kroppen for vi ønsker oss det huset så inderlig. Vil ikke legge ut bilde av huset på bloggen enda, ikke før det er blitt vårt (om det blir vårt da...) Skulle det vise seg at det plutselig blir vårt i løpet av begynnelsen av neste uke så deler vi mer en gledelig bilder med dere. Tror helga kommer til å snegle seg avgårde!

Ble bare enda mer gira av å ha bladd gjennom prospektet ørten ganger, og søkt opp Sørlandssenteret på nett. Det ligger ikke så langt unna og har flust med butikker for shoppingglade entusiaster som oss. For ikke å glemme så ligger dyreparken like i nærheten, snakker om å havne i et eldorado! Det kribler og bobler i hele kroppen, og aldri har jeg lengtet så mye at helgen skal være over. Måtte mandagen komme, og det fort!


 

12 kommentarer:

 1. Så bra at mætet gikk bra da :D :D Blir en lang helg for dere dette her, men jammen meg så spennende mandagen blir!
  Lykke til!

  SvarSlett
 2. Så spennende og så bra at det gikk fint i banken =) Krysser fingrene for at dere får huset da ;-)

  SvarSlett
 3. WææææææææææææææææH!!! Holder på å dø på oss av spenning! Finnes ikke trøtt i det hele tatt, og har ikke sjans å få sove. Tenker bare på huset og hva vi kan gjøre hvis vi flytter nedover til Sørlandet. Er så mange muligheter som åpner seg når man bor "litt" mer sentralt.

  Shoppingmulighetene er uante, vi kan stikke til Danmark eller ta en på-hopper-tur til sydens varme. Ååååh, måtte dette huset bli vårt! :D :D

  SvarSlett
 4. For ikke å snakke om, når vi får barn så vil barnet vårt vokse opp på det blide Sørland og snakke Norges mest sjarmerende dialekt. <3

  *er i himmelen akkurat nå, flotte tanker som svinser rundt og skaper bra stemning i hodet*

  SvarSlett
 5. Så bra at møtet gikk så fint!! Krysser fingrene for st det blir hus på Sørlandet nå da! Da havner dere bare et par timer unna oss :)

  Har sendt dere en mail nå :)

  SvarSlett
 6. Så herlig - nå løsner det for dere <3 Jeg har trua jeg, både på hus og baby :))))

  SvarSlett
 7. Åååååh, så spennende!
  Lykke til, håper huset blir deres!

  SvarSlett
 8. Så spennende!!! :) Veldig kjekt at det gikk bra i banken, det fortjente dere!! Håper så inderlig at huset blir deres i starten av uken!! Har så lyst å se bilder av drømmeboligen!! :) Håper dere får en flott helg, selv om det kanskje kommer til å gå tregt! :) Klem!!

  SvarSlett
 9. Å så deilig! :D Krysser fingre og tær for at drømmehuset blir deres! ;)

  SvarSlett
 10. Mrs O: Dette er nesten på kanten til å være helseskadelig spennende!!
  Tusen takk for lykkeønskninger, de kommer nok godt med :)

  SvarSlett
 11. Vestlandsjenta: JAAAAAAAA! Det er så spennende at det tar fra oss nattesøvnen og det eneste som opptar hjernen for tiden!

  Håper også det blir vårt, for det ER paradis på jord. Og det er ingenting vi har mer lyst til å dele med dere enn bilder fra dette fantastiske smykkeskrinet av ett hus! :D

  Kanskje vi har godt av at helgen går litt sakte, så kanskje det blir gjort litt mer her hjemme for å forberede salg av egen bolig. ;)

  Klemmer tilbake.

  SvarSlett
 12. Ønsket om å bli foreldre: MHM! Men til tider er det så deilig at det nesten blir kvalmt! :P Men tenk om atte hvis om atte! Vi bare MÅ ha det huset. :D
  Da kommer vi nærmere alle dere bloggerne som er innom hos oss. Hadde vært innmari koselig å møtes. :D

  Tusen takk for kryssing av fingre og tær for at huset skal bli vårt, vi satser på at det hjelper med gode ønsker fra dere og andre bloggere.

  Blir spennende å se hvilket innlegg som blir publisert på bloggen på mandag....

  WÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆH! Holder på å dø på oss!

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)