onsdag 3. oktober 2012

I en onepiece...

Er lenge siden jeg har skrevet på bloggen, men overskuddet har ikke vært på min side. Formen er slitsom, og jeg kan nesten ikke vente til Lillesprell er ute og jeg får kroppen min tilbake. Ikke det at jeg synes det ekkelt å gå gravid eller at jeg føler at jeg har mistet formene, men når jeg blir sliten av å gå til og fra dass så er det ille! Gleder meg stort til jeg kan utføre daglige gjøremål uten å pese som en hval etter pusten eller vagge som en halt pingvin på grunn av et køddete bekken. Kan med hånden på hjerte si at jeg misunner alle dere kvinner der ute som går gjennom et svangerskap uten noe som helst plager!
Nedtellingen har nå startet og per dags dato er det 48 dager til termin.
Det er heldigvis ikke mange ukene igjen til vi får møte vårt lille mirakel. 


Som følge av at kroppen ikke spiller på lag lenger blitt sykemeldt frem til jeg skal ut i permisjon. Kjenner det er helt greit å være hjemme og slappe av når behovet melder seg. Samtidig får jeg litt noia av å gå hjemme, for det blir faktisk kjedlig i lengden. Får vel bruke tiden fornuftig på litt redebygging og andre små prosjekter (for de er det nok av).

Lillemor har de siste dagene skrudd sammen enda mer flatpakker fra IKEA, så nå er tv-bordet og hylla over tv'en på plass. Fantastisk herlig å endelig få sin egen stil i stua, for vi har til nå brukt en sjenk som sto i huset da vi overtok. Det ble så mye lysere og triveligere med disse nye møblene, og det økte trivselsfaktoren med 100 hakk på oss begge.

Jeg vokser meg stadig større, men magen er langt fra like stor som i foregående svangerskap, og glad er jeg for det. Jeg kan fortsatt bruke vanlige gensere/topper og behøver ikke hjelp til å kle på meg verken sokker eller sko, og jeg ser fortsatt tærne mine. Men samtidig er den stor nok til at den kommer litt i veien innimellom...Skal jeg smyge meg forbi folk, dulter som regel magen borti bakhodet på vedkommende. Står jeg å steker mat blir magen kokende varm fordi den nærmest ligger i steikpanna, og Lillesprell i magen protesterer på at jeg har skrudd opp temperaturen i magehulehybelen med voldsomme spark og sprell. 33 uker
Greit med onepiece når man er gravid.
Romslig og god, samt veldig enkel å åpne når man blir for varm.
Forøvrig er den lite kledelig og ikke egnet for offentlig bruk!!

Ha en fortsatt strålende kveld!


Klemmer fra

12 kommentarer:

 1. Ønsker dere alt godt og lykke til med Lillesprell!

  SvarSlett
 2. Tror vi føler deg ganske likt ja ! For all del det er fantastisk og gå gravid.. Og kjenne at det faktisk er liv der inne.. Nesten litt skremmende :)

  Men det skal bli utrolig herlig og få det overstått ! Få ha babyen i armene og ikke minst se henne ♥ Det og kunne sove på magen igjen.. Kunne bruke de vanlige klærna igjen.. Og greie og ta på seg sokkene uten og måtte vri og vende beina i alle retninger for ikke og klemme mini i magen flat !!!

  Er virkelig klar for og bli mamma nå altså ! Ønsker dere masse lykke til :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det skal bli ubeskrivelig herlig å få Lillesprell i armene samt få kropp og helse tilbake. Det blir magisk rett og slett ;)
   Ønsker deg også masse lykke til, nå er det jaggu ikke lenge igjen før dere får møte prinsessa deres <3

   Slett
 3. Nå nærmer det seg med stormskritt <3

  SvarSlett
  Svar
  1. JAAA!! Tiden har virkelig flydd avgårde, og snart er Lillesprell her! <3

   Slett
 4. Tenke seg til at det er under 50 dager igjen!! Utrolig!! :) Heldigvis er det ikke så alt for lenge til jeg bare har 100 dager igjen så gleder meg stort over at dagene går!! :)

  Ikke noe kjekt med kranglete bekken nei, håper så inderlig at det går over på meg snar og at det ikke er bekkenet, men bare litt ryggvondt.. Får se! Men håper du klarer deg resten av tiden uten å ha alt for vondt eller bli alt for lei.. Håper du koser deg litt innimellom også!! :)

  Masse lykke til med innspurten og håper dere holder dere aktive her inne så jeg kan få vite alt!! Hehe!!

  Masse klemmer!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Synes ikke det er lenge siden vi testet positivt, og nå er tiden snart inne, og vi skal endelig få møte vår lille prins <3

   Skal oppdatere bloggen så ofte som mulig, så klart dere skal få vite alt som er verdt å vite ;)
   Tusen takk for lykkeønskninger. :D

   Mange klemmer i retur fra oss to.

   Slett
 5. Nå går det fort til lillesprell er her! <3
  Kose dere masse de siste ukene som er igjen og håper dere er innom og oppdaterer her inne til tider, er så gøy å følge dere vet du ;)

  Stoor klem fra oss! <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Lillemor synes tiden går alt for fort, og har den siste uka mast noe voldsomt på meg at jeg må pakke den berømte fødebaggen ;)
   De siste ukene blir nok benyttet til oppussing og sjauing her hjemme, kombinert med intens redebygging for å få alt klart til han kommer.

   Mange klemmer fra oss to. :D

   Slett
 6. Hei! Kjempe gøy å følge bloggen deres spesielt da vi har termin med noen dagers mellomrom. Her er lille My ventet 21.11.12. Kjenner meg stort igjen i beskrivelsene dine. skal bli stort å få treffe den lille:) Masse lykke til i innspurten!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for at du la igjen en hilsen til oss! Så morsomt at det bare er et par dagers mellomrom mellom oss. Blir spennende å se hvem som får først, eller kanskje vi får samme dag? Uansett hold oss gjerne oppdatert enten ved kommentarer her på bloggen eller ved å sende oss en mail til regnbuebabyen@hotmail.com
   Takk for lykkeønskninger, og det samme ønskes til deg :D

   Slett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)