fredag 27. april 2012

Troll i ord!

Fikk nettopp en telefon fra den yngste broren til Lillemor. Han sendte henne en melding i går, hvor det sto: "det har gått troll i ord om det jeg sa i går ;)" Siden meldingen kom etter at vi hadde lagt oss, og siden Lillemor leste den i halv-svime glemte hun helt å ringe han tilbake i dag. Det resulterte i at broren hennes ringte for kun kort tid siden. Etter litt frem og tilbake kom bomba: broren til Lillemor og hans kjære skal bli foreldre helt i begynnelsen av januar! Vi ble utrolig glade på deres vegne, og det skiller bare knappe 6 uker mellom søskenbarna. 

De vordende foreldre er i sine egne øyne ALT for gamle til å få barn igjen...Selv om vi mener at 37 og 40 år ikke er noen alder å snakke om. Det morsomste oppi alt dette er at de som er så "voksne" har brukt "hopp av i svingen-metoden". Veldig trygg og sikker metode mot å bli gravid! Hehehehehe!! Spesielt siden han er så fertil at kvinner nesten ikke kan vaske undertøyet hans uten å bli gravide. 

Nå krysser vi bare fingrene for at spiren klamrer seg fast og at vi blir tanter igjen i begynnelsen av 2013. Dette var virkelig en gledens nyhet å få på en fredags kveld. Ønsker dere alle en fortreffelig og flott helg!

 

6 kommentarer:

 1. Å så koselig! <3
  Krysser fingrene for at det barnet klamrer seg godt fast også, og gratulerer dere som blivende tanter ;)

  Ønsker dere en strålende lørdag og håper dere har stor sol i dag, slik som her ;)

  Stor klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det blir virkelig koselig! :D
   Først blir vi "gammel-tanter" nå i mai, men vi har insitert på at barnet skal kalle oss tante siden vi ikke akkurat er så gamle... ;) Så skal vi få vår egen lille tass i november, og i januar blir vi tanter igjen! :D Den optimale lykke.

   Slett
 2. Åh.. så gøy da :) da har dere noen og prate m felles ting om :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Blir ekstra koselig nå ettersom vi flytter sørover, og kan tilbringe masse tid sammen. Ikke minst får jeg noen å gå gravid sammen med. Just gotta love it! <3

   Slett
 3. Har dere sett dette ? http://www.klikk.no/foreldre/barnimagen/article697455.ece

  Tøft :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)