onsdag 29. februar 2012

Da har Tuppen pratet

Med HFS, og de frykter altså overstimulering. Hun har fått beskjed om å holde seg i ro på hotellrommet i dag, og dersom hun får pusteproblemer så skal vi dra rett til sykehuset.

Vi sitter fortsatt som noen spørsmålstegn her når det kommer til eggene. Det vi vet, er at de tok icsi på åtte av eggene, og av disse er fem blitt befruktet. Men hvordan det har gått med de resterende elleve som de skulle ta vanlig ivf, aner vi altså ikke.

Og det vi vet om denne donoren, er at han er veldig sprek!

Tuppen ligger nå utslått i senga, med øm buk. Vi krysser fingrene på at alt går bra denne gangen og at det blir innsett i morgen!

Klemmer fra hotellrommet i Haugesund :)

10 kommentarer:

 1. Ja, slapp av på hotellrommet!

  SvarSlett
  Svar
  1. Pergoberta: Ja, vi har gjort det. Jeg var ute en tur i stad, kjøpte litt hotellkos og en liten god bedring-gave til jenta mi :)

   Slett
 2. Masse lykke til..
  Håper det går bra<3

  SvarSlett
  Svar
  1. Ufrivillig barnløs: takk, takk! Vi håper også at det går den rette veien, jeg vet ikke om Tuppen orker å gå gjennom dette en gang til. Men på den andre siden, så er det mest sannsynlig gynekologen vi har hjemme sin feil, i og med at han ikke gadd å gjøre jobben sin ordentlig.... Time will show!

   Slett
 3. tvi tviiiiiiiiiiiii

  sandramedhjertetihånden(og 13 dager til termin:)))

  SvarSlett
  Svar
  1. sandramedhjerteihånden: Tusen takk for det, nå er ventetiden din snart over i allefall! :)

   Slett
 4. 19egg.. D va jo vanvittig mange da! Håper virkelig at d går veien nå! Ikke mere smerte, bare mer glede! :-D Krysser fingre og tær for at dette skal gå veien! Blir det satt inn ett eller to egg om alt går riktig? Er så spent på fortsettelsen! :-D Masse klemmer!

  SvarSlett
  Svar
  1. Vestlandsjenta: ja det var rått å få den servert da vi var der i går, i allefall når man tenker på hvor få folikler gynekologen fant da vi var på kontroll. Dersom hun nå er overstimulert, så har vi bare han å takke!

   De har hele tiden sagt at de bare setter inn ett egg på første forsøk, men kjenner jeg min Tuppen rett så vil hun i allefall prøve å få to... :-D

   Oppdatering kommer i morgen, før eller senere!

   Klemmer tilbake

   Slett
 5. Nå er jeg spent på om alt har gått bra og om det blir/har blitt innsett! Krysser fingrene for dere :)

  SvarSlett
 6. Er så spent å deres vegne! Håper på gode nyheter i løpet av dagen!

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)