tirsdag 28. juni 2011

Enn å være så glemsk?!

At jeg er glemsk er det ingen tvil om, til tider så fleiper jeg med at jeg har begynnelsen på alzheimer. Av og til så er glemskheten min innmari plagsom, men at jeg kunne glemme noe så vesentlig nå i disse prøvetider trodde jeg ikke var mulig! Greit, vi prater ikke om baby døgnet rundt lenger, noe vi gjorde for bare noen måneder siden, men vi har klart å roe ned og har nok også senket forventingene våre til et normalt nivå om når babyen skal komme.
Og det har vært veldig godt å ikke tenke baby til enhver tid, for jeg føler at jeg har klart å slappe mer av. Enten har jeg slappet litt for mye av eller så er jeg blitt unaturlig glemsk! 

Av alle ting jeg kunne glemt her i verden, så har jeg prestert å glemme at jeg skulle tisse på pinne denne perioden for å finne eggløsningen!! Hvordan er det mulig å glemme det som er en av de mest vesentlige tingene for å bli klar til inseminering?! 

Passende uttrykk til min noe svimete adferd....

Vet at jeg trolig ikke har hatt eggløsning enda, så jeg priser meg lykkelig over at jeg enda har to dager igjen å teste på. Er ikke noe tvil om at el er like rundt hjørnet for produksjonen av slim har virkelig startet opp. Måtte selvfølgelig vise Lillemor gørra mi idag, hvorpå hun svarte: så fascinerende! For meg er det ikke noe merkverdig med alt dette slimet, men Lillemor har aldri hatt noe lignende selv. Håper at hun får masse slim og gørr rundt el-tider i september/oktober når hun er ferdig med provera kuren sin.(forskjellig man ønsker at sin kjære skal oppleve...)
Regner med at det blir inseminering på meg i løpet av onsdag/torsdag, er litt usikker på om jeg skal overnatte eller ikke. Det mest optimale hadde selvfølgelig vært å overnatte for å få flest insemineringer. Må bare gå et par runder med meg selv før jeg bestemmer meg helt. 

Campingvogna vår begynner nå endelig å ta form, i går renset vi alle putene/madrassene. Og makan til møkk skal man jaggu lete lenge etter! Tviler på at noe er blitt renset i løpet av de årene som vogna har vært i bruk. Vannet var nesten svart, og det lå et tykt lag med gjørme igjen i rensebøtta da vi var ferdige. Det var rett og slett så skittent at jeg ikke følte at det ble rent nok med rensing, så jeg tok av samtlige trekk og kastet dem i vaskemaskinen. Nå er de helt rene og ikke minst; de lukter godt! Skal bytte ut trekkene etterhvert, til noe ensfarget. Fargene per i dag er ganske greie, ikke noe grelle eller mørke farger, men trekkene er slitt og kjedelige. Blir morsomt å sy nye trekk og sette sitt personlig preg på salongen.

Idag har vi holdt på både ute og inne med vogna. Lillemor har vasket vogna utvendig, mens jeg fikk en skikkelig møkkajobb! Dasstanken var ikke rengjort skikkelig, noe vi ikke oppdaget da vi kjøpte vogna. Så da var det ingen vei utenom, dritten måtte jo bort. Selveste tanken som alt samles i var full av inngrodd møkk som var steinhardt, og utsiden av tanken var tilgriset av piss! Motbydelig rett og slett!! Med stort pågangsmot, væpnet med hansker, kost og ei flaske klorin gikk jeg til verks. Resultatet ble en skinnende hvit tank på utsiden, og en halvveis ren tank på innsiden. Orker ikke å gå inn på noen heftige detaljer angående innsiden av dassen, men den står bløtlagt med masse vann og klorin. Så da satser jeg på at den også blir renere på innsiden, for ingenting er så ekkelt som andre folk sin dritt! (bokstavelig talt...) Uansett, den er desinfisert med ei hel flaske klorin. Ikke verdens mest koselige jobb, men det måtte gjøres, og jeg kan plante ræva mi godt ned på dassen i vogna vår uten frykt for å sette meg i andre folk sin dritt! 

Til nå har vi gjort dette i vogna vår:
* demontert vegger og skrubbet hele vogna i salmiakk
* demontert samtlige skapfronter, beiset og lakket dem
* byttet knotter 
* ny rullegardin over salongen
* limt og skrudd på plass diverse som var løst
* montert nytt lys over kjøkkenbenken
* pusset ned og malt opp gasskassen
* beiset under sittebenkene
* renset samtlige madrasser og vasket tilhørende trekk

I morgen skal jeg til med en mye koseliger oppgave, jeg og symaskinen skal til pers, så da blir det nye gardiner til hele vogna pluss litt duker om det blir stoff til overs. 
Til nå har det ikke akkurat vært noe å ta bilder av for å dele med dere som synes dette med campingvogn er interressant, men det kommer så snart ting faller på plass.  :)


Klemmer fra Tuppen

2 kommentarer:

  1. Jeg gleder meg VELDIG til bilder av vogna :))) Vi hadde jo vogn, og jeg savner det litt - men vi var ikke så flinke som dere da... Vi bare tok over, vaska lett og fylte på med eget sengetøy... Blir jo kjempeinspirert av å lese om det dere gjør - så dere får komme innom og vise fram når dere er på veien ;-)

    SvarSlett
  2. Vi har virkelig spit-shina den vogna, og nå føles den som vår egen. Får ta en liten stopp innom hos deg Flippy, det hadde vært koselig! :D
    Men nå i første omgang stikker til våre naboer i øst, og tar turen til Sverige i helga.

    SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)