søndag 1. mai 2011

Trommevirvel!!

Vi har akkurat foretatt trekningen av give-awayen vår, og minner dere på hva dere kunne vinne!

1.premie: 11 eggløsningstester, 3 graviditetstester og 1 eske med folat.
2.premie: 10 eggløsningstester og 2 graviditetstester.
3.premie: 1 eske med folat.
Trekningen ble tatt på den gode gamle måten, med masse lapper i en hatt.
Alle lappene samlet i vår kjære RBK caps ;o)

Tusen takk til alle dere som har deltatt, og alle fine kommentarene vi har fått fra dere. 
Det ble 30 lapper totalt og av de skulle vi trekke tre vinnere. Og vinnerne ble: 

1. premien gikk til Vestlandsjenta
2. premien gikk til Ønskemor
3. premien gikk til Charlotte

Gratulerer så mye med premien jenter! Regner med den kommer godt med i disse prøvetider ;o)

Til opplysning til de av dere som følger med oss og vår ferd mot en liten spire, så ble det dessverre ikke noe inseminering nå i dag....Donoren kunne ikke stille opp likevel da han ble akutt utkalt på jobb! Og ettersom tidsskjemaet vårt var temmelig sprengt, så hadde vi bare noen timer til rådighet til dette i dag. Er kjipt å la ett egg gå til spille, men da var det rett og slett ikke meningen at det skulle skje denne perioden. Dessuten når vi tenker oss litt om, så var det faktisk greit at det ikke ble noe av, for denne dagen har vært preget av mye stress. Og når man stresser rundt en inseminering, da ender som regel opp med at det ikke blir noe spire av det....

Vi tar derfor ferie med hodet høyt hevet, og det skal bli deilig med total avslapping, frokost på terassen, lange dager på solsenga ved bassenget, og ikke minst masse varme og brunfarge!

Tviler på at det blir noen blogging når vi er på ferie, men skulle det skje, så får dere ta det som en overraskelse. Men vi lover ingenting! Det vi lover er å gi dere en real oppdatering etter endt ferie. 

PS!! Bare sånn at det er sagt til dere som vant hos oss, premiene vil bli sendt ut så snart vi kommer hjem fra syden. Dette er fordi vi fikk det så innmari travelt i dag, og måtte foreta trekningen så sent. Vi rekker derfor ikke å sende det i morgen, ettersom vi reiser veldig tidlig og det attpåtil er søndag og posten er stengt. Håper dere har forståelse for dette. :o)

Reisefeber-klemmer fra: Tuppen & Lillemor

8 kommentarer:

 1. Yippppiiiiii!!! Jeg vant en premie!!! Så gøy, egentlig så håper jeg at jeg ikke får bruk for den premien jeg nå, men om jeg skulle være så heldig at jeg ikke får brukt dem, så kan jeg jo ha en ny giveaway på min blogg :-)

  Så kjedelig at dere ikke rakk inseminering denne gangen. Men skjønner veldig godt det med å unngå å stresse rundt det. Det er noe vi Danmarksfarere ikke er bortskjemt med.

  Ønsker dere en aldeles god tur, nyt den skikkelig. Det unner jeg dere virkelig nå. Gleder meg til oppdatering uansett om det blir noe overaskende underveis, eller når dere kommer tilbake.

  Klem

  SvarSlett
 2. Det var synd dt ikke ble noen inseminering denne gangen, men dere får heller lade opp til neste gang :) Håper dere får en kjempefin sydentur Tuppen og Lillemor! God tur!

  Klem

  Ps: Gratulerer så mye til vinnerne! :)

  SvarSlett
 3. Tusen hjertelig takk for premie!! Utrolig artig å vinne!! :)

  Var kjedelig at det ikke ble noe inseminering, men veldig greit å kunne slappe skikkelig av når dere først skal på tur! Ønsker dere en strålene ferie, det fortjener dere virkelig!! :) Gleder meg til å høre fra turen når dere er hjemme igjen, så skal jeg blogge litt om min fantastiske tur i mellomtiden!! :)

  Klemmer fra meg!

  SvarSlett
 4. Gratulerer til vinnerene!
  Så kjedelig at det ikke ble tid til inseminering i går da :( Men, GOD TUR og ha en riktig så fin ferie!!
  Jeg er ikke LITT misunnelig engang ;)

  SvarSlett
 5. NÆ, herregud, vant jeg??? Og så folat da som jeg også har veldig god bruk for :D Tusen hjertelig takk :D

  GOD TUR og kos dere masse!!!!!!!! vi venter på spent oppdatering når dere kommer hjem igjen :D

  SvarSlett
 6. Hei!!
  Hvordan har turen deres vært? Var det 14 dager dere skulle være der?

  SvarSlett
 7. Hei! Nå har vi virkelig begynt å savne dere her i bloglandia! Hvordan har dere det og hvordan har ferien deres vært? Jeg er så spent på å høre fra dere snart!

  Klem og klem!

  SvarSlett
 8. Er dere i det o'store utland enda?

  //Hege

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)