lørdag 29. januar 2011

Tømme hodet litt....

Min kjære Tuppen har allerede skrevet i dag, men jeg følte for å skrive litt selv også. Nå har vi gått inn i den spennede ventetiden igjen, og gjør ikke stort sett annet enn å telle dager. Og oppi alt dette, så nærmer det seg min eggløsning også. Når jenta mi begynner å teste på graviditetstestene, så er jeg på jakten etter eggløsningen. Får vi ikke noe positivt før jeg har eggløsning, så blir jeg inseminert (dersom eggløsning ikke er på en helg da).

Håper og tror at spiren sitter til Tuppen denne gangen, slik at en eventuell familieforøkelse en gang i framtiden kan skje med samme donor. Da blir barna våre ekte halvsøsken uansett (selv om de vil bli oppdratt som helsøsken ;)), og da vil de ha søskenlikheten. For blir det ikke klaff på Tuppen denne måneden, så avventer hun til IVF-behandlingen er innvilget, og da kan det straks være vanskeligere å få samme donor til meg når den tid kommer (om jeg ikke allerede er blitt gravid med nåværende donor). Vi er vel begge innstilte på at vi gjerne vil ha fler barn sammen, men ikke nødvendigvis bortimot samtidig.

Irriterer meg grønn over at min syklus plutselig ble helt vranga, for det var ideelt å ha eggløsning samtidig. Mens nå blir det atskillig mer venting. Den ene venteperioden går inn i den andre, for dersom Tuppen har en liten spire allerede, men ikke rekker å få positiv test så blir jeg inseminert dersom eggløsningen kommer før testen hennes. Og da går vi uansett inn i en ny ventetid, uavhengig av spire eller ikke. LITT slitsomt kan man si. Sover jo ikke om nettene lenger, blir bare liggende å høre på pusten til Tuppen, og gruble på om det er en liten spire der allerede. VÅRT kjærlighetsbarn som er så etterlengtet, og som kommer til å få to hengivne mammaer som forguder den lille. Er ikke lett å få alt fornuftig ut her, men jeg får i allefall tømt hodet litt. Håper i allefall at det er litt forståelig det jeg skriver ;o)

Ååååh, kunne ikke tiden gått forterer!!!!!!

Skrevet av: Lillemor

3 kommentarer:

 1. Håper lykkemynten gjør sitt denne gangen ;)

  SvarSlett
 2. Hva er vel værre enn all den ventinga?
  Først venter man på det ene, så venter man på det andre... og forhåpentligvis tilslutt venter man på det tredje
  BLÆH

  SvarSlett
 3. Man blir LITT utålmodig ja.... Nesten håpløst, men vi får vel håpe at ordtaket "den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves" slår til! ;)

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)