torsdag 12. januar 2012

Den forunderlige kroppen!!

Fikk liksom mensen på mandag, og grunnen til at jeg skriver liksom, er at mensen har aldri vært mer rar enn den er nå! Alt startet på nyttårsaften med at jeg spottet den dagen, før det plutselig forsvant. Så kom det tilbake nå på mandag med en blødning, og jeg var snar med å ringe inn mensen til Hfs. Etter det har alt bare vært helt fjernt! Fra litt spotting til masse spotting, til ingenting, til litt blødning og til ingenting igjen. Hva skjer?! Greit, jeg har vært vant til at mensen har vært litt skrudd til tider, men dette har jeg aldri vært borti før. Ikke går jeg å tenker på at mensen er skrudd hele tiden heller. I allefall ikke bevisst!

Det jeg tenker på nå er: hva gjør jeg, fortsetter jeg å telle dager frem mot oppstarten av nesesprayen eller må jeg blø normalt først før vi kan starte opp? Og hva regnes som en normal blødning? Bør jeg ringe Hfs i morgen og fortelle hvordan "mensen" egentlig har utartet seg denne perioden?
 

Er det noen av dere som har erfaringer om dette?3 kommentarer:

 1. Så merkelig da! Jeg har ikke opplevd det der, men ville vel ringt og hørt med dem ja...så dere er sikre på at det ikke blir noe feil :)

  SvarSlett
 2. Ja, jeg trur nå endelig det lureste er å ringe. Jeg ville ikke tatt sjansen på noe annet. Det er tross alt ganske mange penger som står på spill. (og følelser) Selv om man er utålmodig, bør jo alt gå riktig for seg. Regner med, og håper, at dere allerede har ringt og fått et klart svar. Eller at tanta har kommet for fullt, uten tvil.

  Foresten, jeg har hatt litt rare mellom-blødninger en gang, da viste det seg at jeg hadde en infeksjon (ikke noe verre enn at det ordnet seg med antibiotika)

  SvarSlett
 3. Vet dere foresten at dere har en gammel link til bloggen min, så dere ikke får opp oppdateringene mine?

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)