fredag 6. april 2012

Påske

Har dessverre ikke svart på noen kommentarer fra sist innlegg, men det er av den enkle grunn at jeg fikk nett først i dag på pcen min, mens min elskede Tuppen er hjemme alene i påska og sover VELDIG mye! Prøver å pleie henne så godt jeg kan på avstand, men det er ikke så enkelt. Savner henne noe vanvittig, og selv om det er godt å være her jeg er, så hadde det vært bedre om hun hadde vært her sammen med oss.

Grunnen til at jeg ikke er hjemme, er fordi min bror er syk, og siden vi skal flytte nedover så måtte jeg på et kurs her nede rett etter påska. Men pasientreiser er jo ikke akkurat de kjappeste til å bestille billetter, så endte opp med at jeg måtte reise før påske fordi det var fint lite ledige billetter 1. påskedag og disse kostet deretter.

Skal få elsklingen min til å svare dere på kommentarene deres, jeg lover! Men jeg kan i allefall fortelle dere hvordan det var for meg å se den lille spira vårres. Det var en helt fantastisk opplevelse! Med en gang legen fant fostersekken så jeg fort den lille spira vår, og det vakre lille bankende hjertet. Kjente tårene presse på å sto bare og blunket vekk, mens jeg susset min elskede Tuppen og sa: der er babyen vår!! Tuppens reaksjon: jammen jeg ser ingenting! Legen pekte så på den lille reka og da smilte hun, men hun slet med å se hjertet. Så legen endret litt stilling og så fikk vi se den lille, helt perfekt og med et sterkt bankende hjerte!! <3

Det gikk sannelig opp for meg at nå skal vi bli mammaer, mens det har ikke gått helt opp for jenta mi enda. Og det er fordi hun ikke har fått den berømte kvalmen, det er i allefall det jeg tror...

Så nå skal jeg nyte påsken her nede, koseprate med jenta mi de gangene hun er våken og så skal jeg på visning i huset vårt på mandag. Gleder meg stort! Skal selvsagt fotografere hver millimeter slik at Tuppen min får se det like godt som om hun skulle vært der selv!

Og med dette ønsker jeg dere alle en riktig god påske videre!


Påskeklemmer fra


8 kommentarer:

 1. Ja men det hørtes jo spennende ut og se huset for første gang.. Ha en flott påske :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, blir spennende det, men skulle likt å hatt Tuppen her sammen med meg, for jeg vet hvor mye hun gleder seg til det også! :)

   Fortsatt fin påske til deg og dine!

   Slett
 2. Åe, god påske til dere begge <3 <3 Er så spennende å følge med om dagen :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk i like så, Flippy! Er litt lite oppdateringer om dagen da, men det kommer av at Tuppen sover veldig mye og jeg sitter på sørlandet. Så jeg har liksom ikke så mye å komme med hjemmefra... Bortsett fra at Tuppen sover! ;)

   Slett
 3. Kjenner igjen dette med sovingen! Har fulgt dere i over et år og har i løpet av denne tiden selv blitt gravid og venter nå en lillebror i april. Gleder meg til å følge dere videre. Kanskje bli flinkere til å kommentere også:-) men har ikke hatt egen blogg før nå.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for hyggelig kommentar! Min elskede Tuppen kommer til å elske bloggen din ;D

   Slett
 4. Håper dere har hatt en strålende påske jenter! ;)

  SvarSlett
 5. Hei!
  Håper dere har hatt en flott påske selv om dere har vært fra hverandre!! :) Jeg har jo bedrevet skigåing som dere vet, og det var jo ikke helt vellykket, men en kjekk erfaring å ta med seg!! Hehe!!
  Har sendt dere en mail som jeg håper dere kan svare meg på!! :)
  Klemmer!! :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)