fredag 24. august 2012

Male eller ikke male?

Har brukt store deler av fridagen vår til diverse sysler, så i kveld kan vi legge oss med god samvittighet. Rart med det, men ganske ofte når jeg kryper til køys ligger jeg og tenker på alt jeg burde gjort i løpet av en dag. Slik ligger jeg og grubler og irriterer meg på timesvis, ikke rart man til tider ikke får sove før langt på natt.

Lillemor startet med å pusse den gamle barnesenga, men det var et lite vellykket prosjekt. Fordi malinga er så sprukket ble ikke resultatet bra, og vi må ta andre metoder i bruk. Takk for at det finnes kjemikalier man kan smøre på slik at malinga bobler og bare kan skrapes av. Må bare huske og kjøpe det...Det endte opp med at senga ble satt tilbake på låven og Lillemor gikk løs på nypebuskene med hekksaksa. 

Jeg har holdt på inne med rydding og sjauing. Rakk ikke like mye som jeg hadde håpet på, men når kroppen protesterer høylydt på mine fysiske krumspring, så må man bare ta det litt mer rolig. Fikk i allefall vasket og brettet klær, rengjort og demontert lysekrona samt ryddet og rengjort det som vi bruker som soverom. Det var det virkelig rotete!! Er kanskje ikke så rart det rommet var bomba, i mangel på oppbevaring til klær, blir naturlig nok klærne lagt på de merkeligste plasser. Så til kvelds blir det en velfortjent dusj før hele dagen toppes med å hoppe til køys i rene sengklær. Finnes det noe bedre? 

Håper jeg får begynt på "prosjekt lysekrone" i morgen, den er som sagt demontert og rengjort og er klar for å motta ett par strøk med hvit spraylakk. Er veldig spent på resultatet. Nå driver jeg å spekulerer hva jeg skal gjøre med skapet vi hentet i går. Det er i mørk og lys flammebjørk, og for at det skal passe inn på rommet til Lillesprell må det males hvitt. Men så blir jeg litt usikker da, for skapet er sjarmerende slik det er. 
Så derfor spør jeg dere om råd, skal jeg male eller ikke male skapet?

Nøkkelen til skapet lå i bilen, så dere får se
inni skapet en annen gang. Men det er mange
små skuffer beregnet på bestikk.
Tenker denne blir flott når den får ny farge. :)
Glemte det forresten helt bort i går; jordmor målte Lillesprell på ultralyden i går. Han er nå hele 32 cm og ca.1 kilo, så han er bittelitt over gjennomsnittet. Bare håper han ikke blir en skikkelig "blubb" slik hans søster var ved fødselen, for hun veide neste 4,7 kilo! Er helt perfekt om vekta holder seg under 3,8 kilo. Er fortsatt veldig påpasselig på hva jeg dytter i munnen, så blir han stor kommer det i allefall ikke av dårlig kosthold.Morgendagen tilbringes på jobb noen timer samt at vi skal hente lekegrinda. Regner med det blir litt familiekos i kveldinga med ost og kjeks, gleder meg allerede! 

Klemmer fra

4 kommentarer:

 1. Aww.. Hele 32 cm og 1 kg :D Så artig ♥

  SvarSlett
  Svar
  1. Ganske utrolig at noe som er så bittelite i utgangspunktet kan vokse seg stadig større og sterke. :D
   Jeg slutter aldri å bli fascinert over hvordan vi mennesker kommer til jorden...

   Slett
 2. Ja enn får håpe han ikke blir allt for stor men uansett får han noen lykkelig foreldre. Og god å lese at du hører på kroppen din,endelig ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe!! Spiller egentlig ikke noen rolle hvor stor han blir, så lenge han er frisk og rask så er vi mer enn fornøyde. :D
   Ble jo nødt til å høre på kroppen, den streiket komplett når jeg nektet å lytte til signalene den sendte ut. ;)
   Har endelig skjønt det at jeg ikke er noen superkvinne og at jeg ikke får stjerne i boka eller klapp på skuldra for å presse kroppen til det ytterste. Nei, her er det bare å slappe av og nyte livet når kroppen nekter å prestere mer. :)

   Slett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)