lørdag 18. februar 2012

Endelig helg, igjen!

Ukene går så utrolig fort for tiden, samtidig som de ikke går fort nok! Skulle helst sett at huset vi bor i var solgt i går, og at vi var på Sørlandet i morgen. Har enorme sommerfugler i magen, og lengter noe voldsomt etter vårt perfekte sørlandshus. Har fortalt nyheten til tante og hun var helt i ekstase over boligen, og hun og ei venninne skal komme på besøk til oss i sommer. Hun skulle bake brød i bakerovnen vi har i kjelleren samtidig som vi satt der å tok oss en liten pjolter. Dama er like gira som oss over boligen, om ikke enda mer! Hun mente vi måtte vente med å gå på skattejakt i huset og på låven til hun kom, for slike skattejakter er det morsomste hun vet. Klarer nok ikke å vente til hun kommer med å utforske boligen...Hun får heller betrakte og beundre funnene våre når hun kommer. ;)

Har fått kontakt med et par stykker som er bosatt eller kommer fra Sørlandet, og dette setter vi veldig stor pris på. Ettersom vi ikke er kjent i området hvor vi har kjøpt boligen, og kun har vært i sentrum av Kristiansand og i dyreparken, har vi noe reduserte kunnskaper om hva som finnes der nede. Etter mailene vi har fått, sitter vi med litt mer kunnskap om plassene i nærheten av huset vårt. Er veldig glad for at dere herlige mennesker tar kontakt med oss og forteller oss slike ting som vi kan dra stor nytte av. Det vi vet nå, hadde vi trolig ikke funnet ut før vi hadde tatt oss en hel dag med sightseeing i vår kjære bil. Nå vet vi i alle fall hvilke fritidsaktiviteter og shopping muligheter vi har i nærområdet. 

Tror vi kommer ut av denne flyttingen som en sterkere familie, og som finner på mer ting sammen siden mulighetene er så mange. Man går liksom ikke lei, for det er så mye som skjer på så mange områder. Jeg rett og slett elsker tanken på hvordan vi kommer til å få det! Når vi har solgt boligen her i Nord starter vi livet vårt på nytt, vi starter med blanke ark. Vi skal bygge opp noe sammen og har mulighetene og økonomi til å gjøre hva vi vil. Å starte på nytt føles helt fantastisk, livet er herlig!

Når det kommer til forsøket denne gangen er jeg på dag 18 med synarela og dag 3 med gonal-f. Har ikke merket noe som helst til bivirkningene av synarela sprayen, ingenting! Var litt bekymret for at jeg skulle få disse omtalte hetetoktene, men nei, ingenting. Jeg er heldigvis en av dem, hvor kroppen ikke reagerer med opprør mot det som blir dyttet i den. Skulle dette forsøket gå til helsikke (gud forby) så har jeg i alle fall ingen problemer med å måtte gå på samme regime enda en gang. Men hvorfor tenke på det, når det skal klaffe denne gangen? ;) 

Vet ikke om noen av dere husker det, men i fjor i februar skrev jeg at jeg hadde drømt at jeg kom til å teste positivt den 8.mars. Datoen kom i fjor, og testen var selvfølgelig negativ. Nå begynner jeg å lure på om det er 8.mars i år....Men det er vel noe tidlig å teste da om det blir innsett. Jaja, bare tiden vil vise hva som skjer. 


PS! Er det noen andre der ute som ikke får til å legge ut bilder på blogspot eller se bilder på andre blogger som bruker blogspot? Håper det problemet forsvinner rimelig kjapt!
 

2 kommentarer:

 1. Hehe forstår godt at dere vil flytte ned med en gang :)
  Selv bor vi også på sørlandet, men litt lengere øst ;)

  Vi vuderer sterkt å kjøpe oss hus litt inn i landet, vennesla eller noe slikt, langt bort fra alt som er rundt oss nå, men nære nok til at familie kan besøke oss :)

  Vel tiden får vise..
  Håper det klaffer for dere denne gangen..
  Ha en flott helg <3

  SvarSlett
 2. Forstår godt at dere helst skulle flyttet nedover med en gang! ;)

  Skattejakter er jo så spennende! Håper dere vil dele med oss om dere finner noe spennende i huset, noe dere helt sikkert gjør =P

  Krysser fingrene for at dere får en positiv test, tenk for ett år dette vil bli da! :D

  Stor klem <3

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)