onsdag 15. august 2012

Kanskje vi kan bli mer aktive her nå :-)

For i dag har nemlig Telenor vært her og installert internett!! :D Det er ikke det kjappeste i verden, og jeg får ikke det trådløse nettverket til å fungere på pcen... Men det er greit akkurat nå, for jeg er alene hjemme og har kabelen i modemet og det virker godt nok! 

Min kjæreste Tuppen er på arbeid, ungene er med fordi de dro innom skolen (er jo skolestart og ny skole i morgen) og jeg sitter altså her. Med laptopen i fanget og lykkelig over at etter nesten tre (!) måneder så har vi endelig nett igjen!

Vi har altså hatt en knall sommer her nede, med mye godt vær og mange nye opplevelser. I juli var vi på Kaptein Sabeltann-showet, og det var faktisk sinnsykt bra! Anbefales på det sterkeste om dere ikke har vært på det før. Nå er det riktignok slutt for sesongen, men til neste år er det nye sjanser og muligheter. Både ungdommene og vi voksne storkoste oss, og for meg som aldri har hatt små barn som har elsket denne mannen så var det faktisk STORT å få oppleve dette. 


Lillesprell storkoser seg i magen, og nå er han blitt så sterk at vi ser når han sparker utenpå magen. Det er sinnsykt fasinerende, og jeg blir aldri lei av å se på vår lille sprellegutt! Nå er det faktisk bare 14 uker igjen, og nå begynner jeg å bli utålmodig. Er så vanvittig spent på hvem vår lille er og hvordan det blir å få vår lille etterlengtede kjærlighetsbaby i hus. Er vel unødvendig å si at vi har shoppet en del til gutten vår, og fant ut her i forrige uke at vi har så mye klær i 50-62 at vi vet ikke om vi rekker å bruke alt før han har vokst i fra det! :p

Vi driver på for fullt for å få klart huset til han kommer, nå har ungdommene fått sine rom oppe å gå, og vårt rom er under full restaurering. Her har vi strippet ned veggene helt ned til tømringen, og fått grunnet den eneste tømmerveggen som kan være synlig. De tre andre veggene var ikke så fine, så disse skal vi kle igjen og tapetsere. Lillesprell sitt rom skal også pusses opp, her må vi ha inn rørlegger i og med at de som eide huset før har brukt dette rommet som et ekstrakjøkken. Vi har farger og alt klart, så det er neste rommet vi skal ha ferdig før november kommer. Har sett for mye på Sinnasnekkern til å ta flere rom på en gang, så her jobber vi ett rom av gangen! ;)

Regner med at Tuppen har ett og annet hun vil dele med dere også, så jeg skal ikke fortelle alt om livet vårt. Noe må hun få lov til å dele også! ;)

Klemmer fra

 

 

10 kommentarer:

 1. Endelig er dere på nett igjen! :-D
  Hehe, lønner seg å ikke har for mye i de minste størrelsene ja... Her brukte vi 50 i ei uke, så du kan tenke at det var VELDIG mye vi ikke fikk brukt... 56 brukte vi vel i 4 uker, og også her var det noe vi ikke fikk brukt... Nå holder hun på å vokse ut av 62, men jeg trur vi har vært gjennom hele 62-garderoben etterhvert ;-)
  Heldigvis hade vi mye arvetøy, så vi har konsentrert oss om å helst bruke nytt og fått fremfor arvet :-)

  SvarSlett
 2. Skal si det føles fantastisk!! Ikke bare det at vi kan oppdatere dere, men vi føler oss litt mer sivilisert her vi bor oppi dalstrøkene. :) Bare det å la fingrene leke over tastaturet på dataen føles ubeskrivelig herlig. Litt lettere å knastre på en data enn å la pølsefingrene leke på touch-mobilen ;)

  Har ikke handlet så mye i 50/56 selv, er faktisk min kjære mor som har kommet med søte bittesmå klær. Riktignok var hun ivrig da de to andre barnebarna kom til verden for endel år siden, men dama har tatt fullstendig av. ;) Men vi må sette begrensninger på oss selv, og har nærmest innført kjøpestopp! Man kan jo ikke kjøpe alt man liker, for de rekker nemlig ikke å bruke alt før det er for lite. Er jaggu ikke enkelt å måtte begrense seg på shoppingen til Lillesprell....

  SvarSlett
 3. Får nesten si gratulerer m internett igjen hehe.. Tenker det var deilig ? :)

  Har lagt ut magebilde i dag ^^ Kom gjerne innom

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det, og ja, gjett om det var fantastisk! :-)

   Skal sjekke om vi kommer oss inn, kan være at vi trenger ny tilgang. Gir deg tilbakemelding senere!

   Slett
 4. God å ha dere på nett igjen ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Fantastisk godt å være på nett igjen også, det kan vi love deg! :-D

   Slett
 5. Så herlig å lese oppdateringer igjen <3

  SvarSlett
 6. Hehe, ja det synes vi og! Har ikke vært bare bare å følge me på andre blogger heller ;-)

  SvarSlett
 7. Så kjekt at dere endelig har nett da!! Veldig kjekt å høre!! Syns jo at det har vært litt for stille fra deres kant de siste mnd så skal bli kjekt med litt hyppigere oppdateringer!! Forresten, har dere fremdeles linken til den hemmelige bloggen min? Isåfall må dere gjerne stikke innom!!! :-) Mye nytt der!! Veldig kjekt at det går bra m den lille i magen også!! Masse klemmer!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, nå blir bloggen endelig oppdatert etter måneder med grov forsømmelse. Men slik blir det når man ikke har nett og kun har mulighet til å blogge fra mobiltelefonen med elendig dekning.

   Var innom bloggen din tidligere i kveld og la igjen en liten hilsning. Koselig lesing ;)

   Mange klemmer sendes din vei. :D

   Slett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)