onsdag 29. august 2012

Ikke noe jeg ser fram til...

I morgen tidlig skal jeg troppe opp på legekontoret når de åpner, klar for glukosebelastning. Så er det vanlig svangerskapskontroll tre timer senere. Kontrollen gleder jeg meg til, men den glukosebelastninga er ikke noe jeg ser fram til. Ikke bare fordi at den blandinga man skal drikke smaker pyton, men fordi jeg MÅ ha frokost når jeg står opp ellers blir jeg skikkelig dårlig. I stedenfor mat i morgen tidlig får jeg altså sukkerlake... Jada, jeg vet jeg sutrer nå, men å drikke flytende "melis" tidlig på mårrakvisten er ikke noe å rope hurra for. Skal ærlig innrømme at jeg gruer meg litt.

Vi var og kjøpte maling til stua i går, og startet med malinga i dag. Fargen ble ikke nøyaktig slik vi hadde sett for oss, men vi er fornøyd og resultatet til nå er utrolig bra. Legger ut bilder når vi er ferdige. Skal bli veldig godt å få sitt eget preg på huset, ikke minst det å bli kvitt den greselige gul-fersken aktige fargen som nå preger deler av stua. Må tilbake i morgen for å kjøpe maling til yttergangen samt rommet til Lillesprell, greit å handle når det endelig er tilbud. 

Rommet til Lillesprell er fortsatt fylt med ting fra flyttelasset, men vi har fått redusert det noe, så vi ser faktisk en ende på alt kaoset. Fikk gitt bort en gedigen retro sjenk som sto på rommet, og nå gjenstår det bare å få gitt bort komfyren og ventilatoren som også står på rommet. Rommet ble av tidligere eier innredet og brukt som kjøkken. Kjenner du noen i Vest-Agder som har behov for en ny komfyr og ventilator så send oss en mail. Begge er i meget bra stand og gis bort mot at det hentes.

Nytt innlegg kommer i morgen kveld. 
4 kommentarer:

 1. Vet at det ikke er noen trøst.. Men det hørtes drit ekkelt ut ! Hverfall så tidlig.. Hadde det ennå måtte drikkes ut på dagen ! Fikk frysninger..

  Er ikke noe du kan blande det m da ? så det smaker litt bedre ?

  Uansett.. Lykke til :) Du greier det nok fint :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det ER skikkelig ekkelt! :/ Tror faktisk det hadde vært enda værre å drikke det enda lenger utpå dagen, for da rekker man å bli enda mer sulten.

   Blandingen må drikkes slik som den er og innen 5 minutter, så det er ikke noe annet man kan gjøre enn å bare tvinge det i seg.

   Tusen takk for lykkeønskninger, det gikk helt ok og jeg er overlykkelig over at det er overstått :D

   Slett
 2. Som en liten trøst er du ikke alene om å måtte gjennom det.. Fått beskjed om å gjøre det i uke 28, så håper det ikke er alt for ille.. Men heldig du som erferdig med det allerede i morgen!! Tenk på den deilige maten du kan spise når du er ferdig!! Lykke til!! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg vet, men akkurat i den stunda når man sitter å skal drikke dette skvipet er livet ikke så forferdelig festelig. ;) Nå er ikke jeg spesielt glad i søte ting, så for meg var dette helt pyton. Men heldigvis er vi alle forskjellige og opplever det på ulike måter. :)

   Er veldig glad for at det er overstått, og ubehaget ved testen er vedvarer ikke akkurat over flerfoldige timer. Smakte himmelsk med mat etterpå! :D

   Slett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)