onsdag 22. juni 2011

Impulsivitet og vasking.

Derfor har det heller vært ganske så slapt med skrivingen på bloggen. Helga som var nøt vi finværet og grillet, og endte opp med å kikke på finn.no på campingvogn. Vi skulle egentlig kjøpe vogn i fjor høst, men vogna var for tung for bilen vår, og dermed ble det ikke noe av. Derfor endte det med at vi på en måte la drømmen om vogn langt bak i arkivet, og hadde ingen planer om å realisere den med det første. Der kommer min impulsivitet inn! Jeg fant ei vogn i vår prisklasse og i grei avstand fra oss, og tok et par telefoner. Dermed endte vi opp med å kjøre til Trondheim søndags morgen for å hente campingvogna! Så vi er nå blitt eiere av ei campingvogn fra 1993. Den er skadefri og tørr, men er litt utdatert og slitt. 

Så vi har benyttet de siste dagene til å vaske og bortimot demontere innvendig for å få vasket skikkelig. For det værste av alt, forhandleren som solgte oss den, hadde ikke tatt seg bryet med å vaske vogna før han solgte den. Og den var mildt sagt MØKKETE! Fingrene satt fast i skapene da jeg tok i dem, full av inngrodd fett! Så jeg fikk da prutet ned prisen med 4000,- på grunn av dette. Skal selvfølgelig legge ut bilder etterhvert som vi kommer videre i prosessen med renovering av vogna. Til nå har jeg handlet nye knotter til skapene, puter, uknuselig service, masse nips, knagger og gardiner som jeg må sy om. Kan i alle fall si at vogna vil bli shabby chic/romantisk. Har et lite tidspress på meg, for første helga i juli skal vi legge ut på vår første tur.

Når det kommer til prosjekt baby, så er det ikke mange dagene igjen til eggløsning. Faktisk bare en uke, om mine beregninger stemmer. Donor er informert om mulige datoer, og han er heldigvis tilgjengelig. Så da er det bare å telle dager, håpe på masse el-slim og at dette er måneden hvor det store skal skje. Ønske og håpe gjør vi selvfølgelig hver gang vi går igang med en inseminering.
Håper jeg ikke skal på jobb slik at jeg kan overnatte, slik at jeg kan bli inseminert flere ganger og dermed øke sjansene våre. Jeg verker og lengter etter å kjenne liv og røre i magen, enten det er i min eller Lillemor sin. Håper selvfølgelig at syklusen til Lillemor stabiliserer seg nå etter at hun er satt på hormoner. Mest sannsynlig er hun klar for inseminering i september/oktober. Skulle det bli klaff på meg før den tid, så vil vi trolig prøve med Lillemor også siden vi ikke vet om det vil ta lang tid med henne før det klaffer.

I et kreativt øyeblikk fikk jeg en lys ide om at jeg ikke ville ha nøkkelskap i vår ny-oppussede gang, og endte opp med å snekre meg en "nøkkelhylle". Ble veldig fornøyd med resultatet, og ikke minst: den fungerer helt supert! 
Syreluta 90-talls hylle var utgangspunktet....

Med litt saging, tilføying av en ekstra plank, liming, maling og pussing....

         ....ble resultatet dette!! Den er malt hvit, men under er den malt lilla.                                                  Ved å pusse på diverse plasser har jeg fått frem lilla fargen samt at jeg fikk den slitte looken jeg ønsket.Klemmer fra Tuppen

2 kommentarer:

 1. Så moro med campingvogn - kjenner jeg er litt misunnelig nå, vi solgte jo vår i vinter... Men, vår kunne jo ikke kjøres rundt da, for den var så gammel og hadde stått på en plass i en mannsalder ;-) Og så fin nøkkelhylle <3

  Satser på at det klaffer for deg nå, Tuppen, og så klaffer det for Lillemor og meg i september ;-)

  SvarSlett
 2. Ja, står de på rot for lenge er det nesten så de morkner helt opp, og er i ferd med å ramle fra hverandre om man kjører med vogna...
  Vi gleder oss stort til campingturen, for det campinglivet er veldig behagelig. ;)

  Satser på at jeg holder på å heve når vi skal på roadtrip første helga i juli ;)
  Håper selvfølgelig det klaffer for både deg og Lillemor i September, er nok prøving og feiling nå altså! :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)