onsdag 15. februar 2012

For en herlig dag!

Til tross for at influensaen banket på døra og snek seg inn i går kveld, og førte med seg bare elendighet, så er likevel dagen i dag super! Vi har begge vært oppe siden tidlig i morges til tross for at vi har fri. Siden fotografen skulle komme i dag, så fant vi ut at vi skulle gjøre det litt ekstra koselig til han kom. Vi tente stearinlys og fyrte i peisen, slik at det ble en lun og koselig steming på bildene. Fotografen var her i 45 minutter og vi fikk se gjennom bildene før han dro, bildene ble veldig flotte. Nå gleder vi oss bare til at huset blir lagt ut for salg, er uvisst når dette skjer. Men både megleren og fotografen tror at huset kommer til å gå fort, dette fordi det er veldig få hus på markedet. Fikk også skryt for hvordan vi har pusset opp og innredet huset, er koselig å få slike tilbakemeldinger. 

Nå skinner sola over snøkledde fjell, og man kjenner at humøret stiger sammen med den økte mengden dagslys. Herlig å endelig se litt sol, og at dagene blir lysere. Når det er mørkt fra morgen til kveld føles det som man går i ei eviglang tåke fordi man blir lettere nedstemt av mørketida. Derfor skal det bli ekstremt deilig å komme seg "litt" lengre sør i Norge. Mange her Nord er veldig glad i at det er lyst døgnet rundt når det er sommer, men verken jeg eller Lillemor er noe spesielt begeistret for det. Man blir sittende alt for lenge oppe om nettene fordi det aldri blir mørkt, med mindre man passer klokka da...
Det skal bli en FRYD å komme seg bort fra denne landsdelen og til noe som har flere muligheter! Og vi gleder oss til å sitte ute på sene varme sommerkvelder med telys tent på uteplassen vår. Ooooh herlige sommer, måtte du komme nå! Egentlig er det masse vi gleder oss til, men først må vi få solgt huset her før vi legger all fokusen på det nye huset.  Var forresten veldig bekymret for å fortelle det til foreldrene mine at vi skulle flytte fra dem, men de tok det begge med fatning, selv om de ikke skjønner hvorfor vi skal stikke så innmari langt unna. Men de gleder seg til å komme på besøk i sommer, og til harryturen vi skal ha til Ullared!

Skal begynne med gonal i dag, og jeg setter den klokka 22.00 slik at jeg slipper å dra den med meg på jobb eller andre plasser. Allerede i neste uke er det ultralyd på sykehuset, og uka etter der skal vi til Haugesund! Er veldig spent på hvilken dag det blir uttak på i 
uke 9. Måtte bestille ny spray på mandag, da den jeg har begynte å vise tegn til at den var tom. Sprayen kom i går, men fikk ikke hentet den siden Lillemor var på jobb og jeg lå hjemme med feber og hodepine. Det viste seg at det gikk helt fint, for plutselig var ikke sprayen tom likevel...Men må hente den som er bestilt, for den jeg har holder ikke til eggløsningssprøyta skal settes. 


Ellers har vi søkt en del på nettet angående huset, og funnet masse gamle bilder av både huset og menneskene som har bodd der tidligere. Vi kommer til å oppsøke kommunen når vi kommer oss sørover for  å finne ut enda mer om husets historie. Fikk også tilbakemelding fra Lillemor sine søsken at det lå et gammelt slektstre innrammet oppe på loftet, dette skal uten tvil frem i lyset og opp på veggen selv om vi ikke har noen tilknytning til slekta. Slike flotte skatter skal ikke ligge gjemt og glemt på et mørkt loft.

Nå stikker jeg til megleren for å signere papirene for salg av eksisterende bolig. Aldri har jeg vel vært så glad for å dra til banken!


Ukjent når bildet er tatt, men huset vårt er nummer to fra høyre. 


12 kommentarer:

 1. Åe, det er så deilig å lese bloggen deres om dagen <3<3
  Håper jeg får komme på besøk også, når dere kommer sørover? ;-)

  SvarSlett
 2. Ååå! Dere skal jo til et av de fineste stedene i Norge jo! (Jeg kommer fra et av dalstrøkene i nærheten ;)) Dere har kjøpt et nydelig hus, det blir moro å følge dere videre :)

  SvarSlett
 3. Flippy: Heheh!! Det ER deilig å være oss for tiden også, ikke minst få lov til å dele gleden med dere. :)

  Du er hjertens velkommen på besøk, og det gjelder barna dine også <3

  Nå har vi fått vår egen låve, og med tid og stunder blir det nok en låvefest hos oss. Hadde vært morsomt om flere av bloggerne ville komme med sine småttiser. :D

  SvarSlett
 4. Mummimamma: Mhm, det er virkelig flott der. Kanskje ikke så rart at vi falt helt pladask for stedet.

  For ikke å glemme det super flotte huset! *sukk* Skal bli herlig å få kommet seg nedover. :D

  Kanskje du tar deg en tur på besøk siden du kommer fra en plass i nærheten? Hadde vært koselig.

  SvarSlett
 5. Er så glad for at det skjer så masse spennende med dere for tiden!! :) Jeg er sikker på at den lille bare ville vente til dere hadde fått drømmehuset før den setter seg fast, så jeg har virkelig all tro på dette neste forsøket!! :) Huset ser bare virkelig flott ut, så dere er virkelig heldige!! :) Gratulerer så masse!! :)

  SvarSlett
 6. Jeg sier ja takk til invitasjon. :) Som jeg skrev på min blogg så sender jeg dere en mail ;)

  SvarSlett
 7. Gratulerer så masse med nytt hus og alt! Jeg pakket sakene mine og flyttet fra Nord-Norge for et par år siden til det glade Sørland, og jeg angrer ikke=)

  Min foreldrene dine på at det også er en svipptur over dammen til Danmark fra Kristiansand! Er man tidlig ute og bestiller, så er det kjempebillig også!

  Jeg vannt et årskort til Lindesnes fyr/museum i en julekalender, det kan dere godt få hvis dere kommer rækende før året er omme, blir ikke så mange turer dit på meg så...

  Hilsen meg=)

  (haugland_marit@hotmail.com)

  SvarSlett
 8. Heisann! Dere, om noen, vet hva mitt hjerte begjærer så jeg er ganske sikker på at vi tenker i samme bane! Om og når vi evt vil lykkes får tiden vise, men jeg har iallfall sluttet å spise piller! :-D Håper dere har en flott helg! :-D Klemmer!

  SvarSlett
 9. Vestlandsjenta: Tusen takk for gratulasjoner! :D

  Det er så deilig når alt løsner på en måte! :D Litt morsomt at ALT skjer på samme uke.

  Du har et bra poeng der, det var ikke meningen at det skulle klaffe sist gang fordi vi enda ikke hadde fått drømmehuset. Mens nå derimot, nå er det ingen hindring for at spiren kan klamre seg fast.

  Huset er en drøm av en bolig! Og det skal bli fantastisk herlig å komme seg nedover for å få startet opp med litt maling av gulv og vegger. :D

  SvarSlett
 10. Mummimamma: Da gleder vi oss til du/dere kommer på besøk! :D Tusen takk for mailen ;)

  SvarSlett
 11. Anonym: Tusen takk!! :D Godt å høre at det er andre som er like spik spenna gærne som oss. Ikke minst, flott å høres at du trives der nede. Er det mulig å ikke trives på det blide Sørland? ;)

  Har kommet med masse flotte argumenter til foreldrene mine, så de skjønner godt hvorfor vi vil nedover. Ting blir veldig mye mer sentralt enn det vi er vant til og mulighetene til å finne på noe er uante. Herlig rett og slett!

  Har sendt deg en mail :)

  SvarSlett
 12. Vestlandsjenta: Ja, vi gjør nok det. ;) Grattis med pille-slutt, håper dere ikke må prøve så innmari lenge før spiren sitter :D

  Takk det samme, måtte helgen din bli helt super. :D

  Klemmer fra oss to.

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)