torsdag 20. januar 2011

Vet ikke helt hva jeg skal tro....

Nok en dag snart over, og man har enda ikke fått tanta på besøk. Hadde vært greit det, dersom man hadde hatt en positiv test å se tilbake på, men det er ikke tilfelle her i gården. Begynner å kjenne rastløsheten nå, kunne kanskje vært greit å fått tatt den blodprøven, så hadde man i allefall hatt et svar.
Hadde veldig sterke mensmurringer når jeg stod opp i dag, og tenkte at: NÅ får jeg mensen, men nei da, gjorde ikke det vettu.

I følge Tuppen har jeg fått større bryster, og jeg må vel innrømme at hun har nok muligens rett i det. Men har fortsatt vanskelig for å tro at vi har fått det til på første forsøk. Jeg har jo aldri vært i nærheten av å være gravid, så jeg har jo overhode ikke peiling på hva dette egentlig er. Prøver å si til meg selv at puppene alltid er såre og ømme før mensen, og ikke minst en del større. Så får vi heller si at det er noe unormalt med syklusen min denne måneden, og dersom blodprøven viser seg å være positiv, så får vi heller la lykken virkelig slå inn da!

Synes jo og at det er rart at dersom jeg faktisk er gravid, så mangler jeg jo kvalmen og det at man blir fort sliten og at man vil sove. Er jo det jeg alltid har hørt av andre rundt meg som har vært gravide, at de er kvalme og trøtte. Det er aldri noen som snakker om at man har mensmurringer i maaaaaange uker, stikkinger i livmora (vekselvis på venstre og høyre side) eller at kvisene popper ut både i ansiktet og på ryggen.... Så er det noe rart jeg egentlig tviler sterkt? Og som sagt, "alle" tester jo positivt på hjemmetestene når de er gravide, så hvorfor ikke jeg?? Så nei, jeg har nok bare klart å innbille meg dette her......

Huff, det skal sannelig ikke være enkelt! Dersom det faktisk er en liten spire her, kunne jeg ikke fått lov til å tisse på en test å få positivt jeg og?? Lettere frustrert.... Og på den andre siden, kunne ikke bare den forbanna tanta bare ha kommet, så kunne jeg begynt med pp2?! ARGH!!

Tror kanskje jeg skal ringe legekontoret i morgen for å høre om jeg kan komme og ta blodprøven.....

Tanker fra: Lillemor

3 kommentarer:

 1. Skal jaggu ikke være enkelt kjære! Du er egentlig ganske komisk, for du klager over at jeg er utålmodig, men du er da jaggu ikke noe bedre selv! :P
  Som du sier, så er det ganske frustrerende for det ødelegger jo hele planen vår for pp2. Krysser fingrene for at den er en liten bøtteknott i magen din nå, selv om jeg egentlig ikke tørr å håpe på det....Tror vi må ut å kjøpe ny BH til deg i morgen, puppene dine er blitt stooooore! :D

  Stikk å piss da kjærring!! :D

  Koser fra Tuppen. <3

  SvarSlett
 2. Hehe så skjönne dere er ;)
  Har ihvertfall ingen problemer med å forstå frustrasjonen.
  Synes forresten det er en god ide å ta en telefon til legen, for det er jo veldig greit å vite.. sånn for å kunne planlegge videre fremover.
  Been there, done that, for å si det sånn. Först 16 dager over IKM testet jeg positivt

  SvarSlett
 3. Hehe, takk, takk ;)
  Var til legen i dag, men det har du kanskje sett allerede.... :D

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)