mandag 24. januar 2011

Ny uke, nye muligheter?

Jaggu sa jeg smør!!! :D
Starter med oppsummering av dagen så langt: 
Tuppen startet dagen med å ringe til Haugesund Sjukehus, hvor hun sjekket muligheten for IVF-behandling. Snille damen i andre enden av telefonen sa at det var liten ventetid for å komme inn til behandling, samt at de hadde donorsæd. :D JIPPIIIIIII!!!
Så da var det bare å ringe sin kjære gynekolog. Han var dessverre ikke ledig, men skulle ringe opp så snart han fikk tid (kom fastlegen i forkjøpet. Her har vi ikke tid til å vente...).
Lillemor ringte til fastlegen, men prøvesvarene var ikke kommet. Nå virker det som om mensen er på tur for Lillemor sitt vedkommende, da hun har startet å spotte idag. Jaja, bedre lykke neste gang...
Tuppen hadde så legetime til sin fastlege hvorpå han skulle vurdere henne for IVF-behandlig, og det var jo en smal sak! :D Ettersom Tuppen har slitt i 12 (!!!) år med å få spire i magen og fikk innvilget IVF-behandling i 2008, men avslo dette tilbudet ettersom forholdet hun var i da gikk i vasken. Fastlegen gikk gjennom journalen og fant frem alle brevene fra tidligere behandling (les: 1 år på pergo, metformin og skylling av egglederne) og videresendte disse i ei henvisning til gynekologen. Først ble Tuppen diagnostisert med PCOS, og fikk beskjed om at hun ikke kunne bli frisk. Så gikk Tuppen betraktelig ned i vekt, og gynekologen friskmeldte Tuppen.

Hvorfor Tuppen ikke har klart å bli gravid er uvisst, men vi har en teori på dette. 
Tuppen og tidligere partner kunne ikke få barn sammen, rett og slett fordi de ikke matchet! Har mange venner som prøvde i x-antall år med å få barn, og hvor forholdet ikke var helt optimalt. Så går de hver til sitt, får seg ny partner og etter kun kort tid er de gravide på hver sin kant.  Er hellig overbevist om at det er kroppen sin naturlige måte å fortelle at "dette paret er ikke perfekt match", nå snakker vi ikke for alt og alle, men for oss og egne opplevelser. :)

Fastlegen sa at vi hadde krav på behandling på Haugesund Sjukehus ettersom Tuppen har slitt i så mange år med å bli gravid. :) JIPPI! IVF på HS er mer eller mindre i box! Så nå er det bare å vente på at gynekologen sender anbefaling til HS om IVF, så er vi igang!! Kommer likevel til å fortsette med inseminering av begge frem til vi får bekreftet oppstartsdato på HS. Blir det klaff før IVF, så er det jo ikke noe mer å tenke på.
Så nå vet vi at det blir barn på oss i løpet av 2011 eller 2012.


Tuppen driver forresten å "pisser på stikker" hver dag for å finne ut om hun har eggløsning. Så til nå, har alt vært negativt.
Etter våre beregninger skulle Tuppen hatt eggløsning i helga, og hadde det ikke vært for at vi denne pp har tatt EL- tester så hadde hun blitt inseminert på fredag. Det hadde vært totalt skivebom! For testene var jo så negative som det gikk an!! Utrolig hvor feil man kan ta, man tror eggløsningen finner sted på en angitt dato og er egentlig sikker i sin sak, men så viser testene noe helt annet.
Så er veldig glad for at vi bestilte de billige testene, hvis ikke hadde vi gått inn i en ny måned full av forventninger....

Testene kan forresten bestilles her: EL og graviditetstester  eller her 
Den første linken har de billigste testene, og de har forsåvidt de samme produktene som link nr.to. Nå har vi bare bestilt fra billige-tester.no, men det var før vi oppdaget lav-pristester.com. Neste gang vi skal bestille blir det fra lavpris. Kan nevne at begge sidene har fått veldig mye skryt for kjapp levering. Pakken blir levert i en diskret boblekonvolutt, så er man bekymret for at leietakere skal få vite hva man får i posten så er ikke dette noe å tenke på (jada, vi har en leietaker som legger seg borti alt vi foretar oss...)

Så det ble en positiv dag til tross for spotting på Lillemor.

Skriblerier i fellesskap av: Tuppen & Lillemor

7 kommentarer:

 1. Hei på dere !!
  Nå vil jeg følge dere på ferden mot kjærlighetsbarnet !! Blir spennende :)
  Forstår godt at dere er utålmodige, når man først bestemmer seg, så vil man jo helst blitt gravid igår.

  Fikk dere begge positive el-tester forrige syklus ?

  Så bra at dere får komme inn på HS, jeg har stor tro på IVF !!!

  Lykke til til dere begge.. :)

  SvarSlett
 2. PS: Kan jeg være så frekk å spørre hvor gamle der er ?

  SvarSlett
 3. Glem det, leste nettopp på presentasjonen..*rødme*

  SvarSlett
 4. HAHHAHAH!!! Er du preget av ammetåka enda Dobbelmamma? ;P

  SvarSlett
 5. Nei, forrige periode hadde vi ikke el-tester for hånd, så det ble ikke noen testing. Vi ble inseminert etter den gode gamle utregningsmetoden, som IKKE viste seg å fungere. Så her brukes det nå testepinner i lange baner ;)
  Vi skulle vel helst blitt gravide igår, og vel så det. Men vår tid kommer, og det helt plutselig.
  Har også troen på IVF, så dette blir spennende.

  SvarSlett
 6. Og enda billigere: Ebay! ;)
  Søk på ovulation test

  Mamarama

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)