fredag 20. juli 2012

Til neste uke kanskje...

...får vi forhåpentligvis både tv og internett. Er rart hvor isolert man føler seg når man verken får de daglige oppdateringene av hva som skjer i Norge og verden eller ikke kan benytte seg av internett til diverse gjøremål og blogglesing. Føler oss ganske så satt tilbake i tid. I begynnelsen var det egentlig helt greit at vi ikke hadde tven susende i bakgrunnen eller pcn liggende i fanget, men nå to måneder senere er vi ganske så lei av å ikke ha disse godene. Her står det bare bra til med oss, livet på Sørlandet er akkurat slik vi hadde håpet og vi stortrives med vårt nye liv. Utrolig mye å finne på her nede, så vi kan ikke si at livet vårt er kjedelig. Har selvfølgelig fått besøkt dyreparken og badeland flere ganger amt diverse andre opplevelser. Håper bare det blir en tur til Danmark i løpet av sommeren. Når det kommer til Lillesprell i magen så merker jeg at h*n blir større og sterkere for hver uke som går. Sparkene og bevegelsene er veldig kraftige og h

8 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. Pokker!! Er ikke så enkelt å blogge fra mobilen når den plutselig finner ut at jeg ikke får skrive mer på innlegget...Får fortsette der jeg slapp. Sparkene og bevegelsen er veldig kraftige og h*n er aktiv hele dagen. Men det er mest aktivitet på kveld og natt.

  Lillemor kjente Lillesprell for første gang samme dagen som vi hadde vært på ultralyd i uke19, og dette var selvfølgelig veldig stas for henne. Nå gleder hun seg bare til h*n vokser seg enda større så hun både kan føle og se den lille.

  Formen min er så som så, men jeg er fortsatt i full jobb. Var på kontroll i forrige uke og magen vokser slik den skal, men siden jeg blir fort andpusten, trøtt og sliten ble det tatt blodprøver av meg. Legen ringte i går og samtlige verdier var veldig lave, så jeg skal tilbake om to uker for ny kontroll og nye blodprøver. De eneste jeg husker er at både jern og b12 nivået er veldig lavt, så nå knasker jeg jerntabletter og håper at det hjelper på formen. Vekta har holdt seg greit og jeg skal vel være fornøyd med at jeg bare har gått opp 4 kilo på 22 uker. Magen er ikke spesielt stor, og det er forsåvidt greit for jeg har tross alt litt under 18 uker igjen å vokse på.

  Vi har funnet oss bra til rette i huset, men fortsatt så er det mye som gjenstår. Det som skal bli babyrom er fullstappet av pappesker og søppelsekker for vi vet ikke hvor vi skal gjøre av alt. Vi holder på med oppussing og mangler derfor skapplass og ting blir stående lagret inntil videre. Er jo ikke noe hast med babyrommet, men det hadde vært kjekt å bli ferdig med det før magen blir så stor at den kommer i veien. Ikke er det spesielt koselig å vite at man har et helt rom med ting som må tas rede på. Har forresten veldig lyst til å bytte kjøkkenet. Ikke at det er stygt, men det er så utrolig upraktisk! Det er veldig liten benkplass pluss at vi har vært vant til store og romslige kolonialskuffer, mens nå er det nesten bare skap. Holder på å få krupp av at det ikke er oversikt og system i skapene og at det ikke er arbeidsplass, så kjøkkenet lever nok ikke så lenge. Får dessverre ikke oppdatert bloggen med noen bilder, verken av huset eller innkjøpene vi har gjort til Lillesprell. Men det kommer nok et salig bilderas den dagen vi kan skryte av internett i huset.

  Regner med at dere er nysgjerrige på hvem som skjuler seg i magen, men dere må vente litt til. Tenkte vi skulle ta en liten give-away i den forbindelse før vi avslører kjønnet. Vi får jo ikke laget noe link med bilde på give-awayen, så det eneste du behøver å gjøre er å tippe kjønnet og linke til bloggen vår i et eget innlegg. Vinneren trekker vi 26.7 og vil selvfølgelig bli publisert her uavhengig om vi har nett eller ikke.

  Mange klemmer fra Tuppen & Lillemor

  SvarSlett
 3. Åe, endelig en oppdatering <3 <3 <3 Savner dere masse!!! Godt å høre dere kommer i orden, og at alt er bra med dere, til tross for lave verdier på jern og vitaminer *klemmer på*

  Vil gjerne være med på Giveaway, så jeg gjetter at det skjuler seg en liten GUTT i magen ;-)

  Gleder meg allerede til neste oppdatering fra dere, og nå har jeg ferie fra unga, så si i fra hvis dere kommer til Oslo?!

  Masse klemmer herfra <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Her er forresten link til innlegget mitt :)
   http://taransverden.blogspot.no/2012/07/giveaway-hos-tuppen-og-lillemor.html

   Slett
 4. Ja det var godt å "høre" fra dere igjen og godt at allt er bra med dere. Skal bli bra når dere får nett og vi får vite hva som skuler seg i magen men regner med det er en liten gutt ;-)
  Klem til dere fra meg <3

  SvarSlett
 5. Så koselig å høre livstegn!:) Siden de andre tipper gutt, så får jeg tippe jente da.... <3 Hilsen Marit. Utenblogg.

  SvarSlett
 6. Jeg har ikke blogg, men tror dere venter jente! :D Har trodd det helt siden dere ble gravide ;) Så da gjenstår å se om jeg tror rett :)

  SvarSlett
 7. Jeg tipper også gutt! Hilsen Hege uten blogg selv :/

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)