tirsdag 31. januar 2012

I morgen går startskuddet!

Lillemor var hos gynekologen i dag, og han gjorde en grundig undersøkelse av henne, inkludert studerte tidligere blodprøver som er tatt. Ut fra undersøkelsen som ble gjort med ul, så har hun ingenting som tyder på at hun har PCO, og godt er det! Det er ingenting som tyder på at hun ikke kan bli gravid, noe Lillemor har vært bekymret for det siste året. Hva som er årsaken til at syklusen hennes er så skrudd og ustabil er ikke godt å si, men hun har fått utskrevet en ny kur med provera, så får vi se om det stabiliserer seg etter denne kuren. Gynekologen sendte også søknad til Riksen om fertilitetsbehandling på Lillemor. 
Fikk i samme slengen bestilt time til meg selv for ul den 24.2 for å sjekke størrelsen på folliklene etter ti dager på gonal-f.

Hver tirsdag er blitt veie og måledag her hos oss etter at vi startet med kostholdsendringene. Vekta viste ikke store endringene, men det hadde vi ikke forventet heller. Vekta har en tendens til å stagnere i en liten periode, før den plutselig går kjapt nedover igjen. På 14 dager har dette skjedd: Lillemor har gått ned 5,5 kilo og gått inn 24 cm, Tuppen har gått ned 5 kilo og gått inn 20 cm. Vi er veldig fornøyde med resultatet så langt! I morgen klokken 08.00 skal den første dosen med synarela sprayes, er veldig spent på hvordan det går, og om jeg vil merke noe til bivirkningene som sto på pakningsvedlegget. Den bivirkningen som bekymrer meg mest, er at kvinner med pcos kan få flere cyster ved bruk av sprayen. Skulle jeg være så uheldig at dette skjer, vil det sette en stopper for dette forsøket. Tror nok at jeg må ta en telefon til Hfs i morgen, så blir jeg trolig litt roligere og mindre bekymret. Vi er i gang igjen, og etter planen er det bare 27 dager til vi skal reise til Haugesund. Ikke bare gleder vi oss til forsøket, men vi gleder oss til å dra tilbake til denne flotte byen, traske rundt i gatene og kikke på de koselige bygningene, shoppe, kos på hotell og et festmåltid ute på en restaurant. For ikke å glemme: endelig får vi møte de herlige menneskene som jobber på fertilitetsavdelingen igjen.


Vi er bare timer i fra å kunne si: forsøk nummer to er herved i gang!

3 kommentarer:

 1. Gleder meg til å følge dere3 videre på forsøk nr 2:) Spennende:)

  SvarSlett
 2. Koselig å høre dere snakker så fint om min hjemby. Håper at det lykkes for dere begge etterhvert. Toril

  SvarSlett
 3. Gleder meg masse til å følge dere fremover! <3
  Håper vi blir "tutmaga" i løpet av året begge to :P

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)