søndag 23. januar 2011

Søndagsmorgen og Lillemor sover...

Lillemor er i drømmeland og sover sin skjønnhetssøvn. <3 Jeg våknet 06.30 og da fikk jeg ikke sove noe mer, kroppen syntes tydeligvis at det var nok søvn. Har vært veldig plaget i den siste måneden med å få sove, så håper at døgnrytmen er på plass igjen ettersom jeg sto opp i ukristelig tid på en søndag! Søndagene skal man jo sove lenge, men ikke denne frøkena nei. Kluet mitt nå er at jeg klarer å holde meg våken til i kveld, og at jeg IKKE legger meg ned for å sove utpå ettermiddagen.

Fredagen dro vi som sagt i tidligere innlegg, til legen. Etter besøket hos legen, fant vi ut at vi skulle prøve å være minst mulig aktive på diverse forum på nettet og andre nettsider som dreier seg om graviditet. Hvorfor? Fordi vi følte at vi økte forventningene til å være gravide enda mer, samt at hodene våre hadde sikkert veldig godt av å koble ut fra alt som har med graviditet å gjøre. Som sagt så gjort, vi klarte faktisk å holde oss nesten borte fra nettet i hele går. :)
Lørdagen tilbringte vi sammen med ei venninne, så på film og laget god mat. Skikkelig koselig og herlig med en kvalitetshelg i hjemmet.

Får se hva vi finner på idag. Været er tålig bra, det snør litt, men det er overkommelig. Har lyst til å finne på noe idag! Er masse å finne på i huset, for det er masse som gjenstår av småflikking ettersom hele huset er renovert. Samtidig så er jeg veldig flink til å dytte disse prosjektene laaaangt bak i prioriteringshylla, fordi det er jo så dørge kjedelig! Jeg vet at resultatet blir knallbra når det er ferdig, men....
Sånn egentlig vil jeg ut av huset, til tider blir jeg bare piss-lei hele huset, og holder rett og slett på å gå på veggene! Kanskje vi skulle ta oss en "harry-tur" eller være litt sportye og dra til slalombakken?....Får høre med Lillemor hvordan hun har sett for seg å tilbringe søndagen.
Jaja, i første omgang så tror skal vaske litt klær og rydde litt på den bomba klesboden vår før Lillemor våkner. Egentlig vet jeg ikke helt hvor jeg skal begynne når det kommer til den boden, den ser bare helt for jævlig ut!
Planen er å lage walk-in-closet, og dette må vi ha klart om vi får en baby i hus. Neida, vi er ikke så veldig forfengelige, bare ufattelig praktisk og skap-perfeksjonister. Vi trenger en garderobe fordi vi har sinnsykt mye klær (to jenter som bor sammen burde vel si sitt...) og at vi ikke ønsker noe klesskap på soverommet, for der skal jo babysenga stå må du skjønne <3

Ønsker dere der ute en fortreffelig søndag, enten dere tilbringer den alene eller sammen med noen dere er glade i.

Skriblerier fra: Tuppen

7 kommentarer:

 1. Hei!
  Så fin blogg dere har her. Det skal bli spennende å følge med dere frammover. Hvordan har dere tenkt å gjøre det når en av dere blir gravid? Hva med den andre da? Går det greit for den som ikke blir gravid å innse at hun ikke får denne muligheten?
  Å være gravid er en fantastisk opplevelse, noe jeg virkelig unner dere begge to å få oppleve.
  Håper dere snart får oppleve det.

  SvarSlett
 2. God morgen Mari! :)

  Tusen takk for koselig tilbakemelding.
  Det går fint for den som ikke blir gravid, så lenge en av oss blir gravide er vi overlykkelig! :D

  SvarSlett
 3. Hei! Snublet plutselig over bloggen deres ved et (u)hell :)
  Så spennede at dere begge går steget og vil insemineres! Jeg er selv gift med en kvinne og sammen har vi 2 barn. Vi har vært i Danmark og det er bare jeg som har gått gravid (siden det har vært det som har passet oss best) Men det er morsomt å spennende å lese om andre som velger andre veier, og jeg skal jammen følge med dere videre :)

  Lykke til!

  SvarSlett
 4. For et trivelig lite uhell da ;)
  Har lagt deg til på blogg-lista vår, for dere skal vi også følge. Takker for lykkeønskningene.

  SvarSlett
 5. Heisann. Du/dere postet et innlegg på bloggen min der dere lurte på hvor mange forsøk det tok før spiren satt.

  Kan da fortelle at jeg først gikk igjennom 3 inseminasjoner, deretter følte jeg det var bedre odds med lavstimulert IVF, så jeg gjennomførte to forsøk. Etter det første forsøket, kom jeg tilfeldigvis over en side der det sto at de som har autoimmune sykdommer har svært nedsatt sjanse for at et egg fester seg pga de hvite blodcellene angriper fremmede legemer. Fikk som svar fra klinikken at det da ikke var rart jeg ikke hadde blitt gravid, da jeg har leddgikt. Så jeg fikk noe som heter Medrol, og plutselig satt spiren.

  Så vil jeg gjerne takke for gratulasjonen jeg fikk. :D

  Masse lykke til på veien mot spiren!

  SvarSlett
 6. Ja, jeg tror så absolutt at man skal kose seg og unngå og bli fanatisk oppi alt dette. Jeg var på grensa til å bli så stressa og deprimert at jeg er overbevist om at det i seg selv hadde vært nok til at det ikke hadde gått. Da er det bedre å smile, kose seg og heller fokusere på at man har stumpa røyken og greid å få en litt sunnere tankegang :)

  Jeg har bare hatt to forsøk. Nå skal jeg ta alt av prøver og undersøkelser, og om alt det ser fint ut blir det nytt forsøk i mars/april håper jeg. Prøver få tilbake troen på at man faktisk kan bli gravid på denne måten...

  Blir spennende å følge med på dere som går igjennom det samme, men likevel på en ganske så annerledes måte.
  Masse lykke til! :)

  SvarSlett
 7. Gratulerer som røykfri! Og velkommen etter :) Slutta selv for litt over 2 år siden, og det var vanvittig godt å klare det, godt jobba!

  Vi får følge og støtte hverandre, vi skal nok få det til!
  Masse lykke til til deg og! :D

  Lillemor

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)