lørdag 13. august 2011

Endelig give-away!! :D

Mens andre bruker tiden i hagen til å plukke blomster og kose seg, har jeg brukt deler av dagen til å saumfare hagen etter LEMMEN!! Katta er tydeligvis en kløpper til å fange lemmen, så i dag fant jeg tre lemmen og ei lita mus, døde riktignok....Tidligere i uka plukket jeg opp to lemmen, så han holder da bestanden nede.Trøster meg med at katta nøyer seg med å legge dem på plena og ikke drasser dem med seg inn i huset! 
Om det blir flytting til Sørlandet, og ut på bygda, så skal i allefall den katta bli med selv om jeg er allergisk! Han kommer til å sørge for at vi ikke blir plaget med mus verken inne eller ute.

Vi har pratet en god del om fordeler og ulemper med å flytte, og de siste dagene har vært preget av mye tenking! Så mye at det går ut over nattesøvnen, og det blir slitsomt etterhvert. Vi har vel tatt den avgjørelsen at om vi får huset for en viss sum under taksten, så pakker vi sakene våre og drar. Så vi får se hva som skjer over helga. I og med at vi kun har "sett" huset gjennom svogers øyne og gjenfortellinger, og bildene på nettet, så er det ikke så enkelt å forstå seg på helheten i huset. Vi venter derfor med å legge inn noe bud på huset til huseier har ordnet med plantegning av huset, dette blir på mandag. Neste uke kan med andre ord bli veldig spennende for oss.

Jeg fikk ikke kontakt med Medicus når jeg forsøkte å ringe dem før helgen, så jeg har ikke fått noen resepter denne måneden, ergo så blir det ikke noe oppstart på oss denne perioden. Men i September skal alt være klart, og vårt første IVF forsøk er en realitet!
Når det kommer til Lillemor, så tok hun sin siste tablett med provera i dag for denne måneden. Neste måned er altså siste måned hun går på disse tablettene, og i følge legen skal syklusen hennes være normalisert innen Oktober. Blødningene i syklusen er nå normalisert, men det er fortsatt veldig lang tid mellom hver gang hun har mensen. Håper selvfølgelig at dette retter seg opp, og at Lillemor også er klar for behandling igjen. 

Det tok litt tid å få i gang denne give awayen, men som sagt i forrige innlegg så har nettet vårt vært plagsomt ustabilt! Men her er den altså.

Denne gangen er det tre premier, hvor første premien er et flott sengeteppe som passer til 150x200 seng. Vi kjøpte to, men fant ut i etterkant av vi bare behøver ett. Teppet er hvitt med blomstermønster, med striper som skal henge over kanten av senga, selvfølgelig er det ubrukt og flunke nytt. Andre premien er en vimpelrekke med 12 vimpler i forskjellige rødtoner og mønster, den er sydd av meg. En vimpel har påstrøket logoen min; Tryllestøv. Tredje premien er en overraskelse, men denne egner seg for de som allerede har barn i alderen 0-3 år.


Så hva må du gjøre for å bli med i trekningen?

Ingen premie uten lodd, og de får du slik:

1 Lodd for å kommentere under dette innlegget. 
1 Lodd for å linke til giveawayen fra din egen blogg.
(Forutsetter at give-awaybildet blir plassert i sidemenyen på bloggen din og linket til dette innlegget. Får du ikke dette til, er det greit at du skriver om give-awayen gjerne med bilde i et eget innlegg på bloggen din med link til dette innlegget)
1 Lodd for å være/legge deg til som følger av bloggen.

Du kan altså få hele 3 lodd!HUSK!
At du må skrive hvor mange lodd du tar, og hva du har gjort for å få de :)

Legger du igjen kommentar som "anonym" eller har du ikke egen blogg, må du legge igjen e-posten din, så vi når tak i deg om du vinner :) 

Lykke til!

 Tuppen & Lillemor

15 kommentarer:

 1. Morsomt med give away! Jeg tar tre lodd :) Ett for å kommentere, ett for å linke i min blogg, og ett for å legge meg til som følger (trodde jeg var følger allerede - men det var jeg visst ikke!).

  Masse lykke til med husjakten, men ikke gruble dere i hjel da! ;)

  Klem

  Ps: Hvor har du fått tak i en sånn strykelogo? :)

  SvarSlett
 2. HURRA! Tre lodd herfra! Trur jeg hvertfall... Jeg trur jeg følger dere, men vet ikke hvordan jeg sjekker det ;-) Tanken er hvertfall å følge dere!

  SvarSlett
 3. Så supre premier :) Jeg tar tre lodd, et for å kommentere, et for å linke i bloggen min og et for å følge :)

  SvarSlett
 4. Så spennende! Jeg er gjerne med og tar 3 lodd. Gleder meg til å følge deg videre. http://konkurranseblogg.blogspot.com/2011/08/giveaway-hos-tuppen-og-lillemor.html

  Klem

  PS: Bli gjerne med i min konkurranse også om du vil :)

  SvarSlett
 5. Jeg vil være med! 3 lodd på meg :)

  http://leneridola.blogspot.com/

  SvarSlett
 6. Så koselig! Og fin premie.

  Jeg blir gjerne med og trekker 2 lodd! Tvi, tvi! :-)

  Klem Siri

  SvarSlett
 7. Så fin blogg du har! :)
  Og kjempefin premie! :D

  Har tatt to lodd hos deg :)

  Ha en flott fredag, klem, Tone.

  SvarSlett
 8. Jeg trodde jeg allerede var med her, men det var jeg visst ikke. Jeg tar to! :)

  SvarSlett
 9. Give-away er gøy! Jeg er med! Ett lodd til meg. Ønsker dere ei nydelig helg:)

  SvarSlett
 10. Hei, linker til innlegget, så da blir det vel 2 lodd?
  Ønsker meg så en sånn vimpelrekke!

  Og ønsker dere lykke til med det viktigste i livet som dere holder på med nå!! Det går nok bra, tror dere ikke?

  Jeg har forresten også en giveaway nå! Ikke så fin som deres, da.

  SvarSlett
 11. Jeg blir veldig gjerne med på give away :-D
  Trekker 2 lodd (kommentar + link)

  Klem Karianne

  SvarSlett
 12. Er veldig ny på dette, men trur eg har fått linket til siden deres i bloggen min og vil veldig gjerne vere med på trekningen...så da skulle det bli 2 lodd her :)

  SvarSlett
 13. 1 lodd her :D

  bk_bv@hotmail.com

  SvarSlett
 14. Trekker to håpefulle lodd hos dere!! Samtidig vil jeg bare si: Riktig god helg!!! Klem Ruth

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)