søndag 26. august 2012

Hvor blir det av tiden?!

I morgen går jeg inn i 3.trimester, hvor blir det av tiden?! Det er bare 85 dager til termindato, burde jeg få panikk over at vi på langt nær er ferdige med det vi hadde planer om å gjøre i huset? Nei, panikken overlater jeg til Lillemor! Hun har komplett hetta for at det faktisk bare er 85 dager igjen, og at vi har så mye å gjøre før Lillesprell melder sin ankomst. I bunn og grunn er det ingen av oss som har nok panikk tydeligvis, for vi tar oss faktisk tid til å sitte lettere henslengt i sofaen og bare nyte livet. Jaja, verken gjøremål eller hus forsvinner noen plass...

Hentet lekegrinda i går, og den var veldig fin og ser nesten ubrukt ut. Har litt lyst å male den hvit, men jeg må kanskje tenke på at vi har andre ting som er viktigere at vi maler før Lillesprell kommer. Både seng og vugge skal grunnes og males, men det er fort gjort. Er mer tidkrevende å male ei lekegrind på grunn av alle sprinklene. Vurderte å spraymale den, men er litt skeptisk på at det faktisk blir bra. Bunnen på lekegrinda er trukket med voksduk med bamsemotiv, men dette skal byttes ut. Må bare gå til anskaffelse av en stiftepistol. 

Fikk pakke fra mamma i går med vindusfolie og en god del klær til Lillesprell. Har drevet å kikket etter klær som han kan ha på seg på julaften, men det er ikke pen-klær å oppdrive noen plass i så liten størrelse! Ytret min frustrasjon over dette til mamma og hun hadde funnet en body med hvit skjorte. Så skjorta er i boks, men nå mangler vi bare buksa. Fant ei fin fløyselsbukse på Cubus, men den minste størrelsen var i 68. Ganske ergelig, for det hadde blitt ett veldig fint juleantrekk. Håper det dukker opp mer ut over høsten.

Veldig koselig med pakke fra mamma.

Sov lenge i dag, og det var fantastisk herlig! Søndager er til tider undervurdert. For å toppe det hele våknet vi til et fantastisk herlig og ikke minst varmt vær. Ble sittende på trappa i en time bare for å nyte livet.
Ble passe rastløs etter en stund og satte f
olien på baderomsvinduet, så nå har vi ikke innsyn på  badet lenger. Skal legge ut et før/etter bilde av badet etterhvert.
Gikk så til angrep på lysekrona med sprayboksen, men måtte gjøre det i kjelleren siden det blåste litt ute. Fint å gjøre det innendørs, men det hadde kanskje vært en fordel at jeg hadde husket å ta på maske. Denne forglemmelsen resulterte i hodepine og at neseborene ble klissete og hvite av spraymaling! Kanskje ikke så veldig heldig for Lillesprell at jeg inhalerte all den gassen som ble etter sprayinga...


Magen har forresten plutselig blitt mega-stor på de to siste dagene!! Skjønner ikke hva som skjer, er så snodig at den bare skyter i været. Mulig det er fordi Lillesprell tidligere har hatt favorittplassen sin i nederste del av magen, og at han nå har funnet ut at det er mye bedre å bruke hele magen. Er vel kanskje på sin plass med et magebilde, sist magebilde ble tatt i uke 13 og det er noen uker siden.

Ha ei fortsatt god helg, det lille som er igjen av den. :)


12 kommentarer:

 1. Heisan :)
  Du lurte på den Rosettventilen fra Molo? Den er kun for innvendig bruk. Festes sammen med et ventilrør som du trer gjennom veggen, som igjen festes/tres på en vanlig galvanisert (valgfritt selvsagt) ventil med netting. Da er det ingen bugs som kommer inn ;).
  Gitterventilene som vi har brukt til grunnmuren utvendig, har vi festet sort myggnetting bak, så ingen kryp kan komme inn ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for kjapt svar! :D
   Tenker det blir bestilt diverse fra Molo etterhvert ;)

   Slett
 2. Eg og har egentlig alt for mange serviser, men fristelsen blei for stor. :)
  Masse lykke til med den lille i magen!

  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for lykkeønskninger :D

   Klemmer tilbake.

   Slett
 3. Hei, flott blogg dere har her :) Når det gjelder spraymaling av sprinkelsenga, sier jeg bare go for it! Spraylakkerte mine første ting for en knapp uke siden, og det ble så bra :) Blogginnlegget om det ble også et av de mest leste... Lykke til!

  SvarSlett
  Svar
  1. Var inne å kikket på bloggen din, og resultatet ble skikkelig bra. Ser ikke på det med så stor gru lenger. :D
   Tusen takk for at du stakk innom og la igjen spor etter deg :D

   Slett
 4. Dere kommer nok i mål før babyen kommer :) Ting som og male lekegrinda kan man jo ta senere også.. Tror ikke babyen har så sterke meninger og åssen farge den har :P

  Masse fint i pakka ! Heldig griser :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er jo egentlig ikke noe stress med den lekegrinda, han skal jo ikke bruke den til å begynne med uansett. Men kjenner jeg får litt noia over alt som burde vært gjort. Burde vel strengt tatt bare slappe av og nyte livet, for før eller siden blir tingene gjort ;)

   Ja, var veldig hyggelig å få en pakke med så mange flotte ting i! :D Mamma gleder seg stort til Lillesprell melder sin ankomst, og hun handler deretter ;)

   Slett
 5. Og der var dere plutselig super aktive på bloggingen igjen!! Flinkinger!!
  Masse spennende dere har fått tak i / gjort i det siste!! Alltid kjekt å kunne gjøre noe vakkert utav gamle møbler!!

  Tenk at det bare er så liten tid igjen da!! Virkelig kommet på oppløpssiden nå!! Blir spennende å høre hvrdan det går i siste del også!! Jeg henger jo en del etter, men det kommer seg! Så fort jeg får kommet meg på ul og begynt å kjenne liv så tenker jeg dsgene skal fly avgårde!!

  Klemmer!! :-)

  SvarSlett
 6. Ja, det gjør seg å få skikkelig internettforbindelse! :D Herlig å kunne oppdatere bloggen igjen.
  Er innom Finn.no hver eneste dag, kanskje flere ganger om dagen bare for å kikke etter kupp. Men det er begrenset hvor mye man har plass til selv om huset er stort ;)

  Er helt utrolig hvor fort tiden har gått, og vi har under 12 uker igjen! IIIiiiik!! Snart sitter vi her med vår herlige Lillesprell i armene helt fortapt i vårt lille nurk. <3

  Gleder oss masse til å følge deg videre og høre hvordan det gikk på ultralyden.

  Klemmer tilbake :D

  SvarSlett
 7. Hei!
  Det er så vanskelig å finne fine gutteklær, og til de små skal de jo gjerne være behagelige å ha på også!
  Hadde jeg vært dere hadde jeg kombinert skjortebodyen med en strikket underdel, en kortbukse/shorts er så fint med strømpebukse under!!
  Som feks denne fra Gustav og Berta http://gustavogberta.blogspot.no/2012/08/kortbukse.html
  Jeg tok det øverste bildet så jeg vet selv at den shortsen er fantastisk myk og god!!

  Eller denne http://gustavogberta.blogspot.no/2012/08/babysett.html
  Også helt nydelig med strømpebukse under (hun kan helt sikkert strikke kun drakten)

  Denne buksen er også helt nydelig http://gustavogberta.blogspot.no/2012/08/knestrmper-med-striper.html
  Særlig med knestrømper til!!

  Håper dette hjalp litt! Det fine med dette er jo at det kan brukes ved flere anledninger og ikke bare til pent. :)

  Hilsen Helena

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for mange flotte linker og at du gjorde oss oppmerksomme på en så flott blogg! :D
   Likte veldig godt både det hele settet og antrekket med den blå shortsen. Skikkelig stilig. :D

   Slett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)