søndag 26. februar 2012

Endelig søndag!!

Tuppen og ungene har hatt en skikkelig avslapppende søndag her hjemme, mens jeg har vært på arbeid. Når jeg kom hjem laget vi en skikkelig familiemiddag, og så dro barna til sin far. 

Etter dette har jeg sittet og trippet skikkelig og ventet leeeeeeenge på å få satt Sprøyta med stor S!! Nok en gang sviktet motet i siste liten, og Tuppen stakk seg selv. Men jeg trykket inn stempelet, så på den måten fikk jeg i allefall bidra litt. ;-) Så nå er det nøyaktig 36 timer til vi må innfinne oss hos HFS, til egguttaket vårt! Jeg klarer nesten ikke å sitte stille, mens Tuppen tar det hele med stoisk ro. Kan kanskje ha noe med formen hennes å gjøre, for hun ble akutt tett i nesen og fylt med feber igjen for kun få timer siden... Håper formen hennes blir bedre, slik at reisa går smertefritt. Det gjør sykt vondt å ikke klare å utligne trykket fordi man er tett i nesa. Får se om jeg får skaffet henne noen nesedråper om formen er slik i morgen også, for det skal hjelpe på.

Min ene bror nede i Kristiansand vet at vi har begynt denne reisen, så han vurderte seriøst å komme til Haugesund og hente oss når vi er ferdig med uttaket på tirsdag, slik at vi skal få sett vårt nye hjem. Dette fristet noe veldig, men vi har fortsatt forrige egguthenting friskt i minnet, så vi kommer ikke til å gjennomføre denne reisen. Selv om det hadde vært godt å sett VÅRT hjem! Jeg har nemlig aldri følt meg hjemme i dette huset av forskjellige årsaker, så det skal bli deilig å få noe som faktisk er vårt sammen.


Snart rusler vi hånd i hånd forbi denne damen igjen, kjære!

Min kjæreste Tuppen, du er mitt alt og jeg elsker deg ubeskrivelig mye! Tusen takk for at du går gjennom alt dette for oss!! <3







6 kommentarer:

 1. Åe, nå nærmer det seg med stormskritt <3<3 Masse lykke til XXX

  SvarSlett
 2. Åh, jeg blir rent rørt av dere to altså! Dere er så herlige, begge to!
  Lykke, lykke til med egguttak! :-D

  SvarSlett
 3. Flippy: Å ja, de siste dagene har virkelig flydd av gårde, og nå er det under 1 døgn til vi er gjennom selve uttaket!!

  Tuuuusen takk, snuppa! :)

  SvarSlett
 4. Fruen: Tusen takk for det, er så utrolig spent på hvordan alt vil gå denne gangen! :D

  SvarSlett
 5. lykke til i morgen<3.jeg bor i haugesund fine byen<3

  SvarSlett
 6. Mays kort: Tusen takk!! :D

  Haugesund er en fantastisk flott by, og vi fallt pladask for den første gangen vi var der. Hadde det ikke vært for at det er så innmari dyrt å kjøpe hus der, hadde vi flyttet dit fremfor Kristiansand. ;)

  Skjønner godt at dette er byen i ditt <3

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)