mandag 9. januar 2012

Nedtellingen har startet!!

Sa til Lillemor i begynnelsen av forrige uke at mensen trolig ville komme den 9.januar. Husker ikke hvordan jeg kom frem til den konklusjonen, men det spiller ingen rolle. Akkurat idag, 9 dager for sent, fikk jeg altså besøk av tanta. Da er vårt andre forsøk i gang, og vi starter med å telle ned dager.

I skrivende stund har jeg fått ringt inn mensen til Hfs, og fått alle detaljene rundt kommende forsøk. Hadde en lang og veldig hyggelig samtale, og vi ble som vanlig ønsket hjertelig velkommen. 
  


Forsøk: nr.1, 2.gang
Oppstart spray: 28.januar
Oppstart gonal-f: 15.februar
Ultralydtime: 24.februar

Uttak/Innsett: uke 9

Har ikke satt meg inn i papirene vi fikk fra sykehuset, men etter å ha pratet med Hfs er alle spørsmål besvart. Skal fortsette å spraye samtidig som jeg tar gonal-f.
Men det er vel kanskje på tide å sette seg inn i hvilke planer de har for oss denne gangen... For det eneste jeg har lest er at det skal gå 20 dager fra første blødningsdag, så skal jeg spraye i 20 dager, etter det skal jeg starte med gonal-f. 


Det er tydelig at vi ikke har hatt dette forsøket i tankene siden ingen av oss har orket å lese alle papirene vi fikk før jul. Vi har med andre ord slappet veldig godt av. Alle arkene vi fikk skal møysommelig leses i kveld, og tar kontakt med apoteket i morgen for å bestille medisiner. Da var vi igang igjen da! Er nesten litt skrekkblandet fryd, fordi jeg ikke har brukt spray før, og har lest så mye angående bivirkninger andre kvinner har hatt. 

Hvordan påvirket synarela kroppen din?

Når det kommer til den Tyrkia-turen er det endel ting som ikke faller på plass! Pratet med en kompis som er tyrker, og spurte han litt om når det var best å reise. Mai var for tidlig og september var perfekt, for da var temperaturen akkurat passe, det er mindre folk og prisene i butikkene er redusert. Etter et tips fra dere om at det er begrensninger på når gravide tillates å fly, sjekket vi hjemmesiden til flyselskapet. Etter uke 28 tillater ikke dette flyselskapet gravide kvinner å fly selv om man har lege-erklæring. Skulle dette forsøket gå rette veien vil vi være rundt 28 uker ved avreise, så det sier seg selv at vi ikke kan reise i september. Sommermånedene er absolutt ikke noe alternativ av flere årsaker. Prisene skiller med 15 000 fra mai til juni-august, det er vanvittig varmt, prisene er generellt høyere i butikkene og det er alt for mye folk. 

Mulig vi bare dropper sydentur i år og sparer den til neste år,  eller at vi ender opp med å reise til Rhodos i mai, med avbestillingsforsikring ;) Akkurat nå er faktisk livet ganske så deilig!

 

12 kommentarer:

 1. Så gøy at dere snart er igang igjen! Gleder meg til fortsettelsen, denne gangen skal det klaffe!

  SvarSlett
 2. Er du synsk, Tuppen? ;)
  Så spennende at dere er igang igjen snart, dere puster oss i nakken :)
  Krysser fingre og tær, dette er året vårt! :D
  Stor klem

  SvarSlett
 3. Så kjekt at dere nå er begybt på nedtellingen....det blir liksom me virkeleg når en har eksakt datoer å gå etter. Og denne gangen skal det gå bedre.
  Appropo sprayen, eg har sprayet meg på alle mine 8 forsøk og eg har kanskje vært blant de heldige og nesten ikkje hatt bivirkninger....spør du mannen svarer han sikkert annerledes en meg ;) Det eneste eg har vært litt plaget med er hodepine, men det har vært fullt leveleg med. Utruleg hva mann finner seg i når en vet det går mot noe godt :)
  Mange klemmer

  SvarSlett
 4. Åh, så gøy...nedtelling til oppstart er alltid moro! Da vet man at man hvert øyeblikk er igang, og det er gøy:)

  Masse lykke til med nedtellingen:)

  SvarSlett
 5. Endelig! Blir moro å følge med. Denne gangen skal det gå!! Krysser fingrene for dere :)

  SvarSlett
 6. Jordmoren:
  Det føles veldig deilig å være igang igjen, det kjennes ut som en evighet siden forrige forsøk. ;)

  Vi takker for positve tanker fra deg/dere, men vi tørr faktisk ikke tenke så alt for mye på dette forsøket, da vi gikk på en real smell sist gang...

  SvarSlett
 7. Ønsket om å bli foreldre:
  Hehe! Skulle gjerne ønsket at jeg var synsk :D

  Det er morsomt at vi puster dere i nakken, for da føler vi oss ikke så alene. ;) Vi satser på at 2012 er året hvor mye positivt skjer :D

  Mange klemmer tilbake.

  SvarSlett
 8. Dancing 77:
  Tiden fra forrige forsøk, har gått overraskende fort. Tror det kommer av at vi ikke har tenkt så intenst på det, og heller slappet av og kost oss. Men det blir som du sier, mer virkelig når man har konkrete datoer å forholde seg til.

  Vi våger ikke å ha noen som helst forventninger denne gangen, men positive tanker fra dere kan jo hjelpe ;)

  Så godt å høre at det endelig er noen som IKKE har hatt bivirkninger av sprayen! :D Hodepine kan jeg godt leve med, er værre om jeg forvandles til et vandrende hormon-bombe monster!

  Men ja, det er helt utrolig hva man holder ut med i denne prosessen! Tidligere har jeg kuttet ut metforminen fordi bivirkningene har vært helt forferdelige! Men nå derimot, har jeg bare bitt tennene sammen. ;)

  Mange klemmer tilbake.

  SvarSlett
 9. Drømmen om barn:
  Nedtelling er morsomt, for tiden går faktisk veldig fort! :D
  Og vi har noe veldig positivt å se frem i mot.

  Tusen takk for lykkeønskninger :D

  SvarSlett
 10. Lilleboffen:
  Ja, endelig er vi igang igjen! Men tiden siden forrige forsøk har gått mye fortere enn vi anntok. Trolig har det noe med at fokuset i livet vårt har vært et helt annet sted de siste månedene. ;)

  Gleder oss til at vi igjen kan skrive om veien mot å få den aller største drømmen oppfylt. :D :D

  Tusen takk for positive vibber og ønskninger fra deg! Håper alle positive tankene fra dere hjelper på resultatet ;)

  SvarSlett
 11. Masse lykke til i denne perioden! Krysser fingrene for dere : ) En venninne av meg fikk ble forresten mamma sammen med kona si like før jul - alle hjerter gleder seg!

  SvarSlett
 12. Mari-Anne: Tusen takk for lykkeønskninger. Skjønner godt at alle hjerter gleder seg, det å bli foreldre er virkelig den største gleden her i livet. :D

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)