torsdag 12. april 2012

Det er liv i meg...

Har som vanlig vært ugudelig trøtt, noe som har resultert i at det ikke har blitt noe innlegg fra meg på evigheter. Jeg sover utrolig mye, og når jeg ikke sover er jeg veldig trøtt. For å "toppe heile driden" så fikk jeg influensa i påska, akkurat som trøttheten ikke hadde satt meg nok ut. 

Påsken ble altså ikke noe i nærheten av hva jeg hadde planlagt. I utgangspunktet skulle jeg på hytta til foreldrene mine ettersom ungene og Lillemor reiste bort i den stille uke. Hadde gledet meg til å sitte på fjellet, kose meg i solveggen og spise skikkelig sure appelsiner. I stedet ble det altså en hjemme-påske, lettere henslengt i sofaen med et arsenal av snørrpapir, kvikklunsj, kakao og en sur appelsin i neven. Ikke akkurat fjellet, men det var greit nok ettersom formen min tilsa at jeg burde holde senga. Sjokolade smaker skikkelig kjipt for tida, men jeg trompet i meg kvikklunsjen bare på trass! Ville da ha ett lite snev av påskestemning. 

Selv om påsken er over for denne gang, så forsvant ikke influensaen sammen med den siste fridagen. Det sitter fortsatt greit i kroppen, men feberen har i alle fall forsvunnet, og godt er det, for makan til rare drømmer man har med feber i kroppen.

Lillemor har vært på Sørlandet i påska (hun kommer hjem til helga), noe som selvfølgelig har vært kjipt, men samtidig var det veldig greit, for broren hennes hadde et stort behov for å ha henne der. Bonusen med reisa hennes var at hun fikk sett på huset vårt! Vi pratet x-antall ganger på telefon pluss 45 minutter på skype den dagen hun hadde vært der, og likevel følte jeg at vi liksom aldri ble helt ferdig å prate om huset. Fikk oversendt en god del bilder, så nå har jeg fått "sett" hele huset. Det var utrolig godt å endelig kunne danne seg et bilde av planløsningen på huset, samt se hvor vi MÅ pusse opp. Huset ser veldig bra ut, og vi kan flytte rett inn, men selvfølgelig er det noen justeringer som må foretas for at vi skal få det slik vi vil ha det.
 

Hva MÅ gjøres i huset før Reka melder sin ankomst:
* Vegg-til-vegg tepper på soverommen må ut ettersom hele familien har astma.

* Babyrommet skal pusses opp.
* Ny dør på baksiden av huset, da dagens dør ikke er en ytterdør. 
* Gangen oppe skal males! I dag har den en "fin" blåfarge som absolutt ikke passer i en gang...

Babyrommet, med et fantastisk vakkert teppegulv...*kremt*
Under tapeten skjuler det seg gamle tømmervegger.

Her skal vår lille regnbuebaby sove og leke etterhvert.

Om vi oppretter ny blogg som i hovedsak vil dreie seg om oppussing, interiør og DIY-prosjekter vet vi ikke enda, men det er stor sannsynlighet for det. Skal i alle fall dokumentere hva som skjer fremover med huset.

For oss som elsker gamle ting, så er huset en skikkelig skatt! Den tidligere eieren har levnet igjen vanvittig mange skatter til oss. Hun har verken plass eller interesse av "det gamle rasket", så om vi ønsket å overta det så fikk vi det. Etter å ha bladd gjennom bildene av huset, ser jeg nå at jeg bare kan la finn.no/torget gå i glemmeboka for en stund. Mye av det jeg har søkt etter står allerede i huset, deriblandt et gammelt piano med tilhørende pianokrakk. *sukk*

Dette vakre pianoet er nå vårt...
 Kan vel mildt sagt si at jeg virkelig lengter etter å komme meg på plass i huset.


14 kommentarer:

 1. Vet godt hvordan det er å være trøtt ja...utrolig kjedelig tilstand!!

  Masse god bedring, du er jaggu meg mye syk...uff!!

  Og jeg skjønner godt at dere gleder dere til å flytte, det blir gøy. Gleder meg til flere bilder etterhvert:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjipt med denne trøttheta, men samtidig er det veldig deilig. Deilig fordi det er en bekreftelse på det lille mirakelet som stadig vokser i magen min <3

   Er ufattelig mye syk, og dette skyldes at jeg har et veldig svekket immunforsvar. Er liksom blitt vant til at jeg "alltid" er syk eller at det feiler meg noe.

   Klarer ikke å sette ord på hvor mye vi gleder oss til denne flyttinga, det blir magisk! Flere bilder kommer helt plutselig ;)

   Slett
 2. Så kjekt å høre at det er liv i dere!! :)
  Så flott med bilder av huset da!! :) Et gammelt piano er jo bare drømmen da!! Sku ønske at jeg hadde plass til noe slikt, selv om jeg ikke kan spille så masse da..
  Håper formen er på topp igjen snart og at du blir litt mindre trøtt så du får tid til å nyte dagene som gravid!! :)
  Klem!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Gleder oss til å dele bilder med dere som viser huset når vi har pusset opp de aktuelle rommene og fått flyttet inn og satt vårt preg på boligen.

   Kan ikke akkurat skryte av noen ferdigheter på piano, men så lenge jeg har et gammelt piano jeg kan pynte så eg jeg mer enn fornøyd ;)

   Trøttheta skal vel gå over om ikke så alt for mange uker, før den dukker opp igjen på slutten av svangerskapet. Så inntil videre sover jeg når jeg kan, så får bare folk leve med at jeg ikke gjør annet enn å sove ;) Er forresten bare deilig å være trøtt, for det er den eneste virkelige bekreftelsen kroppen min har gitt meg på at det er en spire i magen. Kvalmen kommer nok ikke i dette svangerskapet.

   Klemmer tilbake :D

   Slett
 3. Hei de! Har følgt med bloggen deres en liten stund nå og det er kjempe kos å lese om dere :) dumt at du ble så syk i påsken da tuppen, men er godt du fikk slapper av selv om du ikke hadde ungene og lillemor rundt deg. Håper du føler deg bedre snart og ikke så trøtt lengre, vet hvordan det er. Har ikke vært gravid selv, men hadde utmattelse syndrom en stund etter kyssesyke.
  Selv prøver vi nå å bli gravide så jeg vil gjerne få følge dere gjennom deres utrolige reise til å få regnbuebabyen <3

  -Hege

  SvarSlett
  Svar
  1. Så koselig at du følger oss, og at du legger igjen en hilsning til oss, det setter vi veldig stor pris på. :)

   Led ingen nød selv om jeg var hjemme alene og var syk ;) Skuffer og skap var fulle av godsaker, på tv ble det sendt masse filmer og jeg kunne ligge på sofaen hele dagen uten dårlig samvittighet.

   Har du egen blogg? Hadde vært koselig å følge deres ferd mot å bli gravide. :)

   Slett
 4. Hei hei, tusen takk for koselig kommentar hos meg ang bebbisen på vei, og gratulerer så mye med en liten spire selv :) Kjedelig når formen er så dårlig, jeg pleide å finne en liten trøst i at det bare er midlertidig... Snart er du oppe og spretter med struttende mage ;)) Masse lykke til videre, med baby, hus, oppussing og alt! Synnøve :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for gratulasjoner og lykkeønskninger angående baby, hus og alt som hører med :D

   Ja, det er akkurat det jeg også trøster meg med: det går over! Noen dager er tyngre enn andre, men i bunn og grunn så er det helt greit å være trøtt og familien er inneforstått med at sånn er det bare. Så jeg sover når jeg må. :D

   Hvordan er det med deg da?

   Slett
 5. Oppussing er gøy :) Nå har dere mye fint og se fremover mot <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi har masse å se frem i mot! :D

   Skulle virkelig visst hvilket kjønn vår lille regnbuebaby er, for da hadde det blitt litt lettere å pusse opp rommet. Men det er enda lenge til h*n melder sin ankomst, og forhåpentligvis får vi vite kjønnet når vi skal på ultralyd igjen. <3 Og da har vi fortsatt flere måneder til rådighet, så at vi ikke vet kjønnet er ikke akkurat noe vi stresser med.

   Viser det seg at h*n er litt sjenert ved ul, og ikke vil avsløre kjønnet sitt, er det ikke værre enn at veggene og gardiner på rommet blir nøytrale. Så får vi heller bytte til typisk gutt/jente farger etter reka's ankomst. :D

   Kommer forresten ikke inn på bloggen din, kan du prøve å sende oss en ny invitasjon?

   Slett
  2. Ja - Det er jo mange fine nøytrale farger så det er jo ikke no stress :) Men hvilken uke er du i nå? For jeg tok ule i uke 15 ( på dagen ) og legen sa 98 % sikkert at det var gutt :)

   Men det blir spennende og vite :D

   Skal sende deg en ny invitasjon.. Men da trenger jeg e-posten din :)

   Slett
 6. Uff, kjedelig med influensa, men når den først skulle ramme, så var det på en måte greit at du var alene :) Håper du blir fort frisk igjen og at trøttheten går over snart, men som det ble sagt over her - det er bare midlertidig ;)
  Stor klem til dere begge - jeg følger med <3 <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Var veldig greit at ingen andre enn dyrene var hjemme! Hadde vært utrolig kjipt om hele familien ble syk bare fordi jeg hadde smittet dem.

   Trøttheten forsvinner nok helt plutselig ;)

   Mange klemmer til deg også <3 Vi vet at du er med oss ;)

   Slett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)