torsdag 20. januar 2011

Første innlegget i babybloggen!

Da har også vi kastet oss på bølgen over å lage blogg. Denne bloggen er opprettet fordi vi ønsker å skrive ned våre tanker om hva det er vi skal gjennom sammen, altså vår vei mot en graviditet. Vi kunne sikkert ha skrevet dagbok på pc'n, men etter å ha brukt utallige timer på pc'n for å finne andre i vår situasjon så fant vi ut at vi ville dele det med andre. Vi har ikke delt denne prosessen med verken familie eller venner, fordi vi ønsker først å si noe til dem den dagen en av oss blir gravide.

Ja, for vi er ikke akkurat noen a4 familie...Vi er som skrevet i "personene bak bloggen", to jenter.
Vi bor sammen, og er kjærester, og har lenge ønsket oss barn sammen. Etter mye dagdrømming og ønsketenking, tok vi veldig plutselig steget ut for å finne en donor. Vi hadde undersøkt mulighetene til å bli gravide på ulike klinikker i Danmark, men det er geografisk sett veldig langt unna. Derfor fant vi ut at det passet oss best å  forsøke med en privat donor.
Vi har nå hatt vår første prøveperiode, og begge ble inseminert. Mange kan nok synes at dette er galskap, men vi ønsket å øke sjansene våre for graviditet, og tok sjansen. Det resulterte i at Tuppen fikk mensen, mens Lillemor er 14 dager på overtid men har to negative tester bak seg. I samråd med jordmor, skal Lillemor til fastlegen neste uke for å ta blodprøver for å sjekke hormonnivået dersom mensen ikke kommer før den tid.

Vi håper jo selvfølgelig at det allerede skal være en spire i magen til Lillemor, men vi tror det ikke før vi får se det. Som jordmoren sa, så er hun gravid. Og hun har voldsomt mange symptomer på at det faktisk er en liten hybelboer i magen. Hun har uteblitt mens, ømme pupper, hetetokter, mensmurringer på n'te uke og halsbrann. Så alt tilsier jo at hun faktisk er gravid. Er hun ikke gravid, så er hun meget god til å være innbilt gravid....Det er jo lov å håpe, men vi tør det egentlig ikke. Det er så sårt å ha forventninger, for så å få de knust.
For å få kontroll på syklusen vår, har vi opprettet et eget skjema på pc'n. Dette gjør det veldig enkelt å følge med på når man har eggløsning.

Vi har vel egentlig "tatt litt av" på baby-fronten for å være ærlig. Har saumfart nettet for alt som har med graviditet og svangerskap å gjøre. Så den dagen vi blir gravide så har vi funnet ut hvor vi skal kjøpe blandt annet: barnevogn, bilstol, seng, barnestol og stellebord. Vognteppe og voksipose ligger klart allerede....HEHHEHE! Du tror sikkert vi er gal som har både vognteppe og voksipose klar, men av diverse årsaker så har vi altså det i hus, og nei, det er ikke kjøpt inn for anledningen. Kan uten tvil si at et barn er veldig etterlengtet her i huset, og det er meget velkommen den dagen det skulle melde sin ankomst. Inntil vi vet noe mer om situasjonen til Lillemor, så kommer Tuppen uansett til å bli inseminert ved påvist eggløsning. Så frem til neste uke, så får vi fortsette drømmene våre. Kanskje vi burde tone dem litt ned...

En ting er i allefall sikkert, denne bloggen kommer til å være kjemisk fri for alt som heter sminke, mote og annet dill dall! Her finner du bare ting om hormoner, eggløsningsslim, ømme pupper, inseminering og kanskje litt babystæsj. Det vil det garantert bli mer av, når vi blir gravide. Du har sikkert hørt om Bridezillas? Kvinnfolk som tar helt av når de skal gifte seg, og som er total-fiksert i detaljer rundt bryllupet. Vi kan vel signere på at vi kommer til å bli Babyzillas, så vær forberedt!

Vår blogg på bloggurat!

4 kommentarer:

 1. Det skal bli kjempespennende å fölge deres jakt.
  Lykke til :)

  SvarSlett
 2. Koselig at du finner bloggen vår interressant, og deler mer enn gjerne tankene våre nå som vi ikke kan si noe til venner å familie ;)
  Takker så meget!

  SvarSlett
 3. Krysser fingrene for dere! <3 <3

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)