søndag 30. januar 2011

Som den morgenfuglen jeg plutselig er blitt, våknet jeg 06.30 idag. Er jo helt forkastelig å våkne så tidlig på en søndag, men begynner vel egentlig å bli  vant til det nå...Orket selvfølgelig ikke stå opp før 08.00, leste litt bok og prøvde å komme meg på nett. Men modemet har tydeligvis tatt kvelden, så her kobles det nå rett i dataen. Jaja, godt at nettleverandøren fortsatt er oppegående.

Har en god del prosjekter som skal ferdigstilles før den 10 februar, for da kommer takstmannen på besøk. Om vi selger huset eller ikke det har vi ikke bestemt oss helt for. Vi heller kanskje mot å bare selge den 1 delen av huset. Vi forelsket oss jo totalt i det huset vi var på visning i, men som sagt tidliger så er det mindre enn det vi bor i, dog mye koseligere. Har veldig sansen for gamle hus. Ikke bare er huset mindre, men rommene er voldsomt små. Ser for meg at vi må bygge ut, og det er jo ikke akkurat billig. Vi er litt rådville på dette punktet, men vi får se hva som skjer. Får fornuften seire, blir vi boende her vi bor.

Tiden frem mot testing er fortsatt ulidelig lang! Tiden går jo ikke fremover, men snegler seg fremover ved hjelp av rullator! Pokker ta, la det bli testedag....Prøver hele tiden å ikke tenke så mye på det, men tankene klarer på en eller annen måte å snike seg inn igjen. For skulle det ikke klaffe for Tuppen denne perioden kommer hun til å gi seg, orker ikke flere insemineringer som ikke har noen hensikt. Vi har fått innvilget IVF med donorsæd på Haugesund Sjukehus, og går nå bare å venter på førsamtale og påfølgende behandling dersom det ikke klaffer denne perioden.
Vi er selvfølgelig glade for at vi har denne muligheten, men håper selvfølgelig at vi har klart det på egenhånd.

Et ganske forklarende bilde av hendelseforløpet på IVF


Ute laver snøen ned, og det har den gjort i over en måned nå. Det vil ingen ende ta. Taket på huset er overfylt av snø, og det merkes innendørs. Ikke det at det er snø inne, men dørene er blitt så trege og skeve som følge av den massive tyngden på toppen av huset.
Men hva gjør vel det når man plutselig og ut i fra intet fikk to hjelpsomme gutter på døra som tilbød seg å måke av taket. Det setter vi utrolig stor pris på, ingen av oss er noe spesielt glade i høyder derfor har heller ikke taket blitt prioritert.

Får vel finne på noe for å få tiden til å gå kjappere, ergo kaste seg rundt med å gjøre ting i huset. Frister på ingen måte...Tror heller det frister mer med to episoder av Grey's! :D

Trøster meg med at jeg har satt på en maskin med klær ;)

2 kommentarer:

 1. Jeg er midt mellom EL og testing selv, og synes dagene går uliiiiiiidelig sakte. I tillegg er jeg redd for at testen er negativ, så jeg skal vente enda 11 dager med å teste...! Puh!

  Hyggelig å følge med dere i jakten på en baby! LYKKE TIL!

  T.

  SvarSlett
 2. Ja, det er en utrolig kjedelig tid dette altså, er godt vi er flere i samme situasjon ;)

  Så koselig at du liker å følge oss i jakten vår, tusen takk! :D

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)