onsdag 21. januar 2015

Vi er på vei hjem

Og vi fikk satt inn 2 stk 4-delte egg! Var en turnuslege som satte de inn, og hun knotet en del kan man vel si. Tuppen og jeg turte nesten ikke å puste, fordi vi har hørt om de som har mistet egg uten å få de på plass.  

Men så ringte de etter overlegen, og han kom og fortalte henne hvorfor hun ikke så kateteret på ultralyden: hun var ikke langt nok opp i livmoren! :D Skal altså ikke være enkelt. Men vips, så fikk vi se den lille bobla på skjermen (bildet ligger nederst under signaturen vår). Til info, så er den lille bobla luft, og ikke selve eggene, da de er altfor små til å sees. Men de ligger altså der luftbobla er. Fikk som vanlig ingen egg på frys, de 3 resterende var for sene i utviklingen, og dette er så vidt vi skjønte ikke liv laga.

4-delte egg er det som forventes at eggene skal være på innsettdagen. Det settes også inn egg som er 3-/5-delte, men disse ligger litt etter/før i utviklingen. Og det er de som er blitt gravide da også :) Så det er ingen fasitsvar. 

Plutten var med inn han og, og alle damene (bortsett fra turnuslegen) var med å laget han, så de syntes det var stor stas. Han satt som en prest i vogna og hørte på Kaptein Sabeltann, totalt uvitende at vi prøver å gi ham småsøsken. Tok i mot all oppmerksomheten med glans, men da sykepleieren Ågot blåste opp en hanske og laga punker-ballong til han, ble han redd. Så punker-ballonger til 2-åringer er ikke rare suksessen!

Klem fra Tuppen, Lillemor og Plutten 

2 kommentarer:

  1. Spennende!! Lillegutt var 8delt da han ble satt inn, men han ble jo ikke satt inn før dag 4 (uttak/befruktning fredag, innsett mandag). :)

    SvarSlett
  2. Og da var jo egget akkurat der det skulle være i utviklingen på den dagen ;) Dette er kjempespennende, nå er det bare å telle dager fram til den store testedagen. :D

    SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)