torsdag 23. august 2012

Makeover!

I morgen tidlig setter vi snuten mot Kristiansand og sykehuset. Lillesprell skal atter en gang vise seg frem på skjermen og vi er veldig spente på hvor stor han er blitt. Det blir en vanlig ultralyd undersøkelse i morgen, for å sjekke hvordan han har vokst frem til nå. I begynnelsen av september skal vi altså på 3d ultralyd, noe vi gleder oss ubeskrivelig masse til. Om vi poster bilde av Lillesprell etter denne undersøkelsen er uvisst. I morgen derimot kommer det et oppdatert bilde av Knerten som koser seg i magen. 

Har over en lengre periode hatt mye smerter i magen som jeg ikke helt kjenner igjen, men jeg skal spørre jordmor på sykehuset i morgen hva det kommer av. Til tider er det så ille at jeg sliter med å gjøre noe annet enn å ligge i horisontalen.

Ellers så har jeg så masse på hjertet at jeg vet ærlig talt ikke hvor jeg skal begynne, og ikke får jeg frem ordene heller, det bare stopper rett og slett! Når jeg endelig har fått tilgang til nettet og bloggen i fornuftig format, så presterer jeg å få komplett skrivesperre?! Hva er meningen med det da? Jaja, det løsner vel etterhvert vil jeg tro.

Blir ett nytt innlegg i morgen utpå ettermiddagen kveldinga når vi har kommet oss hjem. Når vi først kjører inn til byen kommer vi nok til å være der noen timer. Har forresten fått kloa i ett gammelt skap som skal males og settes på barnerommet med intensjon om å være et klesskap. Fikk også tak i ei lysekrone for stearinlys som skal spraymales og henges i stua. Finn.no er en fin plass, i allefall den seksjonen for gis bort. Greit med ting som er i bra stand og ikke minst gratis. Bilder av prosjektene kommer selvfølgelig. I huset vi har kjøpt fulgte det med utrolig masse fint, men samtidig en del ting som ikke var helt i vår smak. Da er spraymaling helt genialt! Er ikke spesielt fan av messing, derfor fikk to lysestaker seg en omgang med sprayen og de ble helt nye. Kan vel garantere at dette ikke er det siste som blir forvandlet i denne kåken. :)Når vi nå først er innom forvandlig; vi har strippet det som i utgangspunktet skulle bli barnerom, men så ombestemte vi oss, det blir vårt rom i stedenfor. Alt av tapet og plater ble fjernet fra veggene samt at det flotte vegg-til-vegg teppet ble røsket ut. Drømmen vår var selvfølgelig at vi kunne male tømmerveggene som skjulte seg under tapeten, men tre av veggene var ikke bra nok. Derfor blir det bare en vegg med tømmer som blir synlig mens de andre veggene blir platekledd, isolert og tapetsert. Hva vi gjør med gulvet vet vi ikke helt enda. Orginalgulvet er utrolig fint, men samtidig er vi litt bekymret for at det kommer til å bli for kaldt. 


Slik så det ut før...Underveis...
Vegger og gulv er strippet.
Tømmerveggen som skal være synlig er malt, nå
gjenstår bare plater og tapet. :)
Nytt innlegg kommer i morgen. 6 kommentarer:

 1. Spennende framover nå, både med lillesprell og huset :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Thi hi!! ja, for endelig er vi på nett og kan oppdatere dere flotte mennesker :D

   Slett
 2. Ønsker dere masse masse Lykke til på ultralyden ! Det er like herlig hver gang ♥

  Lysestakene ble utrolig fine :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk!! :D Var veldig flott selv om han var veldig blyg i dag.

   Utrolig hva litt spraymaling kan gjøre med slitne gjenstander. ;)

   Slett
 3. De messing stakene ble jo utrolig flotte da!! Blir spennende å se hvordan det blir hos dere etterhvert!! :-D Begynner jo på oppussingen her også nå!! Må jo ha alt klart t over nyttår!! :-D Kose dere masse på ultralyd!! Bare 2 uker t vi skal nå!! :-D

  SvarSlett
  Svar
  1. Må nok spraye dem en gang til for å få det skikkelig jevnt, men det ble ti ganger bedre enn den messingfargen. :D
   Blir masse oppussing fremover, og vi er spente på om vi rekker alt før Lillesprell melder sin ankomst.

   Hadde en veldig flott time med jordmor til tross for at han var så sjenert. Men når jordmor er så hyggelig og snakkesalig så spiller det ingen rolle.

   Oooj! bare to uker til ultralyd? Dere har virkelig noe å se frem til. Skal ærlig innrømme at noen tårer ble felt på første ultralyd. ;) Det var STORT å Lillesprell!

   Slett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)