torsdag 19. april 2012

Bilde av den stadig voksende magen.

Begynte å ta bilder av magen allerede i uke 6. Det skjer kanskje ikke stort helt i begynnelsen, men vi startet heller tidlig opp med å ta bilder, enn å angre på at vi startet for sent. Magen er nå stort sett steinhard hele tida, og det river godt nedi bekkenet når jeg reiser meg opp fra sittende stilling. Det er ikke noe tvil om at det er et lite mirakel som vokser inni magehulehybelen sin. 

Skal til jordmor neste fredag slik at vi får hørt hjertelyden, sjekket urinen og eventuelt jernnivået. Det har sakte men sikkert begynt å gå opp for meg at det er et sprell levende bittelite menneske som koser seg inni magen min. Tror det vil gå enda mer opp for både meg og Lillemor når vi hører hjertelyden til den lille. 


Skal bli spennende å se hvor stor jeg blir til slutt...
Mamma bortimot verker etter å "slippe bomba" som hun så fint sa. Hun gleder seg virkelig over å bli bestemor igjen, og har allerede store planer om å strikke masse til den lille. Det varmer hjertene våre at hun gleder seg så mye over vår lille regnbuebaby. 

Er forresten sjeleglad for at vi skal flytte fra denne møkkaplassen! Når voksne mennesker som tydeligvis har "et horn i sida" til meg, forteller min mor hva som er greia fremfor å ta det med meg da blir jeg skikkelig sint. Når det attpåtil er min egen tante, så sier det litt om hvor barnslig dama på langt over 50 er! Når mamma fortalte meg hva greia var, måtte både jeg, Lillemor og mamma le over hvor patetisk den dama er. Orker ikke å skrive noe mer detaljert om denne saken, men poenget mitt var: jeg er møkk lei at folk ikke tørr å konfrontere rette vedkommende, men heller snike bak ryggen og frese ut av seg eder og galle (og som i tillegg er overdramatisert så det holder). Dama er en intrigemaker ut av det milde helvette, og vet å skape splid innad i familien! Er ubeskrivelig glad for at jeg og min familie slipper å ha noe med dette mennsket å gjøre i fremtida. 

9 kommentarer:

 1. Så fin mage du har fått! <3 Og så spennende at det ikke er så lenge igjen før dere skal få høre hjertelyd ol :D

  Uff, ikke noe gøy med slike folk nei :(
  Men så lenge de rundt dere vet hva som er sant og ikke, så får de bare holde på... Det er de som taper fjes, ikke dere ;)

  Ønsker dere begge en strålende helg! <3
  Klem fra oss

  SvarSlett
 2. Tusen takk <3 Selv føler jeg meg ikke akkurat så veldig gravid, heller mer feit. Men det går seg til, og plutselig forsvinner den følelsen og gravid-magen popper skikkelig ut.

  Blir så svett mellom øra av slike mennesker, bare så synd at min bestemor tar alt dattera hennes sier for god fisk, så bestemor har vært "sur" på meg flere ganger av ukjent årsak. Nå skjønner jeg jo hva greia er. Den tanta mi har virkelig klart å så splid i familien, og jeg er glad vi slipper mer drama fra den kanten. Jeg hever meg over den dama, men bli så eitrende forbanna når folk som egentlig ikke burde vært innblandet bli dratt med i det store dragsuget. Når sannheten kommer for en dag (som den gjorde i dag) er det heldigvis min patetiske tante som sitter der som den store stygge ulven, og ikke meg.

  Ønsker dere også en alldeles flott helg. Mange klemmer fra oss til dere <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, hører det er mange som sier de føler seg kun feite i starten av graviditeten ;)
   Men er som du sier, snart popper nok gravid-magen skikkelig ut! :)

   Ja, det skjønner jeg at du blir! Det er såppas ja, kjett da man merker at folk er sure på en, men ikke aner grunnen for det :(
   Skjønner du blir skikkelig forbanna!! Hadde man kunnet så hadde man vel filleristet heile dama, men godt sannheten kom frem og det var hun som ble sittende med skjegget i postkassa! :p

   Takk, her er det jobbhelg for min del... men i morgen er det venninne-dag fra start til slutt og det ser jeg veldig frem til! :D

   Slett
 3. Fine magen:)

  Jeg er like stor nå uke 17 som i uke 10(var så sinnsykt oppblåst i begynnelsen). Men nå er magen kjempehard og livmora kjenner jeg veldig godt et som en stor ball inni magen. Jeg føler meg fortsatt litt sånn småfeit jeg!! Gleder meg til jeg blir litt større og jeg kan se GRAVID ut:)

  SvarSlett
 4. Åh, guri malla se på magen da <3 Nydelig er du!!!!!!

  SvarSlett
 5. Så flott mage da!! :-D Blir spennende åse hvordan den blir etterhvert!!! Masse lykke til på ultralyd!! Kjipt å høre om din tante som splitter familien! Er alltid noen som skal ødelegge for andre! Håper hun klarer å endre seg nå som hun er oppdaget da!! :-D Men uansett er det nok godt for dere å komme til et nytt sted!! :-D

  SvarSlett
 6. Aww.. Magebilder er gøy :D Har vurdert det selv.. Men vet ikke helt om jeg tør :P får se

  SvarSlett
 7. Fantastisk flott mage du har fått!! <3

  SvarSlett
 8. Fiiiine magen <3
  Og sånne tanter har man i alle familier, trist men sant :(
  Koser meg med å følge med dere <3 <3

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)