onsdag 25. januar 2012

Bloggtørke!

Mens vi venter på at jeg skal starte opp med sprayen Synarela føler jeg at vi ikke har så veldig mye å skrive om. Hva vi spiser til middag og hva vi gjør etter jobben blir liksom ikke interresant for andre å lese om. 


I går hadde vi veiedag for oss begge for å se om kostholdsendringene har gjort noe med kroppene våre. Og det har det, vi har begge gått ned 4 kilo på en uke. Jeg (Tuppen) har gått inn 12,5 cm tilsammen, mens Lillemor har gått ned hele 18 cm. Vi har målt oss rundt bryst, mage, hofte og lår. Til Lillemors store fortvilelse så har hun mistet hele 8 cm rundt puppene! Vi skulle egentlig trent både pilates og yoga her hjemme, men Playstation ville ikke spille av dvd-platene. Derfor har vi nå gått til innkjøp av en billig dvd spiller slik at vi kan får startet opp med trening her hjemme. Regner med at vi vil merke at vi krymper enda mer når vi får startet opp med skikkelig fysisk aktivitet! Er veldig spent på hvor mange kilo vi klarer å gå ned til vi skal til Haugesund i uke 9.


I dag er det akkurat en uke til oppstart med Synarela sprayen. Alle medikamentene vi behøver for dette forsøket er bestilt og ligger på apoteket og venter på å bli hentet. Alt vil bli hentet i neste uke. Har ikke tenkt så veldig mye på hvordan sprayen vil påvirke kroppen min, men håper jeg slipper unna de verste bivirkningene. Det verste jeg har hatt av bivirkninger siden vi startet opp denne prosessen er hva metformin tablettene har gjort med kroppen. For det første har de skapt store problemer med magen og utrolig kvalme, men det som er synlig og som gir meg arr, er alle kvisene jeg har fått øverst på ryggen.
Men hva gjør man vel ikke for å få oppfylt sin største drøm?

Drømmehuset som vi har siklet på siden i fjor sommer ble solgt i dag. Det ble solgt over takst, og vi var ikke interessert i å betale mer enn prisantydningen siden det var endel som måtte gjøres med huset. Vi har derfor begynt å se på andre hus, som vi har sett på tidligere, og får se hva som skjer framover. Vi har begge funnet ut at det er vanskelig å få seg jobb når man bor langt unna ved bare å sende søknader, så vi må trolig reise nedover til Sørlandet for å prøve lykken på jobbfronten. 
4 kommentarer:

 1. Så flinke dere e er til å gå ned i vekt da! Gratulerer så masse! Sku ønske det var jeg som klarte det, men her står det litt stille for tiden! Synd dere ikke fikk drømmehuset, men det dukker vel opp et nytt snart, tenker jeg! Ha en flott dag! Klemmer! :-D

  SvarSlett
 2. Wow! 4 kg på en uke? Det slår jammen mine "usle" 2 kg etter en ukes selvpining.. ;-)
  Hvordan har dere gjort det? Bare mer bevegelse eller?
  Flinke har dere i alle fall vært!!!

  SvarSlett
 3. Vestlandsjenta: Takk takk! Ja, nå var det rett og slett nok. Klærne begynte å bli ufyselige trange og lite kledelige, så da var vi bare nødt til å gjøre drastiske tiltak! Mye billigere å gå ned i vekt enn å kjøpe helt ny garderobe. :)

  Vi har øynene på et par andre hus i samme område på Sørlandet, så hus blir det nok på oss uansett. :)

  Mange klemmer tilbake. :)

  SvarSlett
 4. Mrs O: Hehe! 4 kilo på en uke skal vi vel være veldig fornøyde med. :D Enda mer morro var det å se hvor mange cm vi hadde gått inn på en uke. Kiloene betyr egentlig ikke så mye, bare at klærne som ligger innerst i skapet sitter litt penere på. For å være helt ærlig så merkes det veldig godt på buksene allerede. ;)
  Skulle egentlig ikke tro at 4 kilo har så stor betydning for klærne, men det har det jaggu.

  Vi har kuttet ut alt som heter drikke med kullsyre og drikker bare vann, masse vann! Kuttet ut alt som får blodsukkeret til å skyte i været. Spiser mye ryvita og rugsprø og annen mat med lav g.i.
  Spiser ikke noe som helst snop eller snacks, og føler vi for å skeie ut en dag så spiser vi nutrilett sin "sjokolade" eller karamell bar. Veldig god og den metter mye. Det blir liksom ikke bare tomme kalorier, men et mellommåltid.

  Forrige uke ble det ikke noe trening bortsett fra husarbeid og jobbing, men nå har vi fått dvd spiller i hus, så nå blir det masse trening fremover :D

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)