mandag 29. oktober 2012

Auksjonsfunn!

Lovte dere et innlegg i går om hva vi kom hjem med etter auksjonen, og her kommer et aldri så lite bilderas! Om det er noen der ute som vet hvor man får tak i en slik gammeldags fjærpenn som de brukte til å skrive med i gamle dager, eller har tips om hvor man får kjøpt fjær med litt størrelse på så setter vi veldig stor pris på det. 

Når ting er kommet mer på plass i huset vil det etterhvert komme mer bilder av hvordan vi bor i vår flotte Sørlandsvilla. 

Skal til legen i morgen på kontroll, og kommer selvfølgelig med en liten oppdatering på hvordan det har gått. 

Veldig gamle ski og staver som
jeg ikke helt har funnet plass til enda...

Sofagruppa i brokadestoff som er over 100 år gammel,
som vi ga latterlige 50 kroner for!

Blekkhus i sølv som mangler en fjærpenn
for å gjøre settet komplett.

Lampene blir nok "pimpet" opp for
at de skal passe inn i gangen.

Stor og romslig gammel koffert for en femkroning!

Dette var vår jomfru-tur på auksjon, og det blir på ingen måte den siste! Men det er ikke slik at vi kommer til å valfarte land og strand etter slike auksjoner. Det holder med å delta på de som finnes i nærområdet.

Har allerede hatt en cowboy-strekk på 2 timer i dag, men likevel er jeg stuptrøtt på kveldene. Tar derfor kveld og kommer sterkere tilbake i morgen ettermiddag når jeg er litt mer opplagt og våken. 

Klemmer fra
 

4 kommentarer:

 1. Så flotte ting dere har funnet da!! :-D Har nok ikke noe anelse på hvor dere kan finne fjærpenn desverre, men håper dere lykkes med å finne!! :-D Masse lykke til hos legen i dag!! :-D Selv skal jeg til jordmor da jeg er med på noe forskning som heter liten i norge!! :-D Ha en behagelig dag!! :-D Klemmer!! :-D

  SvarSlett
  Svar
  1. Er meget fornøyd med kuppene vi klarte å slå kloa i på auksjonen, selv om det var enda mer jeg skulle hatt...Får ta det igjen til neste år. ;)

   Gikk bare fint hos legen, og alt er i skjønneste orden. <3

   Kult at du er med i et forskningsprosjekt!

   Mange klemmer i retur. :D

   Slett
 2. What.. 50 kr for den kofferten ! Det var sykt billig :) Det er da det er gøy og handle :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei...5 kroner for kofferten ;D Auksjon er det morsomste jeg har vært med på lenge til tross for at rævva mi bar preg av uante timer på lite komfortable plaststoler ;)

   Slett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)