søndag 1. februar 2015

2-års kontroll

Plutten hadde 2-års kontroll på fredag, og er 95 cm på strømpelesten! Lang, slank liten mann. Alt er i skjønneste orden, bortsett fra at helsesøster ikke ble imponert over ordforrådet. Og der er vi helt enige, motorisk sett så har han vært en racer, men språkmessig går det noe tregt. Her hjemme babler han riktignok mye, men til helsesøster var han en bajas som sa svært lite.

Ellers i helga har vi kosa oss mye ute i snøen, lekt inne med diverse og i dag var det badedag. Har to faste dager i uka, hadde det vært opp til Plutt, så hadde det vært bading hver dag! Han koser seg masse når han bader, vann er virkelig moro.

Når Plutten legger seg, så har vi voksne fått tid til å pleie hverandre og kjærligheten. Prata mye om at det ikke satt denne gangen, og veien videre. Vi er begge enige om at vi skal ta ett siste forsøk, og om det ikke sitter da, så har vi prøvd alt vi kan for at gullet skal få seg en lillebrøster. Er det meningen vi skal få flere barn, så skjer det neste gang. Er det ikke meningen, så skal vi nyte livet med den vakreste gutten vår, og slå oss til ro med at det var meningen at han og ingen andre skulle komme til oss. <3

Klem fra Tuppen og Lillemor

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)